На море в Гърция 2015 - VI

• 73 226
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте,
Много моля някой да ми препоръча хубаво място за настаняване в района на Аспровалта или другаде, но горе долу на същото отстояние от границата. Не разполагаме с много дни и не искаме да си губим времето в път. Съжалявам ако повтарям въпроса и ще ви бъда благодарна за съвета! Хубав ден на всички! 

http://www.efihouse.gr/bg   тези са много свестни
http://www.afroditerooms.gr/ тук отсядахме миналта година. Не е лукс, но има всичко необходимо 1-ва линия на плажа почистване на стите всеки ден, и интернет имаше и на плажа.
Здравейте! Тези стаи Афродита са обявили цени, но нещо не можах да схвана дали са за помещение или са но човек. Може ли да ми кажете?! Благодаря предварително!  bouquet
Това са цените на стая

# 466
  • София, под Карлсон
Да потвърдя и аз, че преводите през Transferwise работят. Българските банки ми поискаха между 10 и 23 EUR,  а през Transferwise ми излезе 2,80 лв.
Очаквам с нетърпение почивката си на Лефкада  Sunglasses

# 467
  • София
Вчера изпращах пари до Гърция с Western Union от офис на ЦКБ. С човека се бяхме разбрали да изпратя 100 евро,но в банката мацката каза повече от 60 евро няма право да изтегли,да знаете че остатъка до 100 ще ви го върнат. Така че изпратих само 60. Някой да знае нещо по този въпрос? Мислех,че се отнася само за банковите им сметки ограничението. newsm78 Transfer Wise го мернах тези дни ,ще го разгледам подробно.

# 468
Здравейте, някой знае ли как е плажа пред тези студия. На 1 км от Никити се намират

http://halkidiki.com/maras-marinas/index.htm

# 469
  • София
Denssi
Това може да се каже, че е в частта на Nikiti beach, но не точно.
Аз не знам да има отделно име...
Минавайки от там мога да ти кажа, че плажа е в задната си част е пясък, има и тревни площи за шезлонгите.
Но отпред има дребни и едри камъни, като бяха съчетани и с доста изхвърлени боклуци, водорасли ....
Явно грижата за него не е много голяма.
Иначе мястото е добро, сещам се и за къщата, но ми се струва, че снимките малко лъжат, относно точно първата линия.
Зеленко и приятно, далече от голямата суматоха....

# 470
Здравейте, някой знае ли как е плажа пред тези студия. На 1 км от Никити се намират

http://halkidiki.com/maras-marinas/index.htm

А каква е цената? Никъде не видях да е написано

# 471
Bled, благодаря ти. И на мен ми се стори като гледах през картата, че не са на първа линия, а на снимките изглежда че все едно са точно на плажа. Къщата ми изглежда доста прилична /поне на снимките/, но плажа ме притесняваше да не са камъчета, защото децата няма да искат да влизат във водата.

# 472
Denssi
Това може да се каже, че е в частта на Nikiti beach, но не точно.
Аз не знам да има отделно име...
Минавайки от там мога да ти кажа, че плажа е в задната си част е пясък, има и тревни площи за шезлонгите.
Но отпред има дребни и едри камъни, като бяха съчетани и с доста изхвърлени боклуци, водорасли ....
Явно грижата за него не е много голяма.
Иначе мястото е добро, сещам се и за къщата, но ми се струва, че снимките малко лъжат, относно точно първата линия.
Доста неща в този пост не отговарят на истината. Вероятно не си виждала мястото.
Марас-Маринас е на около 1.5 км преди Никити, в посока Метаморфози, и изобщо не е същият плаж.
Частта от плажа, която е пред къщата, се поддържа добре от собствениците на студиата, почистили са камъните. Иначе там пясъчната ивица не е първа хубост, тясна и нищо особено.
Къщата НЕ Е на плажа, да. Между нея и плажа има улица. То се вижда и на снимките, а на картата - съвсем ясно. Малка уличка, не е болка за умиране, но все пак минават коли. Де факто Е на първа линия - между нея и морето няма друг имот/сграда.
След пътя, на полянката преди плажа, има камина, тента и масички, както и на плажа - шезлонги, които са си на Марас-Маринас и се ползват от наемателите. Който иска 10-етажен хотел върху самия пясък, да ходи на море в България, в крайна сметка Simple Smile

Криси1979, там, където цените не са дадени в сайта, се получават след запитване към собствениците по мейл и телефон за конкретен период и брой нощувки.

# 473
  • София
Denssi
За съжаление видях камъни, а на снимките ги няма.
При това положение са възможни и от бодливите, трябват  аква обувки, ако решите.
Следващия плаж в тази посока е пред Porfi Beach, Makria Lagada.
На който отпред също се събират боклуци, има и камъни...
Но се поддържа повече.....поне така съм го видяла.
Видях двете места и тази година през май....

Да, сега погледнах, мястото и къщата се водят към Nikiti beach, макар че са далеч.
http://www.greece.com/photos/destinations/Macedonia/Halkidiki/Se … nas_Home/75781507

# 474
  • София
Не сравнявайте плаж видян през месец май със същия през сезона. През май в Гърция никой не ходи на плаж, освен най-закъсалите българи и любителите на пълната пустош, плажовете се почистват в началото на сезона.

# 475
Denssi
За съжаление видях камъни, а на снимките ги няма.
При това положение са възможни и от бодливите, трябват  аква обувки, ако решите.
Следващия плаж в тази посока е пред Porfi Beach, Makria Lagada.
На който отпред също се събират боклуци, има и камъни...
Но се поддържа повече.....поне така съм го видяла.
Видях двете места и тази година през май....

Да, сега погледнах, мястото и къщата се водят към Nikiti beach, макар че са далеч.
http://www.greece.com/photos/destinations/Macedonia/Halkidiki/Se … nas_Home/75781507
Плажът пред въпросната къща:

# 476
  • София
Здравейте, искам да попитам някой бил ли е в този хотел "Argo Maisonettes & Suites", Василики, Лефкада. Може ли да споделите как е там плажа, близо ли е до хотела. Ще съм много благодарна за каквато и да било информация.

# 477
  • софия
Не зная къде е, но плажът на Василики не става така или иначе.

# 478
Параход, знаеш ли дали бързо става дълбоко морето на това плажче?

# 479
И освен това Василики е едно от малкото места в Гърция където видях да изтичат някакви води в морето (в залива). Плажа принципно точно във Васили е камъни, а в слятото с него Понти има и малко сбит бясък. Принципно залива след обяд се използва основно за сърфинг.

Общи условия

Активация на акаунт