Боледуване на децата ни - тема 27

• 44 204
  • 728
  •   1
Отговори
# 330
Ох Дани, на мен малко болна тема ми е това с хапчетата, защото моята е другата крайност - обожава всякакви капсули, дражета и каквото е още там. Сега поне порастна и не се притеснявам толкова, че може да хапне нещо, което не трябва, но пак си е риск. Още преди 3 год. май забелязах афинитета й къ тях  Crazy
А за бъзовия сироп - мама си прави домашен, обаче Криска повръщаше и от него (преди две год. съм я пробвала), сега обаче пак ще се опитам, вече може да разбере, че ще е само от полза (надявам се).
Хъш, кофти вирус  Confused бързо да оздравява ТМ   bouquet И при нас положението засега е розово, надявам се тенденцията да е такава и тази есен/зима да няма груби изпълнения  Praynig На всички ви го пожелавам   bouquet  bouquet  bouquet

# 331
Самбукус и аз бях взела след едно боледуване. Моят и той повърна  първият прием. Самият вкус нещо му дойде неприятен явно. После с малко вода стана работата Simple Smile

# 332
  • shumen
Рали,той и моя обожава бонбони,но съм го пробвала да го излъжа,че е бонбон вместо хапче(и то беше Цинабсин) и пак го изплю.С две думи номера не мина.
За самбукуса-сиропа е доста гъст и затова може и да го повръщат децата.Моя него поне го пие без проблем.

# 333
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
JESUS,дъщеря ми и аз обожаваме трупове,както ги наричаш и мога да кажа,че не сме от боледуващите.Да си имаме уваженията.Не си мисли,че по този начин си открила топлата вода.

# 334
JESUS,дъщеря ми и аз обожаваме трупове,както ги наричаш и мога да кажа,че не сме от боледуващите.Да си имаме уваженията.Не си мисли,че по този начин си открила топлата вода.
Тази тема ,мисля я прекратихме вече  Peace

# 335
Колко пъти досега е боледувало детето ти? Без да спестяваш. Колко пъти е отсъствала от градина по болест?

А да питам... изчетох тук за витамините, А, Д, не знам си какво... То и аз давам понякога едно вкусно витаминено сиропче, колкото да отбия номера, примерно 1-2 пъти в месеца се сещам да дам. Има ли ефект от това тъпчене с витамини? Боледуват ли по-малко децата?
Ние почти не пием витамини, набавяме си необходимото с храната (и Д с излагане на слънце). Чудя се доколко има смисъл да се тъпчат децата с глупости, отделно дали изобщо се усвояват. Моите и тримата не боледуват. Даже се чудя за шарката, много трудно я прихванаха големите, като бяха малки, сега е ред на малката. Дори да я оставя цял ден с дете, болно от шарка, не хваща и това е. А не давам витамини, имуностимуланти или както там се наричат... Имам чувството, че и сред чумави да ходи, пак няма да й стане нищо newsm78 Някакви идеи? Искам да я прекара като дете, че след 10-годишна възраст следващия момент, в който може да се зарази, е като си роди свои деца, а тогава ще я кара много тежко. Виждала съм 30-годишна жена да кара шарка, ужас е.

# 336
Аз карах миналата година ,като я прихванах от малката , а тя  я прихвана от ДГ ,когато имаше бум на варицела там.
Та за този вариант се сещам само , но ти казваш ,че не я лови ...

# 337
Виждала съм 30-годишна жена да кара шарка, ужас е.
Ужас е, но не по нейна вина. Едва ли и на 15 или 20 години е щяло да бъде половин ужас. До тази й възраст антителата срещу вируса не са я оставили да се разболее. В един момент от детството й е спряла да се завира в подходящия за прихващане на варицела контингент.
Може да се установи дали има причина да не я лови. Изследват се антителата. ХЕИ.

# 338
Вмъкни Цитат
Цитат на: iv.elina в чт, 27 авг 2015, 23:01
Колко пъти досега е боледувало детето ти? Без да спестяваш. Колко пъти е отсъствала от градина по болест?
Относно това колко е боледувала и отсъствала не е нужно да се повтарям.Ако живо се интересуваш върни се по-назад в темата.Нямам за цел да се изтъквам.Тук сме да си помагаме и всеки да споделя кой как лекува даден симптом и от какво е доволен.

# 339
iv.elina имам молба към теб.
Моля да спреш комуникацията с JESUS в тази тема или да минеш на лични.
Мерси

# 340
iv.elina имам молба към теб.
Моля да спреш комуникацията с JESUS в тази тема или да минеш на лични.
Мерси
+100  Peace

# 341
Разбира се момичета

# 342
  bouquet

Дани , как си ти ?

Силвиана я няма и нея нещо ,дано са добре  Hug

# 343
  • София
Видях, че пишете да Ескимото. Освен и аз да го започна и дано да има ефект. Отварям прозореца леко от няколко вечери и носът пак се запушва. Две нощи рев...не знам какво да я правя. Изчистих стаята, че и алергия от прах започнах да си внушавам, че има. През деня си е ок. Май ще си има слабо място това дете и това ще е нослето.

# 344
М ,извинявам се ако е коментирано вече, но на УНГ водихте ли детето и какво казаха ?

Общи условия

Активация на акаунт