На море в Гърция 2015 - VI

• 73 220
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Здравейте!  Hug

Началото на септември ни предстои пътуване до о-в Парос. Някой да има впечатления от този остров?
Благодаря предварително! Hug
Аз  Simple Smile Юли месец изкарахме почти 2 седмици там. Не ми остана време да пиша по-обстойно и да пусна снимков материал, но само да се приберем след няколко дни и ще се поправя. Парос е чудесен остров, сигурна съм, че ще ви хареса. Препоръчвам и да си направите дей трип до съседния Андипарос, няма да съжалявате  Peace

# 451
Сайта, който сте дали за хотелите в Гърция май не съществува вече? На телефона ми отговарят, че това вече е частен номер, а самият сайт не е обновяван от 2012 г. Търся конкретна ниформация за хотел, къща около Неа Ираклица или Неа Парамос или до първия ръкав на Халкидики. Нещо, конкретно, което да е харесало на някой от колегите тук. Предпочитаме да не готвим и да има някакво хранене. Можем да пътуваме и със собствен превоз. Благодаря предварително!

# 452
  • София
Кой "сайт за хотелите в Гърция"? На мен всички от първа страница за Северна Гърция ми се отварят.

# 453
  • Пловдив
В Неа Перамос спахме тук преди 2 седмици http://www.hotel-plage.gr/pub/ . Двама възрастни с дете на 7 - 80 евро,чисто е, стаите са малки, но е ок хотела.

# 454
Днес бях на най-добрият плаж за това лято, Амолофи, Блу бийч. Прекрасна вода, чисто много, плитко много, чак дразнещо, сигурно 50 крачки трябва да направиш, за да стане по-дълбоко. Барът приличен, беше пълно много, но веднага идват момчета и ти слагат чадър и шезлонги. Фрапе 3,5 е, водата се плаща. Тези дни ще ходим там, отседнали сме при роднини, но другата седмица искам за уикенд и ще търся и аз нещо в Ираклица или Перамос, ама 80 евро прекалено ми се виждат. Споделяйте пробвани места.

# 455
Към края на Август пътуваме за Амуляни. Има ли някъде по пътя от СФ до Уранополис (или по кой маршрут) има Лидъл, за да спрем и да купим някои неща.

има лидл дискаунт и масутис

# 456
Здравейте,
Много моля някой да ми препоръча хубаво място за настаняване в района на Аспровалта или другаде, но горе долу на същото отстояние от границата. Не разполагаме с много дни и не искаме да си губим времето в път. Съжалявам ако повтарям въпроса и ще ви бъда благодарна за съвета! Хубав ден на всички! 

http://www.efihouse.gr/bg   тези са много свестни

# 457
Здравейте, нещо за района Лутра Агия Параскеви някой може ли да сподели?

# 458
  • София
Последна вечер ни е тук на Калимнос и настроението ми определено е минорно. Островът ми завъртя и сърцето, и ума..прекрасно, прекрасно късче от Гърция е. Силно се надявам някой ден да се завърнем, сигурна съм, че мъжът ми ще го оцени по достойнство.

Утре в пет сутринта поемаме към Лерос. Надявам се да не ни разочарова.

# 459
  • София
Таис, завиждам ти. Опитвам се да е в бяло.  Grinning

# 460
Гледах по Травел ТВ за гръцки храни , някои де, в Атина и даваха за локумадес - приядоха ми се много. Та въпросът ми е навсякъде ли ги правят/продават. Ние ще сме в началото на Ситония.

# 461
  • SOFIA
Здравейте,
Преди малко се завърнахме от прекрасно изживяни три дни в Неа Перамос.Благодаря на yovanka 💐🌼💐 за насоката.
Накратко мога да разкажа - понеже сме на почивка близо до Банско минахме през Илинден- ние бяхме единствената кола по обяд на отиване и пак единствената кола сега на връщане.Провериха ни за секунди. Нямаше и никакво движение по пътя.Единственото неприятно нещо  са завоите от Добринище до Гоце Делчев. Иначе пътя е доста добър.
В Неа Перамос нямахме никаква резервация, просто решихме така да тръгнеме.Там  на едно място ни предложиха  за 80 е на вечер, а на второто -50 е  за студио.Човека каза ,ако искаме да го видиме  и тогава да преценим- то беше толкова хубаво и чисто/единствения кусур беше ,че няма Тв/ което реши всичко. Идеално  за  двама ни с 8 год ни госпожица.Дойде и един говорещ прекрасно български който ни даде визитка ако сме искали друг път да отсядаме в Неа Перамос,да му се обадим.
Следващата стъпка беше да хукнеме към плажа Амолофи.Открихме го много лесно.Въпреки,че бягам от лудницата там не се натоварих изобщо.Музиката която пускат,така са насочени колоните - да се чува във водата по-силно, създава страхотно настроение.И така - паркинга-безплатен 😟 точно като в " Бг" 😳 , на плажа за да ползваш два шезлонга , един плажен стол и чадър трябва да консумираш нещо.  Ние си взимахме Фрапе - 3 е, еспресо - 3 е, студен чай-3 е, към всяко от кафетата носят и безплатна вода. Други цени за похапване:купа пържени картофи-2 е , сандвичи около 3-3,50 е, голяма купа салата - 5 е, бирата е 4Е.   То май стана - на дълго, не на кратко, извинете за което. 😊просто човек се увлича. Но май другото всеки го знае-прекрасно, чисто, кристално море. Peace

# 462
Здравейте,
Много моля някой да ми препоръча хубаво място за настаняване в района на Аспровалта или другаде, но горе долу на същото отстояние от границата. Не разполагаме с много дни и не искаме да си губим времето в път. Съжалявам ако повтарям въпроса и ще ви бъда благодарна за съвета! Хубав ден на всички! 

http://www.afroditerooms.gr/ тук отсядахме миналта година. Не е лукс, но има всичко необходимо 1-ва линия на плажа почистване на стите всеки ден, и интернет имаше и на плажа.

# 463
  • Пловдив
Сайта, който сте дали за хотелите в Гърция май не съществува вече? На телефона ми отговарят, че това вече е частен номер, а самият сайт не е обновяван от 2012 г. Търся конкретна ниформация за хотел, къща около Неа Ираклица или Неа Парамос или до първия ръкав на Халкидики. Нещо, конкретно, което да е харесало на някой от колегите тук. Предпочитаме да не готвим и да има някакво хранене. Можем да пътуваме и със собствен превоз. Благодаря предварително!

Резервирах вила Медитеране в Неа Ираклица по препоръка на познати. Ще пътуваме в края на месеца.
По лична препоръка от peterky2002 преди това се бях свързала с Вила Вурнелис, пишехме си с жената да уточним свободни стаи за датите, които исках и след като и изпратих имейл за резервация повече не ми върна. Чаках 2-3 дена и после резервирах в Медитеране.

# 464
Здравейте,

http://www.afroditerooms.gr/ тук отсядахме миналта година. Не е лукс, но има всичко необходимо 1-ва линия на плажа почистване на стите всеки ден, и интернет имаше и на плажа.
Здравейте! Тези стаи Афродита са обявили цени, но нещо не можах да схвана дали са за помещение или са но човек. Може ли да ми кажете?! Благодаря предварително!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт