В отпускарския сезон е време за бебемаратон - 177

• 22 755
  • 536
  •   1
Отговори
# 270
разбрах се с хотела да платя на място. с офертата на букинга. сега ще го мисля още 2 седмици  ooooh!

# 271
  • Варна
Ех, че забава! Смях се със сълзи!
Момичета, имам въпрос...при 26 дневен цикъл кога е най-добре да се пусне прогестерон?

# 272
Ех, че забава! Смях се със сълзи!
Момичета, имам въпрос...при 26 дневен цикъл кога е най-добре да се пусне прогестерон?

Прогестерон се пуска 7 дни след доказана овулация - я с фоликуметрия, я с БТ и тестове. Всичко останало може да опорочи изследването  Peace

# 273
разбрах се с хотела да платя на място. с офертата на букинга. сега ще го мисля още 2 седмици  ooooh!

За някои резервации букинга не приема дебитни карти (но обикновенно го пишат някъде в описанието). Иначе на мен почти всеки път ми искат данни на карта, в случай че не се появим...
Какъв точно е проблемът?

# 274
  • София
Вълнението какво ли не прави,излезна ми ЧХГ - 632,60,първия ми беше 268,40 добре е нали
Добре е, ако е пуснато през 48 часа  Peace.

# 275
Вълнението какво ли не прави,излезна ми ЧХГ - 632,60,първия ми беше 268,40 добре е нали
Добре е, ако е пуснато през 48 часа  Peace.
дааа в сряда е едното,а днес е второто

# 276
Ще се опитам да систематизирам гадостите на двурогата матка и ендометриозата, появяващи се след самото забременяване. Или поне тези, за които се сещам:
1. ЕМ води до влошено качество на яйцеклетките, респективно и ембрионите. Оттук ранните спонтанни аборти са по-често срещани, организмът гледа да изхвърли кофтия генетичен материал - закона на джунглата, какво да правим...
2. ЕМ води също така до токсична среда в самата матка, обикновено имунологията е нарушена, не би било излишно да се пуснат едни изследвания в тази насока.
3. Двурогата матка, в зависимост от степента на изразеност, може силно да застраши износването на бременността до края. Именно тук е наложителна консултацията с опитен АГ.
Всичко това го казвам не с цел да плаша, нито пък е задължително което и да е от тези неща да се случат, просто трябва да се има много наум, и да не вярваме, че след като сме спечелили първата битка, то и войната е спечелена. Та - отивай на лекар и сподели всичко това.

# 277
  • София
Моме, аз без да съм пускала имунология, с док сме на мнението, че точно заради ЕМ правя биохимичните.
Та, да родя още едно здраво бебе и да мирна и аз.

# 278
Благодаря за топлото посрещане, доста приятно усещане, особено за човек като мен, който не е бил форум активист до момента.  Hug  bouquet

Фокси Благодаря за куража, засега оставам пълен оптимист, следя нещата съвсем лаишки като новобранец  (просто по календар, без ову тестове и БТ) с надежда да не се наложи по-сериозно. Само не зная как някои момичета успяват "да не го мислят", вълнувам се без да се притеснявам, емоционална съм Simple Smile

Sigma Много често, ако се свържеш директно с хотела дават дори по-добра оферта от обявената в букинга. Случвало ми се лично.

# 279
Ще се опитам да систематизирам гадостите на двурогата матка и ендометриозата, появяващи се след самото забременяване. Или поне тези, за които се сещам:
1. ЕМ води до влошено качество на яйцеклетките, респективно и ембрионите. Оттук ранните спонтанни аборти са по-често срещани, организмът гледа да изхвърли кофтия генетичен материал - закона на джунглата, какво да правим...
2. ЕМ води също така до токсична среда в самата матка, обикновено имунологията е нарушена, не би било излишно да се пуснат едни изследвания в тази насока.
3. Двурогата матка, в зависимост от степента на изразеност, може силно да застраши износването на бременността до края. Именно тук е наложителна консултацията с опитен АГ.
Всичко това го казвам не с цел да плаша, нито пък е задължително което и да е от тези неща да се случат, просто трябва да се има много наум, и да не вярваме, че след като сме спечелили първата битка, то и войната е спечелена. Та - отивай на лекар и сподели всичко това.
Добро утро и благодаря много за имформацията за ЕМ и за двуроговата матка,вчера бях на преглед и го питах за ЕМ и ми каза че мойта ЕМ е в начален стадии и бремеността ще спомогне за премахването й,доки каза преди че съм имала септум който ми прави леко израазена двурогова матка,нека да мислим позитивно на нещата,аз не се плаша,благодаря ви за милите съвети,ще си проличи през месеците за напред иначе видя сакче 3-4 мм в десния рог горе.

# 280
  • София
Ехооо привет, ето ме отново. Изписаха ни, от вкъщи по-хубаво няма. Сложила съм снимчици в албума, Тедко ми е с температура  Sad, аз се боря с кърменето не случайно явно бях толкова гладна през цялото време, Марти е егати гладника и въобще цирка е пълен. Simple Smile

# 281
Ани, Марти е прекрасен Heart Eyes Баткото изглежда много щастлив, бързо да му минава температурата Hug Сега като сте си вкъщи ще го нагодите кърменето Hug

# 282
  • NE
Ани Честито прибиране вкъщи. Бързо да отминава температурата на баткото и малкия да се нагоди с кърменето. Одрал ти е кожата Марти. Heart Eyes

# 283
  • до едно тепе
Ани прекрасни са и двамата Heart Eyes
Сложих ви една днешна снимка на Боряна вече на 1м Whistling
И една виртуална почерпка по случая.
Скрит текст:

# 284
  • NE
Поспаланчо Честита първа месечинка на Бубито!

Общи условия

Активация на акаунт