Боледуване на децата ни - тема 27

• 42 539
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
  • shumen
Силве,благодаря.То търкаляне добре,ама аз голяма 80 кг.жена като се стоварих на Земята добре се разтърси блока.Ама така е като мият и се събира вода точно пред асансьора.
За хигиената-моето нищо,че е момченце пак така процедираме.В ДГ им искат мокри кърпи при нас за бърсане на дупето и ме съмнява,че тези зачервявания там се получават от тях.
Аз сега в Петък най-късно трябва да отида до педи за бележка за ОЗБ,а не ми се иска да мъкна и детето,но няма на кой да го оставя.

# 556
  • Пловдив
Здравейте! От понеделник сме за пръв път на градина. Ами страх ме е от болестите. Боледува си и без да е ходил, понеже е много контактно дете, но от година не е правил ларингоспазми. Моля се да не се върнат. Прочетох засега само първа страница, но да попитам нещо за имунната система да препоръчате преди тръгването? И още едно въпросче- как правите хумуса и какъв нахут и откъде взимате

# 557
  • shumen
Скейла,дано не се разболява детенце като тръгне на ДГ.
Аз за имунната система не веднъж съм казвала давам Самбукус.

# 558
Моето кашля Sad Отложихме ваксината.Някъде от трахеята го чувам.Правя инхалации,компреси с мед,извара на гушката.Кашля спорадично,предимно като легне,пресипнала е,няма хрема.До днес беше с баща си,от утре с него на работа...Баси дето вика мъжа ми нито се оправя нито се влошава...Днеска съм ревала SadТепърва започнах работа след отпуската,тя изкара само три дни на градина...Уж е голяма,предучилищна е,защо така се случва?!Как ще я караме цяла година?!Извинявам се,ама ми е мн.мъчно,обвинявам се и...имах нужда да си го излея Sad
П.п.От утре с мен вкъщи.Нямам сили да я мисля цял ден Sad Ако не ме изгонят вече,ще е цяло чудо,а тъкмо придобих някакъв авторитет...

Последна редакция: вт, 08 сеп 2015, 23:51 от umi zoomi

# 559
  • shumen
Уми,да се оправя скоро Габка.
При нас тъкмо днеска се зарадвах,че обрива го няма и може би е бил от жегата и пак се появи с пълна сила.Вече обмислям вариант да го заведа на алерголог,но не се знае педи направление ще ми даде ли.

# 560
  • Варна
Уми  Sad Sad Hug Hug Искрено ти съчувствам, знам какво е да искаш да си разбиеш главата в стената от такива истории...Стискам всички палци да се оправи детето...

# 561
  • София
Благодаря ви за отговорите! Много сте ми полезни, да знаете! bouquet Черпя много полезна информация от вас, все пак сте с повече опит от мен.

Ние сме си вкъщи...температура както се появи така и изчезна. Но задната хрема яко застъпва - давам Назо Хил, Инфлуцид, Цинапсин... След сън разбира се е със запушен нос и леко подкашля няколко пъти. Уми, прекрасно те разбирам и аз съм така - отложени ваксини, предстоящо връщане от майчинството.
За интимната хигиена мия само с вода и сапун след изхождане и преди сън.

Хайде, лека нощ от мен, че малката заспа!

# 562
  • София
Ей ме и мене след затишие...да не мислите, че не са боледували. ..просто лятото не ходи на градина ала скоро тръгват и двамата и лошо ми става..а в момента са болни - "големия "с отит, малката сополи.

# 563
Бързо оздравяване на всички болни  Hug

# 564
  • София
Здравейте, мами!
Силвиана, и ние имаме същия проблем като при вас - щерката е на 4 години и като ходи на ДГ, се връща със зачервено дупе, но когато е в къщи или при баба си - нямаме такъв проблим. Снощи беше много зачервена. Малката твърди, че се бърше редовно като ходи до тоалетна и аз й вярвам, защото и у дома не пропуска. Сутринта Г-жата ми показа каква ТХ ползват и е твърда и грапава. Може и да е от това - ще пробваме да нося хубава ТХ и да видим дали ще продължи проблема. Ако продължи - ще търсим причината другаде.

# 565
Umi...мога само да те прегърна и да ти кажа, че и това ще мине.
Преди година е имало моменти в които и на мен ми се ревеше. И се чудех как съседчето ходи по месец а моето все болно. И накрая разбрах...сополи и подкашляне не са болест. Е и моето почнах миналата година да го пускам със сополи. Преди коледният концерт, провеси зверски сопол и се разкашля. Спрях го от градина , но ми се обадиха ако мога да го заведа, че е с главната роля и ще се провали концерта. Заведох го на генералната репетиция със свито сърце. Да не зарази децата , баш преди коледа. Е оказа се , че на репетицията моето е най-здравото Grinning

# 566
Хоуп,миналата година и аз бях попретръпнала,водила съм я подкашляща,но тая година ме е страх...Някак нямам доверие на учителките,особено след случая дето детето се оплака,че спала по пликче и потник на течение и-умряло от студ.На другия ден казала,на учителката,дала и одеало,ама кел файда,вечерта вече беше цъфнала.Та сега да я пусна подкашляща и да я довършат Sad Тук е 15гр. Миналата година учителките и бяха много грижовни,ама сега били предучилищна,големи били...
И за мен сега не е тежко болна,но ме е страх да не се влоши,та за това на топло вкъщи и да ми е пред очите.

# 567
ох, Уми, много мъчно ми стана като те чета, как ми е позната тази горчилка, която ти се е насъбрала на сърцето.  Hug
Магнитче, М, да се оправят дечицата.
Ирка, благодаря за споделеното. и аз заподозрях, че може от тх да е. тя ми каза, че нямали тх, ами сухи кърпички в кутия. чудя се дали нещо от ароматизаторите не е.
(и аз да ви поплача на рамото - снощи направих спонтанен аборт в 8 г.с. с близнаци. на детето не бях казала, че съм бременна, но днес ми е много криво и едва не се разплаках като ме попита защо съм ѝ ядосана.)

# 568
Боже , Силве ,много съжалявам  Hug Hug Hug

# 569
Силве, Sad  Hug

Общи условия

Активация на акаунт