В отпускарския сезон е време за бебемаратон - 177

• 22 750
  • 536
  •   1
Отговори
# 300
Ох, Пънчита, искаше ми се да мога да помогна и с друго, освен да стисна здраво палци.... Аз съм пропуснала - това порочно зачатие ли е
Фоксиии, честито!

# 301
  • NE
Фокси Честито тупа-лупа. Hug В синхрон да биете до термин и после в тандем. Hug

# 302
  • В сърцето на любимия човек
Фокси - тихичко честито  Hug

Моме - да, представяш ли си...

# 303
Пънче- стиснала съм здраво всички палци, чакам те утре с по-висок резултат! Praynig кървенето намаля ли?

П.п. Сигурна бях, че е порочно...., тия дни като ходя в Надежда за инжекциите- все едно бомба е паднала, само чистачки и администраторки се разхождат. Peace

# 304
  • NE
Пънче Не искам да те навивам, но от порочно зачатие знаеш колко бебета има в темата. Hug

# 305
Кали- какво стана на прегледа? Как си?

# 306
Не, кървя си.
Няма да го мисля, каквото - такова. Нито мога да направя нещо в момента, нито искам да се надявам излишно. Ако му е писано ще излезе нещо, въпреки че аз доста се съмнявам.

# 307
  • В къщурката на хълма на феите
Но пък нещо, което смяташе за невъзможно, се случи .. Все някаква поука трябва да има, мамка му!!

# 308
  • Варна
Кали- какво стана на прегледа? Как си?

Изписа ми Диаспорал. През нощта болките се усилиха, не спах цяла нощ, но причина не се вижда. Бебето е добре...Вчера и днес вече съм добре. Намаляха вчера болките, а днес няма.

# 309
ПънчеHug

Кали
- Диаспорал-а май беше магнезии? Дано да те отпусне. Важното е, че няма причина, може и на нервна почва да е нещо? Инат ще е твоето момченце, още от сега е с характер и претенции   bouquet Дано да нямаш повече такива ексцесии, време е да отдъхнеш вече  Hug Praynig

# 310
Кали - стискам силно палци. Ох, милата, и ти нямаш миг спокойствие. Много се моля за твоето борбено детенце, дано ситуацията се успокои и да нямаш повече притеснения  Praynig

Меци - не знам вече...

Съжалявам, че ви занимавам със себе си цял ден .

# 311
  • София
Фокси, много се радвам за теб!
Кали, по колко Диаспорал пиеш? Доста е слаб по принцип. А и не е ли рано още за магнезий?
Пънче, утре ли ще пускаш пак кръвен?
За запека, аз винаги съм наопаки. Моят стомах като бременна е най-редовен.

# 312
  • гр. София
Пънче, стискам палци.  Hug
Фокси, честито тупа-лупа.  Hug
Кали, стискай кълки. Аз от магнезийните продукти пиех Нутри маг и съм много доволна.

# 313
  • Варна
Аз пък съм доволна от Диаспорал,когато не бях 10 дни на системи го пиех по 4-тири прахчета на ден . Най - бързо ми действаше .
Пънче, цял ден искам да ти напиша нещо, твоето чудо ще се появи ! Прегръщам те силно !
Фокси, много се радвам !

# 314
Фокси, честито сърчице Heart Eyes
Пънче, дано всичко е наред Praynig А това май ти е първото нормално забременяване или се лъжа Rolling Eyes Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт