Боледуване на децата ни - тема 27

• 42 546
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
Дев, благодаря.  bouquet днес ще мина през био-еко-магазина до офиса и ще попитам за такъв.

# 526
  • Северозапада
Небеленият сусамов тахан съдържа и много калции, а беленият е подходящ при стомашни проблеми - гастрит, язва и т.н.

# 527
Дев, благодаря.  bouquet днес ще мина през био-еко-магазина до офиса и ще попитам за такъв.
Силве, такъв съм вземала и от Кауфланд...не само в бие еко магазините го има.
Моето дете го хапва дюс Laughing /без подсладител/...

# 528
  • shumen
Аз също давам фрешове сутрин,но ме накарахте да се замисля и за тахана.Мисля,да проверя да мина през един магазин днеска да питам дали има и да взема,че да започна и него.
Месечинке,да се оправяте скоро с Борето.При нас също продължава тази кашлица като е легнал и направо ми писна вече и на мен.

# 529
Тета, благодаря. дано и моята го хареса. аз искам да ѝ го давам най-вече заради калция, че ми се струва, че не хапва достатъчно млечни изделия.
как е детенцето? започна ли да отшумява заекването?

# 530
Силве и аз така заради калцият,макар че напоследък много напада кашкавала  Mr. Green

Аз давам пробиотик сега за 5 дни , и в понеделник живот и здраве вече на градина.

# 531
Тета, благодаря. дано и моята го хареса. аз искам да ѝ го давам най-вече заради калция, че ми се струва, че не хапва достатъчно млечни изделия.
как е детенцето? започна ли да отшумява заекването?

Скрит текст:
Силве, не смея голяма дума да кажа, но проблема отшумя. Успокои се като че ли детето и си говори нормално вече..пу пу...незнам къде да се кръстя вече..Оф, и това отмина засега ooooh!

# 532
Тете, много се радвам. знам колко ти е свито на душичката. моята все едни дълги изречения къдри, някой път като забие и повтори няколко пъти една дума и аз изтръпвам.

# 533
А, Силве, аз се поуспокоих като че ли. То и моят говори бързо като мен, и малко ги спарпутва думите, ама това са бели кахъри. То каквото чудо беше, да не се повтарям сега...мина, мина.
Дано са спокойни дечицата и не се проявява това нещо занапред Praynig Praynig Hug

# 534
Тета  Hug страхотна новина.

# 535
Тете, и аз съм от картечниците, ама, пусто все за всичко бързам. докато другите се мамосваха и бабосваха, първата дума на дъщеря ми беше "аде" (= "хайде").  Embarassed

# 536
Оф и аз съм един перпелек-все бързам, припряна съм, нервак, та детето на кого да прилича.. Laughing

Лисе, шшш...тихо, да не чуе дяволя...благодаря...

# 537
# 538
аз искам да ѝ го давам най-вече заради калция, че ми се струва, че не хапва достатъчно млечни изделия.
В млечните продукти има твърде малко калций, не знам защо масово се споменават, като стане въпрос за калций. В тофуто има 10 пъти повече калций, който, освен това, се усвоява от организма. А малкото калций в млечните продукти дори не се усвоява особено, защото след третата година организмът спира да произвежда ензими за разграждане на млякото, така че... кел файда, дето се казваше. Затова пък млечните създават киселинна среда в организма, която последният компенсира с калцият, който си е складирал... така че реално, когато приемаш млечни продукти, ти не само не си набавяш калций, а даже губиш такъв.

За калций давай точно това - тахан, тофу, и други подобни.

# 539
Как го ядете тахана незнам. Купих преди година и удома  Sick дето съм ги научила да ядат какви ли не полезни гадости. Това не пожелаха втори път да го ядат.

Общи условия

Активация на акаунт