В отпускарския сезон е време за бебемаратон - 177

• 22 779
  • 536
  •   1
Отговори
# 195
  • гр. София
На мен Начев ми го искал под 1 в първите 2 триместъра и под 2 в последния триместър.

# 196
  • София
Фокси, супер са!
Агарче, ти как си?
Моето ТСХ като забременях беше 0.12. Никога не съм пила хапчета.

# 197
Честито Ани, да е жив и здрав и най-вече да има много щастливо детство!

bouquet

# 198
Ей, Сигме, прекрасна е - пък то бяха притеснения като се роди .... колко бързо минава времето.

Относно TSH - моето въпреки еутирокса последния месец беше 3, та ми го вдигнаха, но според доки вече не е проблем и малко, че се е вдигнало, важното е първите 2 триместъра да е добре .... а пък защо се е вдигнало един Господ знае.

# 199
Диди - Нищо не пия, пуснах ги контролно, че в една от темите четох и ми бръмна главата ooooh!

Шоки - не ми наливай, де  Crossing Arms Утре сутрин ще се събудя с мисълта , че ми трябва спешна консултация с ендо ooooh!

# 200
  • В къщурката на хълма на феите
Фокси не ти трябва спешна консултация с ендо .. чудесна е стойността на ТСХ .. при Шоки е по-различна ситуацията и затова си трябват други стойности .. всичко ти е наред!

# 201
Здравейте,вчера си пуснах ЧХГ от 4 дена закъснение... И ми излезна 246,80 и нз какво да правя... 

# 202
  • NE
Фокси Начев винаги пресилено изисква ниско ТСХ, не че не е хубаво, но с 1.25 в първи триместър си пушка.
За справка аз се въртях около 1.75 в твоите седмици.

# 203
  • гр. София
Не ти трябва нищо спешно, при мен заради Медрола го искаха по-ниско, защото той замаскира резултата и стойността на ТСХ всъщност е по-висока от изследваната.

# 204
Ок, мерси на всички за разясненията, винаги сте ми много полезни   bouquet Hug

# 205
  • Варна
Здравейте,вчера си пуснах ЧХГ от 4 дена закъснение... И ми излезна 246,80 и нз какво да правя... 

Laughing Разглеждай бебешки колички...

# 206
 Joy
Калинка ме замества успешно.

# 207
Сбъдната мечта,дано да не приключи утре след резултата...

# 208
  • Варна
Сбъдната мечта,дано да не приключи утре след резултата...

Как така след резултата? Нали вече имаш резултат?  newsm78

# 209
Утре да си пусна още един да се успокоя....

Общи условия

Активация на акаунт