На море в Гърция 2015 - VI

• 73 195
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, искам да ви помоля за съвет и препоръки . Изчетох предната тема и част от тази, но не съм се спряла все още на нищо конкретно.Чудим се къде точно да почиваме- дали някъде по Ситония/примерно Неос Мармарас ми хареса / или на о-в Амулиани, дайте съвет, много ви моля  Hug, защото времето напредва, а ми се иска да си резервираме нещо за периода 06-12 септември. Искам спокоен ,  тих плаж, подходящ за деца,  приличен хотел със закуска поне, и да не е много скъп Mr. Green
За Амулиани някой беше препоръчал вила Хасиенда и още 2 хотела, но вилата мисля, че нямаше изхранване, а като че ли е по-удобно да е включена закуска, че и вечеря примерно Thinking
Ще съм много благодарна на всички отзовали се  bouquet

# 391
На Амулиани има само един хотел с HB и той не е хубав.
Закуска има тук-таме по студиата, но в Хасиенда - не.

В Неос Мармарас по-може да намерите със закуска, към вариант вечеря не ви съветвам да отивате. Освен че има пекарни, има и таверни Stuck Out Tongue

# 392
Благодаря, тогава като се абстрахираме от закуската, кое място ми препоръчвате за почивка и кой хотел ? Simple Smile

# 393
Кажете как е началото на септември в Гърция?  Аз съм много зиморничева и обичам топлото. Дали ще е много ветровито и ако слезем по-надолу по Ситония по-топло ли ще е?

# 394
На Амуляни и аз не съм срещала много оферти с включена закуска, но дори и да има такава там хотелчетата са доста малки така, че най- чести като закуска приготвят сандвичи с шунка и кашкавал или парче баница с крам, така наречената бугаца.
Може да провериш хотел Амуляни ( там отсядат доста българи) той поддържа цени около 50евро нощувката, а също и Сарандос (той се държи от българи) там не помня имаше ли закуска , а цените са от порядъка на 45евра (това е цената към края на август сезон 2015)

# 395
По принцип изхранването не ми е най-големия приоритет, но е по-удобно  за нас по принцип. Simple Smile
По-важно е  плажа да е хубав, ненаселен и подходящ за деца. На Ситония по- добре ли е от Амоляни, как смятате?

Последна редакция: ср, 12 авг 2015, 09:55 от enigm@

# 396
  • София
Кажете как е началото на септември в Гърция?  Аз съм много зиморничева и обичам топлото. Дали ще е много ветровито и ако слезем по-надолу по Ситония по-топло ли ще е?
Били сме септември преди три години, от началото на месеца до към 18-ти. Беше първото гръцко море на щерката  Simple Smile Първите 4-5 дни изкарахме доста надолу на Ситония - на Сикя. Беше топло, но се скъса да духа, ужасен вятър, почти не ставаше за плаж.
След това отидохме "нагоре", демек в Агиос Николаос, а последните дни изкарахме във Вурвуру. В АН и Вурвуру не духаше и беше приятно горещо, а водата беше чай. Последните два дни времето се развали малко и преваляваше - към 16-18 септември.

Имай предвид все пак, че година с година не си приличат. Предполагам, че ще имате хубаво време в началото на месеца, обикновено по към края започват валежите.

# 397
Миналата година бяхме от 2 септември в началото на Ситония - беше доста топло, водата също. Една сутрин се изваля страхотен дъжд и до обяд все едно , че не беше валяло. Тая година пак по същото време сме.

# 398
  • София
Таис блгодаря,че се отзова на питането ми за хубави плажове около Неос Марамарас.Аз не обичам да обикалям,хареса ли ми даден плаж предпочитам там да съм.Ако може и да не е натоварен,абе всичко хубаво да е на едно място и да е под носа ми. Mr. Green
Момичета очаквам още препоръки за плажове в близост до Неос Мармарас,ниикога не сме почивали на Ситония,само сме я обикаляли с кола.
Също да ми препоръчате и таверни в този град,ако някоя от вас е била там.Ние отново се спряхме на вариант без изхранване и силно се надявам цените да са нормални и да ми хареса.

# 399
Момичета очаквам още препоръки за плажове в близост до Неос Мармарас,ниикога не сме почивали на Ситония,само сме я обикаляли с кола.
Всичките ги има на 1-ва страница, по карта.

Кръчмите се менят в годините като качество и цени, но с "О Paradeisos" в Парадисос няма да сбъркаш, смятам.
Прясна риба в Н.Мармарас има на кръчмите около рибарското пристанище, но са по-туристически. В селището има доста руснаци - това като минус. Иначе аз го харесвам.

# 400
  • София
Още един глас за кръчмата О Парадисос, наистина готвят много добре.
Когато бяхме ние, руснаците и сърбите бяха в равни количества. Вторите бяха по-шумни, първите - по-нахални.

# 401
  • София
Параход,Таис много благодаря! Hug
Ще погледна на първа страница плажовете,но и реални отзиви за плажове няма да са ми излишни.Не мисля да готвя  Embarassed и в този ред на мисли проверени кръчмета биха ми били много от полза.
Ще проверим живот и здраве посочената от вас.О Парадисос се казва нали?

# 402
Това е тя, на брега във вилната зона Парадисос, северната част на плажа

# 403
Параход,Таис много благодаря! Hug
Ще погледна на първа страница плажовете,но и реални отзиви за плажове няма да са ми излишни.

Таис изчерпателно ги е изброила и няма кой знае какво повече да се каже. Освен това на сайта на първа страница достатъчно подробно и илюстративно са описани така че да придобиеш вярна представа. Просто ги погледни.

Ето сайта публикуван на 1-ва страница: http://sithoniagreece.com/halkidiki/beaches/

# 404
В Неос Мармарас мога да препоръчам тази таверна: http://bg.sithoniagreece.com/sithonia/neos-marmaras/%D1%80%D0%B5 … 1%82%D0%BE%D1%81/

Общи условия

Активация на акаунт