В отпускарския сезон е време за бебемаратон - 177

• 22 693
  • 536
  •   1
Отговори
# 510
  • В сърцето на любимия човек
Фокси - много ти е хубава боровинката  Hug Сега влязох през нормалната версия на форума и я видях, че напоследък съм все през телефона и там не се виждат.

Още веднъж- благодаря на всички за подкрепата, дано да сте прави, момичета и всичко да е наред Praynig
Като цяло гледам да стискам зъби и да си трая, но на моменти и на мен не ми издържат нервите и изревавам. Напоследък май повече  Confused
Да сме живи и здрави, пък каквото има да става - ще стане.

# 511
  • София
Здравейте,момичета!Бих искала да се присъединя към темичката с надеждата да ни донесе късмет и на нас   Rolling Eyes Ние опитваме само от месец,тези дни трябва да ми дойде,за съжаление нямам абсолютно никакви симптоми за бременност и съм почти убедена,че ще дойде,но все пак имам някаква надежда,че може да се е получило макар и от 1 път .Ако ли не продължаваме с опитите  за   ylinfant

# 512
Добре дошла Ангелова и кратък престой тук!   bouquet
Ей сега се мятам на врата на ММ ,около мен всички повториха и много ми се е приискало и на мен ,то пък сега нещо не става ... Rolling Eyes

# 513
Ще стане, Стели, не се притеснявай  Hug
Вие скоро подновихте опитите, рано е да се тревожиш Hug

# 514
  • София
Пънче, кога ще ходиш да те гледа Стаменов - аз разбрах, че днес, но явно не съм доразбрала  newsm78.

# 515
Зазу - Утре по обяд ме извикаха, кога ще вляза е друг въпрос...

Ангелова - добре дошла и скоро да се похвалиш с успех   bouquet

# 516
  • София
Стели, времв беше!  Wink
Пънче, ще чакаме утре!

# 517
Пънче стискам палци!  Hug
Сигме страхотен жест!
Фокси честита лентичка и тупа лупа!

Весе, Дени колко пъти се пускат антитела?
Аз до сега съм пускала 2 пъти и още не са  ми пуснали последните изследвания, питах го преди седмица и нищо не каза. Сега сме на балкан, а той ще е в отпуска почти до края на месеца и сигурно ще е тогава.

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 518
  • София

Като видя цитат и отдолу "+ N" и направо ми призлява  Mr. Green Напомня ми едно време за мислениците с " и аз"  " и аз" ... (Ани не се сърди просто мое мнение  Blush)

Пънчееее, ако се окаже оправдано съмнението моля те кажи 43 числа от 1 до 49 , защото просто като спечеля 6цата ще ти дам пари, за да постинеш мечтата. Няма как да си чак такъв карък  Tired

Анегелова, добре дошла и дано не се задържаш  Peace

# 519
  • София
Ангелова, добре дошла и успех!
Сандре, три пъти се пускат. Леле, тука май сме много с отрицателен резус.

# 520
 ooooh!

Аз дори не знам коя кр. група съм.....ще разбера де, тия дни...имам да пускам някакви тробмбоцитни тела, та ще ги накарам и това да изследват  Crazy

Пънче
- мерси! Жалко, че не те викат сутринта, щяхме да спретнем едно кафе в Надежда, аз ще ходя за Хориомон да ме боднат  Peace Ще чакам с нетърпение да се включиш следобяд с  добрите новини
 Praynig Praynig Praynig Praynig
Ангелова - добре дошла, приятен и кратък престой   bouquet

Стелико - ще станат нещата, нали от скоро сте подновили  newsm78

Сандре Hug

# 521
И аз съм А(-), че на всичко отгоре подозирам, че съм с антигенната формула на баща ми ( с неговата кръвна група съм), а тя е супер рядка . Той е регистриран кръводарител от казармата и го викат при спешни случай, че в кръвния център във Варна  ( а той май е за цяла североизточна България) били само 6-7 човека, регистрирани с такава антигенна формула.

Зеленко - пепел ти на устата, не ща да съм чак толкова уникална  Praynig

Лека нощ!
Не знам кога ще се включа утре, че може да си отвися в клиниката. Ще пиша при първа възможност.

# 522
Пънче, чакам те с добри новини Praynig

# 523
Пънче, сигурна съм, че всичко е наред, просто някои хора сме винаги със странни симптоми и реакции (изпитвала съм го върху себе си неведнъж- да ме гледат все едно имам най-рядката болест, а то да е просто особеност на организма). И поздравления за успешното прилагане на стратегията "каквото-такова"- хич ме няма в тази част и се взъхищавам на всички, които успяват.  Hug newsm51

Фокси, прекраснооооо  Hug

Ангелова, май (не) чакаме заедно. Аз съм с една необикновено за мен огромна гръд и засилено течение. Но без излишни надежди, да мине 17.08 и правим тестче.  Praynig

# 524
Пънче  влезнах за да видя какво става с теб, хайде сега си лягам и  като стана сутринта да съм прочела само хубави новини  Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

и аз все през телефона, та сега ви видях лентичките момичета Кали и Фокси   Hug

Общи условия

Активация на акаунт