В отпускарския сезон е време за бебемаратон - 177

• 22 736
  • 536
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна

Kaли, ти си от любимците на всички админи -" аз нищо не съм пипал, то така си беше"  :hahaha

Oooo, да... Или "както си стоях и почна така да прави"...  Mr. Green
Ние също си нямаме сис-админ - един колега го играе такъв и се побърква с нас....

# 391
  • София
Пънчита, понеже знам колко разочарования преживя, ще кажа само Дай Боже. Hug
Диди,  newsm59 желая ти най-вече здраве, прекрасна бременност до края и най-вече подаръкът да дойде навреме и всичко да е наред. Heart Eyes Hug
Фокси, честито сърчице под твоето, страхотно чувство нали? Heart Eyes Желая ти прекрасна бременност, на която да се насладиш пълноценно и до термин.
Видях всички дечица. Евдокия много е пораснала. Heart Eyes Кашмирче, Еличка наистина прилича на теб. Heart Eyes Ая и тя голяма хубавица в рокля, Борянка и тя. Heart Eyes Heart Eyes Ида сватбарката най ме впечатли , колко ли сърца ще разбият тези очи? А ти Перу и ТМ наистина изглеждате чудесно, гледам даже си се барнала  Mr. Green, страхотни сте. Heart Eyes
Веси, на теб вече започва да ти проличава. Simple Smile
Марти спи, ММ готви, а аз успях да се включа най-сетне и да си забъркам кекс. И първият път след раждането първите два месеца всеки ден ядях кекс, имам де жа вю. Joy
 Hug за всички.

# 392
Ани, браво мамче, щом и кекс вече почна да бъркаш си пушка  Hug
На последната ми работа в бг и аз го играех системен админ. Първия виц ме подсети на това, колко македонски и сръбски псувни однасяха колегите на ум  Mr. Green  Joy
Диди, Честит Рожден Ден! Жива и здрава, подаръка вече си ти е в коремчето  Hug  bouquet

Последна редакция: ср, 12 авг 2015, 00:21 от maresr

# 393
Аз, без да съм сис админ, също пускам по някоя попръжня наум  Mr. Green
Диди, ЧРД, здрава да си, да си родиш и отгледаш рожбата   bouquet

# 394
  • София
Диди, честит празник! Желая ти здраве и сбъдване на най-съкровената мечта!

# 395
  • гр. София
Диди, честит рожден ден! Жива и здрава да си.   bouquet

Като споменахте кабели.... От сутринта интернетът беше плачевен. Рибуутвах и какво ли още не. Накрая звъннах на Мтел и те нищо не направиха от разстояние. Реших да погледна накрая буксите към рутера и какво да видя - леко разкачени. Дребното си ги е подръпвало тайно.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 396
  • NE
Шоколадче И по-весело ще става. Crazy Аз не мога да покажа кабел пред Вилката. Веднага го е унищожил.

# 397
  • В къщурката на хълма на феите
ние напълнихме един шкаф със стари зарядни и докато й мине мерака на Ема за кабеляци така решихме проблема .. другите кабели като кажа - този не е твой - веднага бяха оставяни .. е, отне ми известно време да я дресирам, ама поне не се притеснявам, че ще направи някоя поразия Whistling

# 398
Добро утро! Simple Smile днеска си Направих пак тест за всеки случай, вече с 3 дневно закъснение. Втората чертичка е доста по-ясна. Това е добре нали? Вчера пък не ми стана лошо вечерта и се шашнах, даже успях да сготвя, да хапна. Корема ме наболява пак отвреме навреме, това нормално ли е? Кръста си ме боли. Гърдите ту спират, ту почват, но сякаш не са като първия ден.

Диди, честито и от мен, малко на патерица. Дано мечтите ти се сбъднат.

Ах, сетих се нещо любопитно да споделя. Ние имаме куче и от известно време, 1 седмица, е някак по-различно. По-кротичко, по любвеобилно. Според мен тя е разбрала преди нас Simple Smile

Последна редакция: ср, 12 авг 2015, 08:19 от Едно_магаре

# 399
Магаренце - Честито и до термин. Не се шашкай, че шашкаш и бебето така - не съм имала нито един ден гадене, нито гърдите са ме болели - просто ми закъсня и имах болки като при цикъл още няколко дни, но пиех но-шпа. Не се вглеждай чак така, че не е полезно нито за теб нито за бебето. Почивай и се наслаждавай на бременността. Въпреки всичко обаче за болките трябва да се консултираш дали и какво трябва да пиеш.  Hug

# 400
  • гр. София
Добро утро. Някой знае ли дали от Мола на Стамболийски мога да хвана тролей до ВМА или трябва да сляза до Петте Кьошета?  newsm78

# 401
Добро утро. Някой знае ли дали от Мола на Стамболийски мога да хвана тролей до ВМА или трябва да сляза до Петте Кьошета?  newsm78

Шоки, Руски паметник е затворен и тролеи няма. Единственият ти вариант (според мен) е автобус 74 от спирката преди Мола (на ъгъла на Пиротска и Опълченска) и от там до Център по хигиена

# 402
  • гр. София
А следващата спирка на автобуса къде е, че ще се спусна с маршрутка 35 от люлин? newsm78

# 403
  • В къщурката на хълма на феите
мисля, че 74 продължаваше по Гешов .. ама то центъра по хигиена е буквално на един хвърлей от ВМА ..

# 404
  • гр. София
Ами освен да се возя с маршрутката до патриарха и от там да взема тролей, че нямам много време за разходки по улиците, че съм на зъболекар и не трябва да закъснявам.

Общи условия

Активация на акаунт