В отпускарския сезон е време за бебемаратон - 177

• 22 705
  • 536
  •   1
Отговори
# 435
Пънчи, на това му се вика малко бременна  hahaha Hug

# 436
  • В градината...
Рони, дето Сигма казва, не се знае  Naughty
Аз така  - тръгнах само на преглед в Малинов и хоп - направих инвитро. Ама като ми подпари под д-то.

Съни, аз имам една домашна кайсева 30-годишна, кехлибар и аромат  Heart Eyes Heart Eyes И мед произвежда свекъра, та се чудех  Thinking

Пънче, ти да не станеш като Кали - с Упоритко/ка  Praynig

# 437
  • В къщурката на хълма на феите
отивам да се гледаме с Номер 2 Blush Heart Eyes

# 438
  • В сърцето на любимия човек
Пънчи, на това му се вика малко бременна  hahaha Hug
Нали  Joy
Ми то тия стойности са "ни риба, ни рак". Пък ако не ми беше закъсняло, не бях правила пикливия тест и вземе, че се развие бременност, щяха да ме дават в онова предаване "Не знаех, че съм бременна".  hahaha
Скрит текст:
Ако ви кажа какво е написал Русинов в анамнезата на бланката, която се попълва при преглед, ще паднете  ooooh! Цитирам: " Идва по повод положителен тест за бременност по нейни данни, ЧХГ изследвано двукратно - 09.08.2015 /25.22/ и на 10.08.2015 /32.64/"
Не знаех, че вече сама мога да си засичам ЧХГ, сигурно съм погледнала в кристалното кълбо  ooooh!
А в обективно състояние ми е написал "изтича оскъдно количество кръв", а на мен ми говори - "ами вие кървите като за цикъл"  ooooh!

Меци - стискам палци  Praynig

Перу - не смея да се надявам  Rolling Eyes

Евче - нали Simple Smile

# 439
Пънче, направо не ми се коментира този доктор ooooh! Хубаво е, че не се психясваш Hug Стискам ти палци за утре Hug Praynig
Меци, чакам те с добри новини Hug

Последна редакция: ср, 12 авг 2015, 16:05 от bugito

# 440
Аз на тоя доктор съм му голям фен  Naughty

# 441
Аз на тоя доктор съм му голям фен  Naughty
Кажи някоя добра дума за него да ми се пооправи мнението, че впечатленията ми от срещите ми с него не са особено положителни  Rolling Eyes

# 442
Аз не съм контактувала никога с него, просто от твоите писания. Много е смешен, затова.

# 443
  • Варна
Пънче, ти да не станеш като Кали - с Упоритко/ка  Praynig

Praynig А дано...

# 444
Калино, расте ли му пишката на детето?

Ей, изприщвах се от тия въпроси, като чуех някой роднина на 3 ракии да се ебава с някое момченце

# 445
Сигме - не съм те разбрала значи  Peace

Кали - я кажи расте ли шкембето вече Mr. Green или още не ти личи  Hug

ПП: Уфф, ядосах се на Шакира в темата на клиниката.
Първо беше зор да прави трансфер, че нямала нерви вече да чака, сега реве, че докторите нищо не и били казали.
Кали - тя ли се беше изказала за облеклото в клиниката?

# 446
  • София

Рони и аз мисля, като другите- никой не може да те задължи за ин витро, но една консултация няма да навреди  Peace

Фокси, а честита лентичка  Whistling

Меци, ко стаа с номер 2?

Не я знам Шакира коя е, но не й обръщай внимание, че нервите трябват. Колкото то анамнезата след преглед съм чела такива, каквито изобщо не съм чувала по прегледи!

# 447
Да, тя беше с анцузите  Mr. Green

# 448
  • В къщурката на хълма на феите
идвам на отчет:

Номер 2 най-накрая е благоволил да се обърне с главата напред - бравос на него, мама го помилва по дупето /или се предполага, че това дето се изтумби в кабинета беше дупе Mr. Green / .. пулс 136 удара в минута, силен и ясен .. мериха ми корема, теглиха ме /+12 кила Whistling ooooh! /, дадоха ми направление за изследване на антитела и на 9ти септември пак на преглед /много емблематична дата Mr. Green Mr. Green / .. само съм меко казано бясна, като доктора ме осветли, че ме водел с термин 08.11., съответно 45-дневния болничен ще тръгне да тече от 24.09. .. че и отказва да го промени - не можело /ся на краставичар краставици продава Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms / заради някакви отчети и дрън дрън .. можело после да имам проблем с документите .. тоя човек е толкова наясно, че аз до 08.11 ако изкарам, със същия успех мога тва дете да го нося и до 18тия му рожден ден .. направо ми разказа играта на плановете .. сега пак ще са едни големи хватки и финтове, за да успея да приключа с всичките си задачи .. и не стига туй, ами с тоя 24.09. като дата, означава, че трябва да ходя седмица повече на работа .. направо шИ умра Tired Tired Tired

# 449
Аз си имам друга любимка от темата.
Коя  Mr. Green

Мецо - браво на младежа  Hug
Аз все пак Ша та замолА да не се правиш на майка-героиня тоя път  Naughty Знам колко силно ти е желанието за естествено раждане, ама при всичките ти екстри недей да рискуваш, моля  Hug

Общи условия

Активация на акаунт