В отпускарския сезон е време за бебемаратон - 177

• 22 737
  • 536
  •   1
Отговори
# 375
Фокси,тук съм ,чета ви ,но нямам нищо за казване.

# 376
  • София

Пънче, не че нещо, но аз дистанционно ако имам достъп до сървъра нямам проблеми да отворя CD-то. Също така ако не ми се занимава, мога да наглася да се отваря в определени часове или на определени часови периоди  Mr. Green Whistling

# 377
  • Варна

Пънче, не че нещо, но аз дистанционно ако имам достъп до сървъра нямам проблеми да отворя CD-то. Също така ако не ми се занимава, мога да наглася да се отваря в определени часове или на определени часови периоди  Mr. Green Whistling

А аз мога всичко това да го направя, ама без да искам...  Mr. Green
И после да се чудя какво става и колегите да не могат да разберат от къде е проблема...

# 378
  • В градината...
Диди, честит празник  Hug /аз съм забелязала, че одъртях, но не помъдрявам  Embarassed/.

Фокси, Ида е кръстена точно на приказката. Имам един хубав спомен, когато бях на 3.

Миленка, как си ти ?

Феичке, ти вече май момък си имаш, не бебе  Whistling

Пънче, сдържаш ли още емоциите. Аз много дълго го правих. И сега ми е ужасно, ужасно трудно   Naughty не знам каква е правилната стратегия.

# 379
  • В сърцето на любимия човек
Личи си колко разбирам от компютри, нали  Mr. Green

Перу - нямам избор. Правя каквото зависи от мен, казвам си "каквото-такова", стискам зъби и трая, иначе ще свърша в Карлуково.

# 380
  • В къщурката на хълма на феите
иначе ще свърша в Карлуково.
те ще го затварят, тъй че .. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 381

иначе ще свърша в Карлуково.
те ще го затварят, тъй че .. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ти пък Меци,аз точно за там бях се ориентирала ooooh!Перу ,как да съм ,работя много за да не мисля за глупости,от другият месец се захващам с изследвания и живот и здраве октомври,като се върне мъж ми ,сме отново на старта

# 382
  • NE
Честита 5-та месечинка на Еви на мама Маре. bouquet Леле какви пухкави ръчички и краченца има. Heart Eyes Само за целувки. Blush
Грийни Много хубавичка е Ая и толкова спокойна изглежда. Heart Eyes
Перу На външен вид го докарва вече на детенце, но се прави на бебе още. Като проходят и рязко се променят към човечета.
Пънче Стига мисли тинтири-минтири. Ще пускаш ли ЧХГ?

# 383
  • В къщурката на хълма на феите
сори драги мои, това е положението Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 384
  • В сърцето на любимия човек
Феичке - направо в четвъртък с имунологията, за да не ме бодат по 100 пъти, че и без това вече си личи къде съм бодена по 100 пъти и лаборантките проявяват творчество при избора на ново място за взимане на кръв  Joy

Меци - мисля, че можем да си отворим наше собствено си място, смятам, че бързо ще запълним бройката  Mr. Green

# 385
  • В градината...
Миленка, Пънче и всички чакащи - опитвам се да  кажа да си гледате живота доколкото е възможно. Вие сте най-важни. Ама после ще го разберете  Mr. Green

# 386
  • NE
Ако знаете колко е права Перу. Mr. Green
Пънче Знам какво е. На мен даже от горната част на ръката (над пръстите) са ми взимали кръв и как боли.

# 387
  • Варна
Писах, писах и сама си затворих прозореца. Много ме е яд така, че няма на кой да се сърдя освен на мен си...
Пънче, на теб исках да кажа, че и аз не съм по празния оптимизъм, затова ти пожелавам да се случи така, както е най-добре...
Диди, ЧРД на теб! Да е много щастлива годината за теб!
...и сега отивам да направя дзак на албумчето...
Прекрасни деца и мами има там... Поспаланче... да и изяде човек бузките на твоята Боряна!
Ани, бързачка ей! Много сладичък тоя Марти бе! Ох всичките ви деца са прекрасни! Феичке, ама Вилито и той голям! Грийни!!! Simple Smile
Перу! Чудесни сте! Ида е малка кукла на тази тъй чудесна мама! Много добре изглеждаш!
Маре, ох как е порастнала!!! Кашмирче, балеринката си прилича на балеринка... такава е нежна...
Мамите също са чудесни!

# 388
  • В градината...
В болницата много ми беше паднал общият белтък и хемоглобинът, бях станала като гигантска поничка. Всеки ден трябваше да ми вземат кръв. последният ден ме бодоха на 7-8 места, докато успеят, ама където сварят. Не ме болеше. Всъщност, това май най-се търпи в сравнение с душевните терзания  Naughty

# 389
  • София

Kaли, ти си от любимците на всички админи -" аз нищо не съм пипал, то така си беше"  hahaha

Пънче, ама не е нужно да разбираш от всичко... 2ро висше медицина имаш и без друго  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт