В отпускарския сезон е време за бебемаратон - 177

• 22 699
  • 536
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Тази я знам. С клизмите, нали?  Mr. Green

# 466
  • Варна
Тази я знам. С клизмите, нали?  Mr. Green

Оооо, това дето се махна от Надежда, щото там не правели клизма преди пункция, тя ли беше? И отиде в Истамбул, обаче май се оказа, че и там не правели...  newsm78 И после ни пожелаваше Бог да ни пази и всички светии да бдят над нас, защото ще е жив късмет, ако оживеем след процедура в Надежда.... Тя ли беше Марайчето?

# 467
  • гр. София
Същата.

# 468
  • В сърцето на любимия човек
Същата. Накрая отиде в Малинов и май забременя, като предипункция си направи сдама клизма и пи слабително  Mr. Green

# 469
  • София
Ех, че се смях с вас!
Мец, радвам се, че младежът е добре. И явно не съм в час...Защо те водят по документи с по-късен термин от моя?
Фокси, честита лентичка!
Къде е Агарчето?
Пънче, стискам палци за утре!
От мен няма нищо ново.
На преглед съм чак на 27ми при Сигридов. Ще се консултирам и с него за раждането, но засега остсвам при моя си док на обикновено секцио. Доста неща ме разубедиха от Щарк.

# 470
  • В къщурката на хълма на феите
Весе не ми е съвсем ясно защо, още повече че имам две ФМ с термин 31.10..  Здраве да е дето се вика, после ще има по-голяма корекция на болничния и така..

Всички ви чакам на гости.. Дето се вика: елате ми повече  Mr. Green

# 471
  • Варна
Същата. Накрая отиде в Малинов и май забременя, като предипункция си направи сдама клизма и пи слабително  Mr. Green

rotfImao rotfImbo rotfImbo Ооооох, и аз се разсмях и разтресох яко младежа... Значи въртя, сука, накрая си реши собственоръчно най-големия проблем... Нищо, важното е, че е успяла девойката, няма лошо. Бебета да има...
Аз я понасметох нея накрая, че попрекали и много шашкаше момичетата и тя спря да пише в темата...

# 472
Явно проблема е в моя телевизор, сега се усетих за запетайката  Naughty
Дано сте прави и не съм просто блондинка от всякъде  Blush
hug

П.П. Утре ще разберем. Flowers Four Leaf Clover Стиснала съм всякакви палци! fingerscrossed

# 473
Днес ще си резна косата на каре и ще сложа малко кичури. А опашката ще я даря на фриз. салон, за да направят перуки на онкоболни  Mr. Green

# 474
Сигме,  имаш ли необходимата дължина?
Пънче, стискам палци за днес.

# 475
Да, стига до 15 сантиметра. Отгледана е година и половина.

# 476
  • София
Много хубаво! И аз се бях замислила за подобно нещо.
Пънче,  Hug
Излезли сс ми антителата - отрицателни. Сега май остава само едно пускане. Коя седмица беше?

# 477
Весе аз сега ще пускам последните антитела за тая бременност, а в 32-33г.с. и другите изследвания Peace

# 478
  • София
Тези ми бяха втори. Ще питам док де. Не помня с Анди как беше. Утре ще взема направление за другите изследвания, но сигурно и аз към 32 ще ги пусна.

# 479
ааа на мен мойто ЖК, антителата още в началото на втория триместър ги пусна, тези ще са за последния ..

Общи условия

Активация на акаунт