В отпускарския сезон е време за бебемаратон - 177

• 22 732
  • 536
  •   1
Отговори
# 405
Вземи метрото но НДКи после малко пеш

# 406
  • В къщурката на хълма на феите
Сигме то няма да е много малко вървенето пеш Mr. Green Mr. Green

Шоки това, което Сигмето предлага е много добър вариант, ако метространция Люлин ти е наблизо, щото от НДК пак можеш да хванеш тролей до ВМА Peace

# 407
не е толкова много.
станция сливница и е съвсем наблизо. хващаш метрото в обратна посока и след 20 минути си на НДК.

# 408
  • гр. София
Сигме, как така в обратна посока метрото? Не е ли към Младост?  newsm78

# 409
към обеля. после отива към надежда, централна гара, лъвов мост, сердика и ндк.

# 410
  • гр. София
Мерси.   bouquet

# 411
Моля. По тоя маршрут съм ходила 1000 пъти до Св.Екатерина.

# 412
абе и ти си права, щото аз преди от ВМА до СУ съм стигала за 25 минути пеша, ама Шоки каза, че има определен час, пък в тия жеги Whistling Whistling

Шоки ако МС Сливница ти е съвсем наблизо, септември като идваме в София може да се видим .. ние отсядаме в един хотел дето е на 50 метра от там Flutter Flutter

# 413
И аз ще дойда  Mr. Green

# 414
  • гр. София
На 15 минути ми е МС Сливница, че аз ходя бавно. Ще се радвам да се видим.  Hug

# 415
  • София
Среща ли ще има? Ех, че хубавооооо Flutter

# 416
Много благодаря за пожеланията  Hug
Много хубаво си изкарах на р.д. снощи - събрахме се малка компания от 20тина човека в едно заведение във Варна. Ядохме, пихме (дори и аз - 1 чаша бяло вино успях да пресуша за цялата вечер), приказвахме си. ММ ме изненада с фоерверки и китайски фенери.  Heart Eyes

Ани, добре съм. Май вече усещам бебето, но не са ритници а някакви плавни движения... Притеснявам се, че вечер спя в някакво средно положение между на една страна и по корем (не мога да го обясня точно). Хем имам дълга възглавница за бременни, ама не помага  Tired

# 417
ма заповядай .. колкото повече, толкова повече Mr. Green

Диди аз все още спя в такава позиция - така ми е най-удобно, а явно и на Номер 2, понеже като лежа настрани или по гръб започвам да се задушавам и да виждам кръгчета пред очите ..

# 418
Меци, не ги ли притискаме с килограмите си по този начин (аз съм доста над нормата - поне едно 20тина кг.)?

# 419
вярвай ми и аз не съм фиданка, но бебетата са много добре защитени в утробата на майката и това, че си се отпуснала да спиш полу настрани полу на корема си изобщо не е заплаха Peace

Общи условия

Активация на акаунт