В отпускарския сезон е време за бебемаратон - 177

• 22 714
  • 536
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Диди, мен Марти ако не му беше удобно, така ме риташе че единствения начин да спре, беше да сменя позата. Няма страшно, спи спокойно. Simple Smile

# 421
  • Варна
И аз така спя и често си мисля, че може да смачкам човека...  Laughing

# 422
  • В къщурката на хълма на феите
пък той ще седи и ще чака да го смачкаш нали Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 423
И аз така си спя още ( е не по корем, но ) - бебка ме разбутва като види зор. Няма им нищо не се притеснявай.
Момичета я и вас да ви питам - решила съм да купя нещо на докторката ми живот и здраве да и подаря. Но не знам какво въобще - дали може съвет някакъв. Hug

# 424
  • NE
Моя док беше много доволен от колажа с първите снимки на Вилито. После разбрах, че си го е сложил в кабинета и е казал, че е най-милия подарък, който е получавал.

# 425
А нищо не съм носила на Перси. Знам, че са затрупани от торти, бонбони, уискита и накрая ги раздават. Заведох детето за пет минути, защото повече не може в тая навалица. Зарадва му се и това е.

# 426
Е това с тортите и баниците е ясно, ама аз нещо лично за нея си искам ( сетих се за икона, ама това не е подарък за всеки ) Иначе за снимки е ясно, че ще и занеса, ама ми се щеше нещо лично да е .... ама като акъла ми го няма и нищо не измислям.

# 427
Здравейте момичета,
мина ми днес прегледа във Фемина - всичко е наред, човечето е 7мм и има добра сърдечна дейност. Заведох ММ да се запознае с човечето и да чуе заветното тупа-лупа, а Врагалева каза, че в тия седмици е много вредно да се прави доплер и не ни пусна звук, само ни показа пулсациите. Каза, че всичко е в срок и да се явя отново след две седмици.

И аз настрани/по корем спя....хич не ми е удобно по гръб, но предполагам, че с течение на времето ще свикна  newsm78

П.П. Имам си и лентичка вече, от кога я чакам.... Praynig Praynig Praynig

Пънче - докладвай днеска как си?

# 428
  • NE
Фокси Честито официално тупа-лупа. Hug Честита и лентичка, много ти отива. Heart Eyes
Пънче Как си?
Съни То като дойде ред за подаръците ще ти дойде вдъхновението. Peace

# 429
Фокси, честита лентичка, много ти отива. Браво на боровинката  Wink
Съни, на докторката, която ме следи и изроди, след раждането мъжът ми й беше купил нещо, но не помня какво... За първия рожден ден на малката й изпратих в кабинета голям букет цветя и снимка на детето. Много се беше зарадвала.
Пънче, как си? Докладвай, моля  Hug

Видях прекрасни дечица в албума, пу пу  Heart Eyes Перу, Ида е божествена Simple Smile

Скрит текст:
Мен днес ме сюрпризираха от "Надежда". През април в миг на вдъхновение бях попълнила онлайн формуляра за записване на час, но тъй като не се обадиха, реших, че а) никой не чете постъпилите мейли или б) са решили, че не им се занимава с мен. Преди малко обаче звъни една мила женица да ме извести, че могат да ми запазят час при Персенска за 24-ти ноември. Като цяло нямам концепция дали или на какви процедури бих се подложила, но си мисля, че един преглед няма да навреди.

# 430
Рони, в момента в който те прочетох, станах ей така  Mr. Green
Ако не искаш инвитро, недей, но никога не се знае от къде може да изскочи заека  Hug

# 431
Диди, да си жива и здрава  bouquet
Фокси, страхотна лентичка Hug
Пънче, как си Hug
Ани, много си дейна Mr. Green

Видях прекрасните ни момиченца и сладките момченца Heart Eyes

# 432
  • NE
Рони Само може да спечелиш от този преглед. Hug

# 433
  • В сърцето на любимия човек
Ей, Рони, много ме зарадва  Mr. Green Още повече , че часът е точно за Персенска и е относително скоро  Hug

Благодаря, че ме мислите, но нямам какво да докладвам, освен, че имам толкова много работа, че нямам време да мисля за друго. Утре ще ходя да ме източат за имунологията и на едно бодене ще пусна и ново ЧХГ и ще се разбере има ли изобщо някой или не. Иначе теча вече е зацапване, ама то и цикъла ми си е кратък по принцип та не се знае от кое е  Rolling Eyes Както казах и по-рано - каквото- такова. Нито мога нещо повече да направя, нито има смисъл да го мисля и да рева. Така поне съм относително спокойна, което мисля, че е най-доброто в случая.
Честно, ако някой преди време ми беше казал, че ще съм с някакъв уклончив + тест, цикъл (щото това си беше точно цикъл) два месеца след спонтанен аборт и ще съм толкова темерутесто спокойна, нямаше да му повярвам. Нещо съм се повредила, явно, но може би е за добро.

# 434
  • Варна
Съни, наистина уиски и бонбони и торти... никой не ги поглежда... (освен ако уискито не е някакво супер)
Така че наистина един хубаво аранжиран букет е много по-добре...
Пънче, по-добре, че те е хванал темерутлъка... може би наистина е по-добре...

Общи условия

Активация на акаунт