В отпускарския сезон е време за бебемаратон - 177

• 22 694
  • 536
  •   1
Отговори
# 480
  • София

Пънче, да знаИш, че ти стикам палци  Mr. Green

Абе де го Естелчето? По почивки ли е юрнала, че отдавна не съм я виждала  newsm78

Тия от темата за Надежда не ги знам, ама ми звучат като страОтни  Mr. Green

# 481
  • София
То колкото докита, толкова мнения явно. На мен и двамата ми казаха в 28 седмица да пускам сега. Ще видим за следващите.

# 482
Лелееее, какви красиви са дечицата...  Heart Eyes

Фокси, честито за лентичката  Hug

Аз като ходя на лекар, по принуда отивам официално облечена (тъй като излизам директно от работа) и всеки път ме гледат като извънземно... всички са си облекли удобни дрехи... не знам тази девойка, която се е изказала за облеклото, от къде идва...

Ковачева ми води термина за 16 януари, а Сигридов за 14ти... два дни не са толкова от значение, но все се чудя защо се разминават. А тъй като растем по-големи, на УЗ все излиза около 8ми...

# 483
Пънче,стиснала съм здраво палци Praynig Praynig Praynig

От сутринта не мога да се свържа с" Надежда",направо мисия невъзможнаааа ooooh!

# 484
Сигме, страхотно си го решила Peace Една приятелка си дари така косата и аз също бих го направила.
Пънче, стиснала съм палците Praynig Hug
Миленка, те не са ли в отпуск Rolling Eyes

# 485
В отпуск са лекарите,но кол центъра си работят Simple Smile
Успях да се свържа,но не успях да се преборя за сутрешен час ,пак ще си повися в клиниката ooooh!

# 486
  • В сърцето на любимия човек
Благодаря за стиснатите палци  Hug
Върнах се от клиниката, продължаваме със стратегията "каквото - такова", че вече ще откача.
Скрит текст:
ЧХГ е нарастнало, вече е 174, но преди малко ми се обадиха от кабинета на Стаменов, доктора ме вика по спешност утре. Акушерката ме пита за болки в ляво/дясно, коя тръба ми е запушена, имам ли кървене все още - въобще въпроси от които ми светна една сигнална лампичка за какво може да се притесняват, че да ме викат по спешност. Инструктираха ме, ако нещо ме заболи да се изстрелям веднага натам. Направо всичко ми се сви на топка... Tired
Иначе за понеделник имам час при Персенска, утре ще се виждам пак с имунолозите и програмата е пълна...
Ще откача, бавно , но сигурно...

# 487
  • гр. София
Пънче, дано да няма нищо притеснително.  Praynig

# 488
Пънче, дано, дано не се оправдаят съмненията им Praynig Praynig Hug

# 489
Егати  #2gunfire

# 490
  • В къщурката на хълма на феите
с резултатите от техния колега, по-скоро са притеснени да не ги подгониш за немърливост ..

# 491
На тия стойности на хормона, още не е притеснително.

# 492
  • София
Пънче, дано да са напразни съмнения и човечето да е на правилното място и да продължава да си расте добре  Praynig  Hug

# 493
  • В сърцето на любимия човек
Благодаря ви за окуражителните думи  Hug Дано наистина няма нищо притеснително, че вече не знам, станахме луди калинки ...
Скрит текст:
Ами аз се подредих пред кабинета на Стаменов, излезе акушерката, показах и резултатите, разказах  набързо каква е ситуацията при мен и тя ми каза, че хормона расте добре и по-добре сега да не ме преглеждат, за да не предизвикат ново кървене. Да си пия лекарствата и да си запазя час за Персенска. Аз минах през имунолозите да се разбера с тях за утре и си тръгнах. Половин час по-късно ми се обади и ми каза, че лично доктора е казал да ми намерят час и да ме извикат по спешност, а ако няма час да чакам пред кабинета и да кажа коя съм.
Тъкмо да се отпусна за 5 минути и ново двайсе...

# 494
  • В къщурката на хълма на феите
както казах според мен си връзват гащите .. просто не е възможно по-гигантска некадърност да не можеш да видиш нищо .. като е кьорав да ходи той да се прегледа, а не други хора да идват при него за преглед .. ааа ма ха!

Общи условия

Активация на акаунт