В отпускарския сезон е време за бебемаратон - 177

• 22 763
  • 536
  •   1
Отговори
# 225
  • Северозапада
Ми ние я нахапахме последния път и едва ли ще ни навести отново. Не, че нямахме основание.
И да не съм съвсем off, ММ ме навива за 2-ро, ама аз се ослушвам Whistling Мисля си, че няма начин да стане "от раз", ама знам ли.

# 226
А ти що не щеш  newsm78

# 227
  • Северозапада
Основно по финансови причини. Сега и други промени чакам да настъпят, но ще кажа като станат нещата.  Praynig

# 228
  • В къщурката на хълма на феите
Мисля си, че няма начин да стане "от раз", ама знам ли.
амиииии не разчитай на другата алтернатива .. и аз така си мислех Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сигме най-много сега да я призовеш да ни се похвали с присъствие Mr. Green

# 229
daritka, да започна леко и меко - проучвала ли си, чела ли си, събирала ли си информация за гадостите, които причиняват двурогата матка и ендометриозата?

# 230
Момичета,  аз пак с въпрос - при нормално изкарана бременност има ли смисъл сега да пускам имунологични и генетични изследвания и ако  да - какви?

# 231
  • В сърцето на любимия човек
Което ме подсеща да питам, някой чувал ли е Пилето  Mr. Green

За съжаление Пилето май е направила спонтанен аборт. Като преглеждах списъците, видях, че последните и постове са от темата за кюретажа  Tired

Аз и тази вечер ще откарам поне до 8ч в офиса...

# 232
  • NE
Което ме подсеща да питам, някой чувал ли е Пилето  Mr. Green
Появи се в кюретажната тема, но отново без особено достатъчна информация.
С Пънчето сме писали.

# 233
  • NE
Цитат на: daritka link=topic=862145.msg31347606#msg31347606
[/quote
Пия фолиева + желязо,че съм анемичка .... за какво точно трябва да ги пускам
Щитовидната жлеза споменах. Много често прави проблеми, а симптоми няма, поне не винаги.
Съжалявам за двойния пост.

# 234
Здравейте и от мен, момичета! Реших, че вече трябва да спра само да ви чета и да ви мисля, а да взема и да се представя, току виж закача някоя прашинка  Praynig На 26 години съм, втори месец опити при нас и надежди да ме подмине МЦ на 17.08. Поздрави на всички от учудващо слънчева Дания!

# 235
  • Северозапада
Което ме подсеща да питам, някой чувал ли е Пилето  Mr. Green

За съжаление Пилето май е направила спонтанен аборт. Като преглеждах списъците, видях, че последните и постове са от темата за кюретажа  Tired
Ох, много съжалявам  Tired
GrandMagnolia , добре дошла и скорошен успех!

# 236
Ели, и аз имам изкарана нормална бременност, раждане, всичко. Генетични не съм пускала, защото доктора каза, че няма нужда. Имунологични пуснах, след поредния неуспех и се оказах с мноого завишени (3 пъти)НК. Доки каза, че такова чудо не е виждал ooooh! Дано при теб всичко е наред, по-скоро доктора трябва да прецени Hug
GrandMagnolia , добре дошла Hug

# 237
Пфу, Буги, мислех си, че задавам риторичен въпрос.... дано и някой друг се включи... решила съм на своя глава да пускам изследвания

# 238
Eли, Владимиров и Калчев ми казаха, че няма смисъл да пускам генетични, защото вече имам дете. Калчев ми препоръча имунологичните, защото имах различни (отрицателни) стойности от 0. А ти защо искаш да ги пускаш?

# 239
Буги, нали ще правим опит след около 2 месеца. Аз имах един резултат, различен от 0, но не положителен. ММ е на години, няма да пробваме още дълго и ми се иска поне откъм изследвания да направя каквото е добре. Решила съм и листерията да пускам

Общи условия

Активация на акаунт