В отпускарския сезон е време за бебемаратон - 177

• 22 741
  • 536
  •   1
Отговори
# 360
Пънче, опитах се (вероятно неуместно) да се пошегувам Simple Smile
Едно магаре,  има прекрасни бременностти без грам болки където и да е, така че не си поръчвай зорлем неразположения Simple Smile

# 361
Е понеже досега доста ме боляха затова се попритесних. Но днес и корема почти не ме боли, а предните дни беше доста болезнен. Но сте прави, няма смисъл да го мисля.

# 362
Пънче само ще стисна едни палци и ще се моля за още едно чудо в тази тема  Praynig Hug

Фокси ааа така, сега ще тупка силно, силно сърчицето под това на мама до термин, а след това това малко бобченце , дето сега тупка ще е едно вързопче, което ще представлява целият свят за мама  Heart Eyes Hug

Видях снимчиците, такива красотички  Heart Eyes

Ние днеска станахме на 5 месеца, еееей порасна малката гъбка. Да ми е жива и здрава! С всеки изминал ден с нея се чудя, какво сме правили преди. Тя запълва живота ми, тя е моето всичко!
В албумчето слагам снимка Wink

# 363
  • В къщурката на хълма на феите
Магаре ако знаеш колко болки предстоят до края на бременността, вярвай ми хич нямаше да страдаш, че нещо е спряло да те боли..

# 364
  • В сърцето на любимия човек
Пънче, опитах се (вероятно неуместно) да се пошегувам Simple Smile
Моме - изобщо не е неуместно, напротив, ама аз пак съм реагирала като пън (върнах се да видя какво точно съм ти отговорила). Вчера в един момент с ММ се смеехме като идиоти на абсурдността на ситуацията.

Магаренце - зорлем болки и "екстри" не си пожелавай. И за гадене е рано и за други "бонуси". По-добре да те пропуснат, отколкото да си с пълна програма.

Днеска май теча е по-добре - има го, но е по-слабо от вчера. Моя цикъл по принцип си е 3 дни, на 4-тия само зацапване, та да видим останала ли е някаква лигавица изобщо ...

# 365
  • София
Магаренце, честито!  Hug
Много са ни хубави "новите" бебета!  Heart Eyes
Пънче, кога ще пускаш пак кръвен?
Аз се качих пак е албума.

# 366
  • Варна
Пънче, Децинона на инжекции ли ти го  изписаха?

# 367
момичета, днес помъдрявам:
Скрит текст:

Пънче, много тъпо и клиширано звучи, но каквото е писано, това ще стане  Hug ти само се опитай да запазиш спокойствие... мисля, че в момента нищо не зависи от теб и няма нужда да се напрягаш...

Фокси, честито тупа-лупа   bouquet

И да ви наръся малко със синичко:
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 368
  • В къщурката на хълма на феите
Пънче дано да е от децинона, а не от факта, че няма какво да тече Hug

п.с. чакам те да ми се появиш, че да си изпълня обещанието от вчера Hug Hug

# 369
Пънче, Децинона на инжекции ли ти го  изписаха?
Не, на таблетки го пия - 2х1.

Диди - бъди жива и здрава, много обичана и щастлива, а подаръка да си го гушнеш по термин  Hug

Меци - чакам някакво обновяване на скайпа и съм на линия  Peace

Не бях виждала последните снимки в албумчето и очите ми се напълника с красота, пу-пу  Heart Eyes
Да са живи и здрави дечицата и ние покрай тях, другото минава и заминава  Hug

ПП: май имаме полтъргайст в офиса... Мине се не мине време и CD-то на сървъра се отваря само...

# 370
  • София

Диди, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много яки пътувания   bouquet

Едно магаре, не е нужно наистина да имаш симптоми изобщо, та колко по-малко неразположения, толкова по-добре. Тихичко честито   bouquet

Пънче, или просто сис админа се гаври с вас  Mr. Green

# 371
Зеленко - нЕмаме такова жУвотно У нашийо офис. Викаме един техник от време на време като задръстим компютрите или (както се оказа преди две седмици) наритаме достатъчно кабелите  Joy Тогава ни падна мрежата и се оказа, че като сме чистили пода сме наритали достатъчно буксите, за да скапем мрежата  Whistling

# 372
Е днес не мога да не се включа Naughty Пънче,стискам всички палци ,това да е вашето чудо Praynig.Фокси,честито тупа лупа,желая ти една прекрасна бременност  Hug                                   

# 373
  • NE
Диди Честит рожден ден! Бъди здрава, обичана, щастлива и с много късмет и най-важното да си гушнеш малкото чудо в коремчето ти.  bouquet

# 374
Едно магаре - тихичко честито. Не се вглеждай сега много в тия работи, само паника може да ти докарат. Знам, че няма как да не го мислиш, ама  все пак Hug

Маре - честита 5-та месечинка на Евдокия. Много слънчево бебче е. все така да е твоето всичко и да ви носи само радости   bouquet Благодаря ти за пожеланията Hug

Перу - видях и теб и малката Ида (винаги свързвам името с приказката на Андерсен). Прекрасни сте Hug

Грийни - Ая също е много сладко бебче  bouquet

Весе - нещо си преяла ми се струва  hahaha  bouquet

Диди - честито помъдряване! Бъди много обичана и щастлива, а съвсем скоро и прекрасна майка! Как си?

Миленка - къде си бе, момиче....я не минавай така по чорапи.....Благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт