Боледуване на децата ни - тема 27

• 44 166
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
Докато спи кашля сухо -от вчера давам гринтус ама ефект  няма .Да го сменям ли се чудя?Този сироп каза лекарката в сряда.

# 481
  • shumen
Хъш,благодаря.И аз се моля да е от храна и да не е гадния вирус,че вчера и аз се измъчвах с него като го гледах как е отпаднал и само да хапне нещо и бягаше с гърнето до обяд.

# 482
  • Once there was a Hushpuppy...
Докато спи кашля сухо -от вчера давам гринтус ама ефект  няма .Да го сменям ли се чудя?Този сироп каза лекарката в сряда.

Ако, ползвате инхалатор, го извади и направи няколко инхалации с физ. разтвор за овлажняване на лигавицата Peace
Грин тус е захар и вода Mr. Green - мое мнение Peace Както и доста от другите сиропи.
Можеш да го смениш с ДР.Тайс синия на цвят. Той е уникален сироп за мен Peace
И виж дали изкарва секрет през носа, ако не промивай на няколко пъти с физ. разтвор.

# 483
Докато спи кашля сухо -от вчера давам гринтус ама ефект  няма .Да го сменям ли се чудя?Този сироп каза лекарката в сряда.

Ако, ползвате инхалатор, го извади и направи няколко инхалации с физ. разтвор за овлажняване на лигавицата Peace
Грин тус е захар и вода Mr. Green - мое мнение Peace Както и доста от другите сиропи.
Можеш да го смениш с ДР.Тайс синия на цвят. Той е уникален сироп за мен Peace
И виж дали изкарва секрет през носа, ако не промивай на няколко пъти с физ. разтвор.
Нямам инхалатор .Секрет не тече ,но е в носоглътката -промивам непрекъснато с физ разтвор и дърпам с аспиратора .Ще видя какъв е този сироп и да пробвам .Проблемът е в носоглътката все още ,ама аз се плаша от тази давеща кашлица не може да спи спокойно .Мерси за споделеното .

# 484
gd3  като нямаш инхалатор кипваш на котлона 1с.л лайка и 1ч.л сода за хляб.
Отместваш и даваш на детето да диша. Внимавай да не е много топло за да не го изгориш. Ако търпи кърпа можеш да му сложиш такава на главата. Ако не можеш да сложиш детето под малка маса , заедно с тенджерата и да покриеш масата с одеало.
Не дърпай с аспиратор , само дразниш лигавицата.
Д-р Тайст - лека нощ и аз го харесвам. Но се дава най-късно 1 час преди лягане, че разкашля доста .

# 485
Да, Д-р Тайс разкашля при нас само след даването, но за много малко. После действа успокояващо и нямам никакви оплаквания. Вече лекувам цялото семейство с него Grinning А, не както повечето лекари са свикнали да изписват Гриин Тус, че е по-скъп, сякаш взимат нещо за това.. Thinking

Хоуп, хубаво че се сети за този вид инхалация Peace

gd3 - права е Хоуп, наистина не тегли много, че допълнително се изсушава лигавицата. По-скоро впръсквай и изухвай с ръка, пък каквото излезе.

# 486
Hushpuppy тази зима ме удари такъв грип дето не е истина. ММ за първи път ме виждаше така а сме заедно от 10 години.
И една суха безспирна суха кашлица от която се напишквах...без извинение.
Инхалирах се с физиологичен разтвор с инхалатора на детето. Но не минаваше. Мама се сети , че като дете така са ми лекували ларингитите...та за 3 дни се спасих с тях.

# 487
Оуу, познато ми е това с грипа, аз също карам всичко тежко. Сега този обаче на крак, като медицинска сестра Mr. Green
Но, наистина точно така и аз си правех инхалации PeaceНа мен слабото място ми е синузит Tired Ларингити нямах.
И пункции са ми правили точно два пъти, е по-гадно нещо не помня.... Tired

# 488
Благодаря момичета за съветите .Като се наспи ще отида да взема такъв сироп .Нищо не издухва без аспиратора ,а като се събере много секрет започва да говори носово .Ще пробвам и с инхалация ..

# 489
Секретът трябва де е втечнен, за да може да излезе. Консултирай се с лекаря на дедето какъв сироп е добре да даваш, за да подпомогнете втечняването и нагоре.

# 490
Ми сополива е-сребърна вода в носа,Инфлуцид и надежда,че всичко ще се размине.Вчера за обяд трябваше да сме на ваксина и добре,че смених датата,защото не ми беше удобно иначе не ми се мисли.
Имам капки Цитро..нещо си,с екстракт от семена на грейпфрут.Не знам как да ги давам.Някой давал ли е?

# 491
Уми, за цитросепт ли става дума? аз съм давала. дозата за деца до 5 години е 1 капка на кг според теглото на детето. това е доза за 24 часа и се разделя на 3 приема. т.е. ако детето е 15 кг, даваш по 5 капки три пъти дневно.
много горчеше това чудо, аз във фрешове разтварях, но пак се усещаше.

# 492
Hushpuppy, мен точно това ме притеснява, че става по-студено.Малкият постоянно се открива. Важното е че поне дневния махнахме,защото преди 2месеца не искаше да ползва гърне.

# 493
Уми, за цитросепт ли става дума? аз съм давала. дозата за деца до 5 години е 1 капка на кг според теглото на детето. това е доза за 24 часа и се разделя на 3 приема. т.е. ако детето е 15 кг, даваш по 5 капки три пъти дневно.
много горчеше това чудо, аз във фрешове разтварях, но пак се усещаше.
Да,същото,само,че някакъв чешки вариант,по-слаб,алкохолът е заменен с глицерин.Някъде пише подходящ за деца деца,на друго да не се дава на деца и бременни и съвсем се обърках.Междувременно вкл.и Цинабсин и се чудя дали да не дам и Енгистол,че секретът върви назад,да го пресека тоя вирус в зародиш newsm78

# 494
  • shumen
Аз съм пила Цитросепт,но е много горчив,а и файда от него не видях.
Уми,да се оправя скоро Габи.
Аз вече се чудя какво е това чудо при нас.Легне ли,се започва една кашлица,че чак се дави,а не изкарва нищо,а като е буден я няма.Днеска пак питах педи,а и скоро на УНГ го водих пак и всички викат,че е от 3 сливица.

Общи условия

Активация на акаунт