Хитринки за всякакъв случай-тема 12

• 118 359
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Стана с обикновена гъба за миене на съдове и вода, като жуля с по-грубата част. Да видим стената като изсъхне от влагата ще остане ли петно. Затова съм си запазила боя за всички стаи.  Crazy А преди малко го сгащих, че със същия пастел е творил и по мебелите, с гордост ми го показа.  bowuu

# 631
Милия художник! Hug

# 632
Момичета, случвало ли ви се е, имам една форма за кекс, силиконова, уж италианска, а у, обаче първо изглежда много захабена и второ - уж не трябва по нея нищо да залепва дори без мазане с масло (имам и такава за мъфини и с нея нямам грижи), кексът винаги залепва жестоко за нея след първите 3-4 пъти, когато си беше супер. Идеи?

Последна редакция: чт, 14 яну 2016, 13:51 от DreamComeTrue

# 633
Момичета, случвало ли ви се е, имам една форма за секс, силиконова, уж италианска, а у, обаче първо изглежда много захабена и второ - уж не трябва по нея нищо да залепва дори без мазане с масло (имам и такава за мъфини и с нея нямам грижи), кексът винаги залепва жестоко за нея след първите 3-4 пъти, когато си беше супер. Идеи?

Какви са тези форми за секс  Shocked Laughing
При мен положението е подобно с една силиконова форма за кекс - където е намазано с олио е ок, но на другите места остават едни като следи, които не мога да измия по никакъв начин. Хвърлих я.

# 634
Ххахахаха Joy Joy Joy кекс, кекс hahaha

# 635
И аз моята я хвърлих.От яркожълта стана на тъмни петна и не спря да мирише на гума,на химия.

# 636
Единствените силиконови форми, които си запазиха цвета са купени от Лидл.
Само от тях съм доволна. Другите - от Кауфланд и Пикадили отдавна заминаха в кофата.

# 637
Момичета, дайте ми идея как да изчистя латекс от олио? Пръскало е от тигана на стената, а сега няма как да боядисване..

# 638
Момичета, дайте ми идея как да изчистя латекс от олио? Пръскало е от тигана на стената, а сега няма как да боядисване..
няма да се изчисти, а и да боядисаш, пак избива под боята.  Twisted Evil Чувала съм варианти, но не съм ги пробвала.

# 639
  • Варна
Нищо не помогна, поне при мен. Леко избледняха следите, като че ли, но само това.
Пробвах с обезмаслител(два вида), мокри кърпи, веро, магическа гъба ...

# 640
Нищо не помогна, поне при мен. Леко избледняха следите, като че ли, но само това.
Пробвах с обезмаслител(два вида), мокри кърпи, веро, магическа гъба ...
И при мен така. Пробвах с какво ли не. Дори накрая и с латекс минах , но резултат никакъв.

# 641
мажело се с разбит белтък, после се боядисвало. Така мазното не можело да избие през белтъка по новата боя. Един вид се запечатва петното. НО не съм пробвала, пак казвам.

# 642
мажело се с разбит белтък, после се боядисвало. Така мазното не можело да избие през белтъка по новата боя. Един вид се запечатва петното. НО не съм пробвала, пак казвам.
Да попитам, белтъка леко разбит, изчаквам да засъхне и маха с латекс?
Още утре ще пробвам.

# 643
Да попитам, белтъка леко разбит, изчаквам да засъхне и маха с латекс?
Още утре ще пробвам.
Да.  Peace пиши какво е станало.

# 644
Единствените силиконови форми, които си запазиха цвета са купени от Лидл.
Само от тях съм доволна. Другите - от Кауфланд и Пикадили отдавна заминаха в кофата.

Аз имам силиконова форма за малки кексчета с дупка  - кафява е . На Фереро -ами не е мръднала .
Купена е преди 4 години от Кауфланд . http://luigiferrero.com/silikonova-forma-za-pechene-luigi-ferrer … 055-shokolad.html  Такава е .

Общи условия

Активация на акаунт