В отпускарския сезон е време за бебемаратон - 177

• 22 762
  • 536
  •   1
Отговори
# 240
  • гр. София
Ели, аз лично ще чакам д-р Персенска да каже дали иска имунология.

# 241
  • В сърцето на любимия човек
Пфу, Буги, мислех си, че задавам риторичен въпрос.... дано и някой друг се включи... решила съм на своя глава да пускам изследвания
Генетични не виждам смисъл да пускаш, ако имаше нужда от фракси щеше да си разбрала до сега по трудния начин.
Аз бих пуснала имунологията, че тя не е константа.
Аз за себе си мисля, че може би тя ми изигра лоша шега, въпреки медрола. Не мога да си обясня по друг начин как буквално часове след абразиото гаденето, разстройството, спазмите - всичко изчезна все едно не ги е имало, а 5 дни нито лекарства, нито разни чайове и диети не помогнаха. ЧХГ- то не пада толкова бързо и ако това бяха бременни симптоми щяха да продължат и след това. Не беше и бактерия, защото микробиологиите, които гастроентеролога назначи, ми бяха абсолютно чисти.

# 242
Пънче, на мен ми звучи логично твоето обяснение на нещата

# 243
daritka, да започна леко и меко - проучвала ли си, чела ли си, събирала ли си информация за гадостите, които причиняват двурогата матка и ендометриозата?
Ми знам принципно че двурогата матка може да ми изиграе лошо към края на бремонността ,а за ендометриозата ми е лек стадии и доктора ми каза или трябва да забременнеш,за да могат да се махнат огнищетата или ако пък не успея за 6 месеца ще ме вкара в менопауза, също така съм дете на майка и двурогава матка и сраснала за гръбначния стълб. Моята матка не е силно изразена,надявам седа стигна до края и нормално да рода.

Последна редакция: пт, 07 авг 2015, 11:33 от daritka

# 244
  • В къщурката на хълма на феите
също така съм дете на майка и двурогава матка и сраснала за гръбначния стълб.
това можеш ли да го изясниш, моля ..

# 245
Ми моята майка има и тя двурогова матка,коята е срасната за гръбначния стълб може ми за задната кухина нз, преди докторите са не били много наясно пред 27 години. Нямало и видеозони това знам от майка ми.

# 246
малко е неясен изказа ти, затова попитах, за да съм сигурна ..

# 247
  • гр. София
Пънче, как се казваха онези прахчета дето се пиеха сутрин и вечер по едно, баба и колко месеца се пият и имат ли прекъсване, че съм забравила?  hahaha hahaha hahaha

# 248
малко е неясен изказа ти, затова попитах, за да съм сигурна ..
Просто цитирам думите на майка ми и доки ми каза че при мен е наследствена двурогата матка, на мен ми я откриха преди година и нещо... а преди това нормална големина нищо повече и изведнъж шах и мат,така се бях отчаяла от живота,но този месец се върнах към живота  newsm76 newsm68

# 249
  • София
също така съм дете на майка и двурогава матка и сраснала за гръбначния стълб.
това можеш ли да го изясниш, моля ..
 Joy Joy Joy простете, ама не можах да се сдържа.
Шоки, Инофолик са прахчетата.
Видях и Желязка с зоопарка.  Heart Eyes
Благодаря ви за пожеланията, утре се прибираме. Simple Smile

# 250
Ани душко, ко прай най-новото ни попълнение?! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes да го цункаш от леля Меца Hug Hug Hug

# 251
Ели - генетичните са за цял живот, но имунологията търпи постоянни отклонения, така, че не е лошо да се направи. Те всички са ти написали, ама и аз да не остана по-назад  hahaha

Магнолия - добре дошла. 2 месеца не са време, не се отчайвай Peace

Даритка - както Фейчето ти е казала отклоненията в хормоните на щитовидната жлеза създават доста ядове за забременяване, а още повече за износване на здраво бебе. За двурогата матка и ендометриозата не мога да помогна, но знам, че са сериозни пречки. Тук има доста момичета с ендометриоза  Peace

Шоки
- предполагам питаш за Инофолик? Съвсем спокойно можеш да ги замениш с Инозитол и фолиева киселина поотделно. Всичко пазарувах от Iherb. Излиза доста по-изгодно, разликата е 2-3 пъти  Peace  Ако имаш нужда драсни ми едно ЛС, ще дам линкове  Hug  bouquet

Ани
-  Hug

# 252
Много благадаря за съветити. Ми аз преди да забременея си бях пуснала да видат дали нямам проблеми с хурмоните,но всичко ми беше 6+,ще си ги пусна и като ги направя ще кача да си кажете и вие мнението,ще бъде другата седмица че ми унищожиха веничките  Stuck Out Tongue

# 253
  • София
Цункан и нагушен е, а как миришеее на бебенце. Heart Eyes Heart Eyes
Сега спи, нощем включва таймера на час и цепи секундата, същия дзвер като батко си, ама не се оплаквам. Heart Eyes

# 254
що ли имам все по-зловещото усещане, че тука една хубава пързалчица ни спрятат Whistling

Общи условия

Активация на акаунт