В отпускарския сезон е време за бебемаратон - 177

• 22 768
  • 536
  •   1
Отговори
# 210
Добре де, сипваш информация на час по лъжичка и после ще се размрънкаш, че не те взимат на сериозно. Дойде и написа, че имаш положителен тест.....желано, нежелано бебе, ин-витро ли е или естествено. Кажи нещо за себе си - на колко си години, примерно  ooooh!

Втори бета- чхг се пуска след 48 часа Peace

# 211
  • NE
И не приключва такова ЧХГ за ден. Въобще защо е този страх?

# 212
И като цяло - какво означава "нз какво да правя"? Какво искаш да правиш?

# 213
Ми почвам от самото начало... На 27 години съм, женена сега септември правим 1 година, и бебчо и направен по естетвен път,много желано. Обмислях ин витро,но явно има Господ... Имах лоши срасвания от апандесит преди 6 години и сега март месец ми правиха лапароскупията и ми открига двурогова матка,ендометриоза и ми казаха че е малко вероятно да забременея по естествен начин ... но ето,живот и здраве ще имам най-големия и желан подарък за рождения ми ден моето бебе.

Последна редакция: пт, 07 авг 2015, 11:36 от daritka

# 214
Най-важното - честито!
След това - не искам да помрачават щастието ти, но те съветвам да си намериш добър АГ, който да те прегледа и консултира, защото двурогата матка и ендометриозата могат да направят много бели не само преди забременяването, но и след него.

# 215
  • NE
Колко бебета чудо има в нашата тема. Mr. Green
Пий си фолиевата, пусни си едно FT4, TSH и антителата (ТАТ и МАТ) на щитовидната жлеза и след 10 дни на преглед при АГ.

# 216
  • София
 smile3514
Тук що няма такава иконка дето се плеска по главата?

# 217
Фокси, бяхме на планина на къмпинг. В един национален парк над град Квебек. Беше приказно красиво, но с малкото бебе не беше никак почивка, а сериозно физическо натоварване. Поне емоционално се заредихме.

Даритка, честито ти хубаво ЧХГ, ама така не се скача в тема където не те познават Wink

Моме, хубаво си и го казала!

Изпуснах Лийчето  Hug

# 218
Много се извинявам просто незнаех как,що и оффф от щастие ще се побъркам... Но ви благодаря от сърце със сълзи на очите съм от радост

# 219
  • Северозапада
smile3514
Тук що няма такава иконка дето се плеска по главата?
Има такава  doh и такава smile3538. Коя ти харесва повече  Mr. Green
daritka, честита и успешна бременност!

# 220
  • Варна
Къде ми е коня, да падна от него ?

Ани, честит Мартин ! Да е много здрав му пожелавам ! Бъдете много щастливи ! 

# 221
Колко бебета чудо има в нашата тема. Mr. Green
Пий си фолиевата, пусни си едно FT4, TSH и антителата (ТАТ и МАТ) на щитовидната жлеза и след 10 дни на преглед при АГ.
Пия фолиева + желязо,че съм анемичка .... за какво точно трябва да ги пускам

# 222
Което ме подсеща да питам, някой чувал ли е Пилето  Mr. Green

# 223
  • Северозапада
Сигурно мъти  Wink

# 224
Вероятно. Но въпроса ми беше съвсем различен.

Общи условия

Активация на акаунт