Боледуване на децата ни - тема 27

• 44 195
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Уми  Hug  bouquet

Предполагам, че в очите на хората съм изглеждала, като някаква вманиачена, която трескаво се опитва да си успокои съвестта, че не е дала поредния АБ...Дето викаш, АБ, химиотерапия или каквото ще да е, важното е, че оздравя. Без да преекспонирам, но ми е прекалено прясно и мисълта да се върнем отново в болницата ми причинява болки в корема, направо...

Дъждец, извини ме, ако съм била рязка, не е лично... Peace

# 361
  • shumen
Мейбълин, Hug,Дано е здрав Симеон и по-малко болести занапред.

# 362
  • Варна
Мейбълин, Hug,Дано е здрав Симеон и по-малко болести занапред.

Благодаря, пожелавам здраве и успех и на Дени в градината!   bouquet

# 363
Ух,много болни имало при нас,мислех да я пускам на ДГ днес ,ама вече другата седмица,когато официално си отваря и градината на 7-ми.

# 364
момичета, лисе, дани, тук съм, 3 седмици седяхме на морето (супер беше!) и бях почти без интернет. снощи се върнахме и днес малката отиде на градина. купила е разни сувенирчета на приятелките и на учителките и нямаше търпение да ги занесе  Laughing
благодаря, че ни мислите.
изчетох набързичко темичката. жалко, че пак е имало болни дечица, дано вече всичко е наред.
за 22 дни ни сопол, ни отит, ни хъркане, нищичко, а все треперех, че не излиза от водата с часове. дано я държи по-дълго здравенцето  Praynig

# 365
Силве ,много се радвам ,че сте добре  Hug

# 366
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Силве,радвам се,че сте изкарали хубаво особенно детето  Simple Smile 

# 367
ние отидохме главно заради детето.
унг ни посъветва да я държим колкото можем (финансово) по-дълго на морето и да я водим по-често на планина, но там, където има борови гори, защото боровете отделяли някакви изпарения, които действали антисептично и това се отразявало чудесно на дихателните пътища. на морето пробвах да я водя да диша и йодни пари, но трудно ставаше сутрин рано, та не бяхме много редовни.
след препоръката на унг имаме страхотен стимул да бягаме от града и да претоварваме семейния бюджет  Laughing

# 368
Страхотно ,Силве.
Аз знам,че и Сандански се отразява много добре  Peace

# 369
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Незнаех това за боровете.Ние обичаме да сменяме климата със Елена.Ходим в един затворен комплекс обграден от борова горичка от двете страни.Супер изгодни ваучери пускат за там поне три-четири пъти годишно.Ако някой го интересува подробно може да ми пише на лични да не оспамваме темата тук.

# 370
Лисе, и аз за сандански чувам хубави неща. ходили сме няколко пъти, хареса ни, но бяхме за малко и не мога да отчета дали има благотворно действие.
запознах се с руско семейство, което се е преместило да живее в сандански заради въздуха. детето им страдало от някакво белодробно заболяване. похвалиха се, че след няколко месеца престой значително са намалили лекарствата, даже обмисляли да ги спрат. щели да живеят там и детето им да се обучава по дистанционна система.

# 371
  • shumen
Силве,радвам се,че сте добре.Дано се задържи по-дълго здраво детенце.
Лисе,и аз съм чувала за Сандански и Трявна само хубави неща и ме е яд,че все не мога да заведа малкия от финансова гледна точка.
На нас ни е последния ден ясла днеска и до 14.09.сме си в нас.Дано е здрав.
Да се оправят всички болни скоро.

# 372
Силве ,дано е здрава вече малката госпожица.

Дани ,скоро първа група ,а ,браво на младежа Simple Smile

# 373
  • Варна
Аз като малка постоянно бях с пневмонии, бронхити, спазми...абе ужас беше...Та нашите редовно ме водеха в Сандански на един балнеоложки център и наистина се стабилизирах там.
Само че за мен беше препоръчително да ходя там, защото влажният въздух във Варна не ми понасяше. Така че, ако УНГ-то на Силви е казал море, значи може би на тях сухият въздух им е проблем, не знам...

# 374
  • shumen
Лисе,да скоро ще е първа група,а все си реве.Направо не знам дали ще свикне това дете или ще си реве до първи клас.
Мейбълин,и аз бях като тебе и съм чувала за Сандански,но не съм ходила.
Как е твоето детенце днеска?
Аз днеска ходих до доки по друг повод и я питах за операцията и каза в началото на Октомври да отида за направление за уролог.То така и доктора в София ми каза предния път като го водих там малкия,ама днеска викам да се направя на луда да я питам все пак.

Общи условия

Активация на акаунт