В отпускарския сезон е време за бебемаратон - 177

• 22 687
  • 536
  •   1
Отговори
# 525
  • гр. София
Пънче, стискам ти палци днес всичко да си е наред и малката точица да си е на място в матката.  Hug

Фокси, няма нужда да се набутваш за изследване сега за кръвна група. Като се запишеш на ЖК ще ти пуснат, изследването ти се полага.  Hug

# 526
  • В къщурката на хълма на феите
Аз дори не знам коя кр. група съм.....ще разбера де, тия дни...имам да пускам някакви тробмбоцитни тела, та ще ги накарам и това да изследват  Crazy
както Шоки каза, ЖК ще ти пусне това изследване, понеже е важно и ти го искат задължително при постъпване от какъвто и да е род в болница - дори и само за да изкараш в болничен цялата бременност пак го искат ..

Пънче ние с Мецан сме с мноооого "готини" за региона кръвни групи - той AB+, аз B-, не си сама да си знаеш Mr. Green Mr. Green

# 527
  • София
Момичета, сблъсквали се с ендометриозата - може ли задържан фоликул да прерасне в ендометриозна киста  newsm78. Защото имам сега един задържан, дето не се махна с 10 дни Оргаметрил, а съм сигурна, че е задържан, защото всеки месец дебнем за ЕЦ и ходя в началото на месеца, после преди овулация и тоя задържания просто пътувахме и като отидох беше в дена на О. и нямаше как да се реагира. Но взех да се притеснявам защо не се махна от Оргаметрила  Rolling Eyes. Дано сега с тоя Ясмин се махне. Чувствам се като опитна мишка  Crazy.
Чудя се и с тези задържания на фоликули в ляво (където е махната тръбата) има ли смисъл да продължавам да опитвам на ЕЦ, предвид, че през месец има задържан  newsm78. МИна си половин година ей така.

# 528
Зазу, от моята камбанария аз лично на твое място повече ОК не бих пила. Явно нещата не стават с тях. По добре да се пунктира тая гад и да освободи място на бебе.

# 529
  • София
Предният път се махаха от противозачатъчните. Сега не знам защо не се махна. Аз също не мисля да пия повече, освен ако не се налага за дългия протокол по някаква причина - покрай блокаж и т.н., защото хич не ми понасят и мъжът ми ме заплаши, че ще си намери друга жена (къде на шега, къде наистина....). Направо ставам друг човек с тези лекарства. Не знам как някои жени си ги пият по 10-20 години.
Като се пунктира задържан фоликул - пак ли се прави под упойка и се плаща пункия от 300-350 лв.  newsm78?

# 530
Честно казано не съм запозната, но май при пункцията на другите фоликули махат и кистата.

# 531
оргаметрила не е ОК, а синтетичен прогестерон подобен на дуфастона, но не толкова пречистен и с доста странични ефекти ..

# 532
  • София
Благодаря за милото посрещане момичета  Hug Принципно трябваше вчера да дойде,но има месеци в които закъснява и до 4,5 дни,така че хем гледам да не се надявам,хем така ми се иска да се е случило чудото  newsm17

# 533
  • В сърцето на любимия човек
Зазу - аз имах един задържан след Клостил миналата година и го влачих 2-3 месеца докато се разкара. Първо Василева ми изписа Дуфастон, после слагах Утрогестан и накрая пих месец и половина без прекъсване противозачатъчни и Райков ме следеше през това време на 10-тина дни дали намалява. И той ми беше казал, че ако не изчезне ще го пунктира преди опит, че така пречи. Предполагам, че се заплаща като пункция.

# 534
  • София
Меци, аз имах предвид по-скоро Регулона, Марвелона, Ясмина и от сорта ОК.
Според Калчев при задържан фоликул няма смисъл от стимулация, защото той поглъщал целия ефект.

# 535
Според Калчев при задържан фоликул няма смисъл от стимулация, защото той поглъщал целия ефект.
така е, тия животинки привличат абсолютно всичко към себе си и растат като гъби, за да могат да се трансформират .. затова и примерно жените с ПКЯ много често нямат цикъл - всичката кръв е заминала към кистите ..

# 536
  • Стара Загора
Моля пишете в седмината тема.
Има право само на една такава за подфорума.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=864551.new#new

Последна редакция: пт, 14 авг 2015, 11:55 от Хера

Общи условия

Активация на акаунт