Хитринки за всякакъв случай-тема 12

• 117 715
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Момичетааа помооощ с какво да почистя светли сатенени обувки, спешно е  smile3511 Tired Face

# 676
  • София
Момичетааа помооощ с какво да почистя светли сатенени обувки, спешно е  smile3511 Tired Face
Зависи с какво са изцапани. С веро и четка пробва ли?

# 677
Здравейте, търся съвет КАК да обезмирися кутия за хляб?!
У дома ползваме машина за правене на хляб. И съм забелязала че когато в кутията стои домашно правения хляб - след това има един специфичен мирис. Чудя се дали не е от това, че не слагам разни примеси както в този, дето го продават в магазините??
Ако някой от Вас е имал същия проблем и е решил въпроса .....моля да каже.

# 678
  • София
Пробвай с малко сода в платнена торбичка. Аз слагам в хладилника от време на време и обезмирисява.

# 679
# 680
Или сложи малко кафе- мляно и на зърна в една малка паничка. Също поема миризми.

# 681
  • в огледалото на живота
Пластмасата поема миризми,както и да я миеш и каквото и да слагаш.Захабява се,надрасква се...
Това е решението,родих се нея  Heart Eyes
Пък и е много по-красива на външен вид!
Скрит текст:

# 682
– Ако колата ви е замръзнала, можете лесно да я размразите, като я напръскате с 1/3 вода и 2/3 оцет.
– Ако пуловерът ви се е свил при пране, използвайте бебешки шампоан да му върнете старат форма
– Сокът от ананас е в 5 пъти по ефикасен от който и да е сироп за кашлица!

# 683
Следи от ХИМИКАЛ съм премахвала така: напръскваш Надрасканото с ЛАК ЗА КОСА изчакваше малко и търкаш, и готово

# 684
ЗАСЪХНАЛО ПЕТНО ОТ КРЪВ премахнах успешно като накиснах дрехата в СОЛЕНА ВОДА. 3 супени лъжици сол на 1 литър вода. Аз направих съотношението на око и пак се получи. Ако кръвта все още не е засъхнала се премахва само със студена вода.

# 685
  • в сърцата на децата <3
Здравейте  Hug Изчетох ви най-накрая  Mr. Green
Вясвам се да подсетя за един препарат, за който бях писала преди няколко години (2-3) и все още упорито използвам - А1 за загорели мазнини - http://prikachi.com/gallery_view.php?user=40205&gal=20662

Препарат за петна, който не видях да споменавате -

Много съм доволна от него, а е евтин. Изпирала съм... ами всичко. Дори петна, които са прани многократно, например един бял суитчър на H20, който имаше жълтеникави петна от времето, когато дъщеря ми беше бебе.

Надраскано с химикал върху кожа се почиства с повечето мокри кърпички, но не с всички. Бочко, обаче, вършат работа  Grinning

У дома ползваме машина за правене на хляб. И съм забелязала че когато в кутията стои домашно правения хляб - след това има един специфичен мирис. Чудя се дали не е от това, че не слагам разни примеси както в този, дето го продават в магазините??

Да не би да прибираш хляба топъл? Ако е така може от влагата да има миризма... Моята кутия си мирише... на хляб  newsm78 Може да пробваш да увиваш хляба в памучна или ленена кърпа, за да не се овлажнява.

# 686
Здравейте  Hug Изчетох ви най-накрая  Mr. Green
Вясвам се да подсетя за един препарат, за който бях писала преди няколко години (2-3) и все още упорито използвам - А1 за загорели мазнини - http://prikachi.com/gallery_view.php?user=40205&gal=20662

Препарат за петна, който не видях да споменавате -

Много съм доволна от него, а е евтин. Изпирала съм... ами всичко. Дори петна, които са прани многократно, например един бял суитчър на H20, който имаше жълтеникави петна от времето, когато дъщеря ми беше бебе.

Надраскано с химикал върху кожа се почиства с повечето мокри кърпички, но не с всички. Бочко, обаче, вършат работа  Grinning

Да не би да прибираш хляба топъл? Ако е така може от влагата да има миризма... Моята кутия си мирише... на хляб  newsm78 Може да пробваш да увиваш хляба в памучна или ленена кърпа, за да не се овлажнява.

С препарата за петна ме заинтересува,аз ползвам спот,но не всичко излизанапример едни петна от череши с които дъщеря ми беше се изцапала.От къде може да се купи този препарат?

# 687
  • в сърцата на децата <3
Аз го купувам от супера, но е пловдивска верига. Иначе съм виждала в гаражчетата за перилни препарати. Струва 3-4 лева голямата бутилка (750 май беше). Един съвет - ако е старо и упорито петното - напръскваш, разтъркваш и оставяш няколко часа. После пак пръскаш, оставяш още 20-тина минути и пускаш с другото пране. Ако е необходимо повтаряш, но до сега не ми се е случвало  Peace

# 688
Аз го купувам от супера, но е пловдивска верига. Иначе съм виждала в гаражчетата за перилни препарати. Струва 3-4 лева голямата бутилка (750 май беше). Един съвет - ако е старо и упорито петното - напръскваш, разтъркваш и оставяш няколко часа. После пак пръскаш, оставяш още 20-тина минути и пускаш с другото пране. Ако е необходимо повтаряш, но до сега не ми се е случвало  Peace

Супер ще се оглеждам по магазините.

# 689
http://www.beko-troyan.com/perilni-tayfun.html аз използвам този и го намирам в кварталния магазин.Сигурно ще са на една и съща фирма. Много съм доволна и аз.

Общи условия

Активация на акаунт