В отпускарския сезон е време за бебемаратон - 177

• 22 710
  • 536
  •   1
Отговори
# 30
  • София

Няма да ми избягате ей....  Hug

# 31
  • Варна
Кали ти няма ли да се престрашиш за една лентичка? Flutter Flutter

Меци, употребила си възможно най-точната дума. А уж не бях суеверен човек...  ooooh!
Ако знаеш от колко години си мечтая за момента, когато ще си сложа лентичка и когато ще ръся с прашец. Засега успях само да си наложа да спра да се редя под този, който вие ръсите...
Мисля си, че в събота влизам в четвъртия месец и може би е време другата седмица да се престраша и да си сложа вече мечтаната лентичка...  newsm78

# 32
  • В къщурката на хълма на феите
коя седмица ще си в събота?

ето ти тази табличка - мисля, че ще се ориентираш лесно по нея

От 1 до 4 г.с. - 1 календарен месец
От 5 до 8 г.с. - 2 календарен месец
От 9 до 13 г.с. - 3 календарен месец
От 14 до 17 г.с. - 4 календарен месец
от 18 до 21 г.с. - 5 календарен месец  
от 22 до 26 г.с. - 6 календарен месец  
от 27 до 30 г. с. - 7 календарен месец
от 31 до 35 г.с. - 8 календарен месец  
от 35 до 40 г.с. - 9 календарен месец

п.с. имай предвид, че примерно както пише От 14 до 17 г.с. - 4 календарен месец, то под 14г.с. се има предвид 13г.с. и 0 дни, което на практика означава, че си изкарала вече 13 седмици бременност и си скочила вече с 2та крака в 14тата Peace

# 33
  • Варна
Ами според датата на пункцията и този калкулатор: http://www.ivf.ca/duedate.php , точно утре ще съм 13+0дни, т.е. ще вляза в 14-та седмица. Но аз го смятам според датата на термина и цели месеци. На 08.02. ми е термина, т.е. на 08.08. - в четвърти месец, на 08.09. -в пети и т.н.  newsm78

# 34
да ти кажа и аз така го смятах според датата на термина, ама не е много точно така .. щом като утре ти се пада 13г.с. и 0 дни значи утре влизаш в 4тия месец Peace

# 35
След толкова локуми дето се разтеглиха, хората ти казват да си сложиш една лента. Ааааааа  Naughty

# 36
  • Варна
След толкова локуми дето се разтеглиха, хората ти казват да си сложиш една лента. Ааааааа  Naughty

Laughing Ще, ще...

# 37
Ани, къде си Simple Smile

# 38
На магарето на Вита  Mr. Green

# 39
  • София
На магарето на Вита  Mr. Green
Бях там  Mr. Green ама какво от това. Чакането продължава. Crossing Arms

# 40
ади бе- изчака ми се чакалото  ooooh!
Нее жега. Покани любезно момчето с тортичка и боза  да излиза вече.

# 41
  • В сърцето на любимия човек
Ани - да вземеш да разходиш малчо из мол Сердика ли  Rolling Eyes И без това е до Вита, като ти плиснат водите, просто се транслираш 500м по-надолу и си на магарето  Whistling

Ще се побъркам, буквално  Crazy Не мога да си вдигна главата от проектите и естествено половината информация липсва и трябва да включваме в екипа великите руски учени Напасньов и Нагаждаев  ooooh! Тоя месец такъв зор ще видим от работа, че просто не е истина  ooooh! Не знам до колко ще успявам да се включвам активно, ще гледам все пак да следя за важните новини.

# 42
Не мога да си вдигна главата от проектите и естествено половината информация липсва и трябва да включваме в екипа великите руски учени Напасньов и Нагаждаев  ooooh!
тва са страхотни специалисти в областта на стъкмистиката .. колко пъти са ме спасявали, ако знаеш Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 43
Фокси,  Hug Ти как си Hug
Кали, слагай лентичката Hug
Ани, момчето е с характер Grinning

# 44
Ани, ако задържиш още 1 седмица, ще сме на една дата с младежа Wink

П.П. аз съм била по термин за 28 юли... р.д. на мама... станало 5 август - нъц, станало 8ми август - нъц... мама решила, че ще предизвика раждане на р.д. на татко (10 август), като тръгнала да мести мебели и да катери стълби, но никакъв резултат... и на 11 август (събота по обяд преди мнооого години) съм решила да се появя Simple Smile

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 16:43 от deedeetu

Общи условия

Активация на акаунт