В отпускарския сезон е време за бебемаратон - 177

• 22 726
  • 536
  •   1
Отговори
# 75
Кали, невероятна лентичка, честито  bouquet

Сигме,  newsm20

Хайде, малко синьо от мен:
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Вчера бях при Сигридов - порастнали сме - 16 см, 230 гр... Каза, че върви високичко... пита колко е висок мъжът ми, а после пита и колко е висок бащата на бебето... че понякога не били един и същи човек   Joy

# 76
  • Варна
Вчера бях при Сигридов - порастнали сме - 16 см, 230 гр... Каза, че върви високичко... пита колко е висок мъжът ми, а после пита и колко е висок бащата на бебето... че понякога не били един и същи човек   Joy

Laughing Типично за Сигридов...

# 77
  • София
Хах, той още ли не е отпуска?
Браво на детето иначе!

# 78
Весе, днес му е последния работен ден преди отпуската Simple Smile

# 79
  • София
Калиии, страхотна красота, да ти е честита и до термин. Heart Eyes Hug
Кашмирче, стискам и аз палци, всичко ще е наред. Praynig
Диди, браво на момчето. Heart Eyes
Вярно е, бях си харесала днешната дата, ама мене кой ли ме пита, четох ви от Вита, но от телефона не виждам лентички. Та сега от вкъщи видях на Кали лентичката. Heart Eyes
Беборан ще го чакат до утре, четвъртък най-много почти без води останал....ми какво чака. Crossing Arms Разкритие си правя неусетно с леки менструални болки, 5 санта. Shocked Утре пак, макар че и днес не е свършило още де. Mr. Green

# 80
  • гр. София
Ама Ани как така са те пуснали да си ходиш?  Crazy Мен с 3,5 см ме приеха към 16 часа без спукани води и в 19:15 бях родила.

# 81
Ани, ако ти доскучае след 6,30 съм на една пряка от Вита на площадката с детето. Щом нямаш  води, значи няма опасност да ми намокриш и новите сандали.

# 82
  • София
С 5 см. ли си?
Струва ми се, че няма утре да дочакаш...Леко да е!
Сигме,  Joy

# 83
  • NE
Ани Днес ще е чудото май. Hug Чудно защо не са те приели. newsm78
Пожелавам ти леко и бързо раждане, ама в болницата.
Кали Прекрасна лентичка. Много ти ходи.  bouquet

# 84
  • София
Шоки, нямам контракции. Пожелавам си иначе да родя толкоз бързо. Laughing
Сигме, с удоволствие ама съм си вкъщи вече, а това е доста далеч от Вита. Mr. Green  

# 85
  • Сливен
Ани Днес ще е чудото май. Hug Чудно защо не са те приели. newsm78
Пожелавам ти леко и бързо раждане, ама в болницата.
и аз това ти пожелавам  Hug
Сигмето, днес разбива с коментари  Heart Eyes
Кали, честита лентичка, много е красива  Hug
Хайде и малко прашец, май тази година ще ръсим повече синьо, момите са кът
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 86
Сега си си вкъщи, но вечерта е дълга  Mr. Green

Рокси, а на теб да кажа че твойто на нищо не прилича. Имаш фигура на момиче и си като детенце в лицето и човек ако не знае никога не би предположил, че си майка на три деца.

# 87
Диди, браво на момчето Hug
Ани, аз като направих 5 см и след час родих Mr. Green Теб как са те пуснали, не знам Rolling Eyes Иначе и аз живея близо до Вита, та мога да ти дойда на посещение Mr. Green

# 88
  • София
Сега си си вкъщи, но вечерта е дълга  Mr. Green
  hahaha hahaha
Хайде и от мен прашец, от най-заразния вече... babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 89
Буги, къде си точно?

Общи условия

Активация на акаунт