В отпускарския сезон е време за бебемаратон - 177

• 22 747
  • 536
  •   1
Отговори
# 330
Пънче, аз много се радвам, че наистина нещо, което се смяташе за невъзможно, се случи. И от имаш стиснати палци, разбира се, и те чакам с новини. Може би пък наистина да пуснеш тези имунологични  Hug

Фокси, честито сърчице! Ех, че хубаво  Hug

Аз пък искам да кажа, че моето диваненце спи по цяла нощ от 5-6 месечна  Heart Eyes след като първите 4 месеца ревът беше почти денонощен (е, той си имаше и обяснение, но все пак) та надежда има, и още как Simple Smile

И Ида, и Вили, и Еличка ми пълнят сърчицето  Heart Eyes прекрасни дечица Перу, изглеждаш прекрасно!!!

# 331
  • В сърцето на любимия човек
Такааа...
Благодаря за подкрепата  Hug
Резултат от днес 8ч - 32.6
Вчера в 11ч беше 25.2
Прегледа ме Русинов - няма такъв ръб - вадих му думите с ченгел (същият не искаше да ме прегледа на ехограф за изписването май месец  Crossing Arms). Кървя като при цикъл, лигавицата е тънка. не можа да ми каже от кой яйчник съм овулирала, защото не видя жълто тяло. но каза, че в десния яйник към който е здравата тръба не вижда никакви фоликули, та вероятно съм забременяла от левия яйчник със запушената тръба  Joy
Изписа ми Децинон и Утрогестан. разговора беше горе-долу следния:
- как е лигавицата?
- ами как да е, тънка?
- как да яйчниците?
- ами нищо не виждам?
- как ви се струват тези стойности на хормона?
- ами ниски?
- добре, мислите ли, че може да излезе нещо?
- ами, много е дискусионно

Благодаря, тия отговори можех да си ги дам и сама  Crossing Arms Да не говорим, че така ме прегледа, че сега ме голи корема  ooooh!
Четвъртък ще пускам ново ЧХГ и имунология. До тогава чакаме и толкоз. Гледам да нямам никакви очаквания. Ако стане - стане, ако не - не

Последна редакция: пн, 10 авг 2015, 13:03 от пънче-мънче

# 332
Пънче - дано това да е твоето истинско чудо. Тоя дето те е преглеждал е страшен темерут  #Cussing out...мноог мразя такива лекари, които демонстрират колко незначителни ни били тревогите и виж с какви глупости ги занимават. Вчера един малко по-възпитан ме прегледа в Надежда де, ама пак беше дразнещ. Стискам ти палци за най-доброто развитие Praynig Praynig Praynig Praynig Взимай но-шпа за болките и по-малко движение. Идвай да си споделяш тук. И за мен , както Кали каза форумът е спасение от тревогите, от моментите на лудост, от моментите, в които минутата ми се струва час  Hug Hug Hug

За спането и аз да се изкажа  Joy Joy Joy - ми спя си спокойно през нощта, само по 2-3 пъти ставам да пишкам  hahaha hahaha hahaha, ама сутрин ставането е кошмар, все ми се спи.  ooooh!

# 333
Леле, тоя доктор много словоохотлив ooooh! Важното е, че чхг расте Hug Силно се моля, шушулчето да се развива до термин Hug Praynig

# 334
Аз не го харесвам още от май месец, ама пусто, като се падна той дежурен на спешния кабинет.

Имуноложката като ме попита какво е казал АГ-то, се опитах любезно да отговоря:
"Ами той д-р Русинов не е много словохотлив"
А пък тя ми отговори :"Еее, как можа пък точно той да ти се падне"  Joy
Та явно по принцип си е такъв чешит  Crossing Arms

# 335
  • София
 Пънче, дано на чудото да му е писано.
Може ли парола за албума да представя Ая Simple Smile

# 336
  • NE
Пънче Стойностите не са никак зле. Защо не се обадиш на Персенска? Може да отидеш на друго място. Въобще освен арогантност, друго не си видяла от този доктор. Имаш палци. Praynig

# 337
Пънчита това и аз без преглед щях да ти го кажа  Joy
Аз също мисля, че за спонтанна бременост не е зле. Аз въобще не съм оптимист човек, но сега ми се види че може и да го бъде  Naughty

# 338
Пънчита, ако си забременяла през запушената тръба, да натискам ММ, че тъкмо съм в ову Mr. Green

# 339
  • В къщурката на хълма на феите
Пънчита, ако си забременяла през запушената тръба, да натискам ММ, че тъкмо съм в ову Mr. Green
hahaha hahaha hahaha hahaha натисни по-силно може и да стане Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 340
Пънче, още по- силно стиснати палчета    Hug Praynig

Споделянето тук действа добре  Heart Eyes  Около мен няма никой с проблемно забременяване и по-близките ми приятелки няма как да ми помогнат освен с морална подкрепа Blush  Съветите и ценните неща научавам благодарение на Вас   bouquet

# 341
Ами в десния не видя абсолютно никакви фоликули, та явно пак е блокирал. Остава да е от другия яйчник, там каза, че "има някакви фоликули"...

Сигме - абсолютно, подозирам, че даже повече щеше да ми кажеш.
Абе нали изписа Децинон да спре кървенето, пък да видим дали ще го бъде.
Вече спирам да се надявам за каквото и да било, пък да става каквото е писано.

# 342
  • NE
Ох какви разкошни бебета си имаме в темата. Heart Eyes
Еличка на мама Кашмирче е толкова лъчезарна красавица, която е взела на мама чара. Heart Eyes
Прекрасно малко цвете е Ида на мама Перу. Колко красива шаферка. Heart Eyes
Сигмето щом дава надежда никога не греши. Peace

# 343
Ох дано  Praynig

# 344
  • София
Продължавам и аз стискам палци! Все пак има растеж! А и няма да си първият случай забременял естествено след неуспешно инвитро! Утре няма ли да пуснеш пак?

Общи условия

Активация на акаунт