На море в Гърция 2015 - VI

• 73 194
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Да + голям талон на колата, ако не е изваден новият образец малък.

Благодаря Параход!
Предполагам пълномощното трябва и да е преведено на английски език?

# 421
Английски или гръцки, в общи линии единият е достатъчно. Те никога не спират като правило, но сега покрай дупките в хазната са засилили необичайно контрола, особено в пограничните части.

# 422
  • Пловдив
Благодаря, ще преведем на английски най-дообре.

# 423
  • София
parcalesa много ти благодаря за отзивите за Waterland.
Загледах, че с карта за целият сезон за децата 25 евро може еднократно да се вкара приятелско дете. Така излиза 14 евро плюс 11 евро, ако правилно съм сметнала, но едното дете може почти без пари да отиде повторно...
Много ми се иска да ги заведем децата, но при нас ще излезе 62 евро за всичките, а ако се резервира онлайн 57 евро.

# 424
  • София
Aila, може ли линк към сайта на Waterland, ако говорите за този дo Неос Мармарас, че аз малко изпуснах нишката.

# 425
И аз да се отчета:)
Олимпиаки акти - по- мръсен плаж не съм виждала. Иначе селцето ми хареса и евтенийка по 1 евро парче пица, хот дог,  фрапе...,по 2 евро плескавица с пържени картофи и салата, а за 3 + бира, дзадзики- 2-3 евро...
После бяхме на къмпинг Столлос, за който бях питала тук, но никой не го знаеше. Горещо препоръчвам!!!!Тихо, спокойно и чисто място!На плажа да има 20 човека.
На връщане през Илинден, пътя хубав, на границата нямаше никой, докато на Кулата почакахме.

# 426
Уотърленд е веднага след Солун... до Неос Мармарас не ми е известно да има Simple Smile

http://www.waterland.gr/

# 427
  • София
Уотърленд е веднага след Солун... до Неос Мармарас не ми е известно да има Simple Smile

http://www.waterland.gr/
този го зная. Виждала съм табела малко след Лагомандра в ляво, ма сега се чудя аква или лунапарк беше Simple Smile. Ей, старост - нерадост.

# 428
parcalesa много ти благодаря за отзивите за Waterland.
Загледах, че с карта за целият сезон за децата 25 евро може еднократно да се вкара приятелско дете. Така излиза 14 евро плюс 11 евро, ако правилно съм сметнала, но едното дете може почти без пари да отиде повторно...
Много ми се иска да ги заведем децата, но при нас ще излезе 62 евро за всичките, а ако се резервира онлайн 57 евро.

Да, онлайн дават намаление с по едно евро на билет. Аз с тоя глупавия нет в Дионисос нищо не можах да направя.
Много ще се изкефят децата, пък и възрастните.

# 429
Олимпиаки акти

# 430
  • София
http://www.logistika.bg/bg/menu/23/post/15184/Nov-most-obl%D0%B5 … B5z-Makaza?page=2 нов мост при Маказа, ма за следващото лято. Wink

# 431
Привет, вчера се завърнахме от Кефалония ! Прекрасна !  Бяхме отседнали в Лурдата . Видяхме Миртос , Петани , Кси , Мунда бийч , Антисамос , Мелисани , Асос.. Толкова за 10 дни , навъртяхме около 530км на острова Simple Smile Не остана време за Атерас и може би много други чаровни плажчета и местенца .. повод да се върнем пак някой ден  : )

Ще пиша пак като кача снимки във фликър

# 432
  • софия
Таис, по плажовете нет ли има, или ти си купила някакъв?

# 433
Искам да ви похваля една каравана/ канДина, малко след Кулата, до Сидирокастро. Отдавна я гледахме и днес спряхме, много прилични сандвичи правят шишче/сувлаки, пържола/ панцета, луканико/ наденица. Като хот-дог са големи 2-2,5 евро, оправиха ми разваленото настроение по пътя Simple Smile

# 434
За съжаление този мост няма нищо с общо тапите и чакането на Маказа. Не знам защо са писали, че щял бил да облекчи трафика, но мостът е на поне 100 км от границата. Пиша през телефона и не ми се проверява точното разстояние сега Grinning

Общи условия

Активация на акаунт