Боледуване на децата ни - тема 27

• 44 187
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
Пъпи ,бързо оздравяване на детенце  Hug

Моята позната трети ден кара детето за системи ,че е със същият вирус /грип ли там какво е ... ужас направо.

# 391
Значи да се консултирам с УНГ евентуално да давам и аз по схема Ериус,току виж се облекчи...Аз не знам от какво може да е,но се съмнявам от домашен прах,защото навън няма такива проблеми,но пък вкъщи само час след сън,после се оправя уж  newsm78

# 392
  • Once there was a Hushpuppy...
Мерси, Лисе Hug
Ами, да Яни, с УНГ. Аз се бях засили да го водя на алерголог, но ме отказаха. Лекарката ни и един от УНГ-тата, при които ходим. Казаха ми, че ако няма детето никаква алергия, а аз само си внушавам може да стане. И то от самото тестване с различни алергени...
Мисля да изчакам до към 7-8 годинки, и ако нещата продължават, а не стихват тогава да търся алерголог. То, това е най-лесно Peace

# 393
  • Варна
Хъш, много съжалявам, че ви е връхлетял такъв ужас  Hug Искрено се надявам да е вирус и да отшуми съвсем скоро.
Яни, аз имам такава симптоматика - сутрин като стана започвам да кихам, едни обилни секрети от носа, дразни ми, боде ми - точно като при алергия (защото имам от пухове и от котки). След час изчезва и цял ден нямам проблеми. Майка ми има същата история...Нямам идея, какво е.
Относно нашето предписание за ШС - никой нищо не ти казва. Особено тези хомеопати, грам инфо не дават (било ги страх да не им разкриеш тайните, да им изядеш хляба).
Аз все пак съм тъпа и упорита и запазих час за следващия хвален хомеопат - най-близкия час е за 30/09, та смятам там да питам, дали да давам тези ШС.
От 1 месец се борим с един обрив около тестисите, в гънчиците и отзад в основата на гръбчето, като в последно време се разрасна спорадично и нагоре. Мазах го сума време с Джинджира, не помогна. Преди това с Арника, не помогна. 10 дни го мазах с Фусикорт, повлия се, но трябваше да спра, защото стана много време и пак не изчезнаха изцяло. Сега след 10 дни пауза, пак започнах с Фусикорта, защото е трагично. Не се чеше, докторите, които го виждат често, казват, че е от претопляне и прекомерно изпотяване (а той наистина се поти много). Надявам се и хомеопата да вземе отношение, но до тогава има много време и не знам, какво да правя. Ходихме на кожен, изписа му някакъв друг крем, пак с кортикостероид, Дермикорт май беше, но педиатрите ми казаха, че Фусикорта е същия, малко по-добър...Не знам, какво да правя с този обрив вече...По едно време бяха с бели връхчета, сега са като алени петна, понеже пъпките са се слели...Ужасно е.

# 394
  • shumen
Хъш,да се оправя скоро детенце.Аз също бях чула,че има такъв вирус със разстройство,Т и повръщане и бил ужасен.
Мейбълин,дано преборите обрива скоро.
Яни,според мен си е алергия това.
За ШС-аз давам при започваща хрема само.
Полито,аз лично давах Самбукус и останах доволна миналата година.Сега мисля да купя и да го започвам пак.
Аз пък да питам знаете ли нещо ефикасно за комари-пробвах с какви ли не мазила,гривни и какво ли не и малкия все е нахапан и се чеше до кръв.

# 395
Дано овладеете обрива скоро.И аз щях да кажа Джинджира,но вече сте пробвали с нея.

Аз съм с такъв ринит сутрин като на малкия...възможно ли е да го е наследил от мен?

# 396
  • shumen
Мейбълин,аз сега се сетих,че мажа с един крем правен в аптеката.Помага и за подсечено,и за обриви.

# 397
  • Варна

Аз съм с такъв ринит сутрин като на малкия...възможно ли е да го е наследил от мен?

Ами аз отдавна смятам, че съм го наследила от майка ми, а и малкият взе да проявява някакво подобие на симптоми - случва се да кихне сутрин, колкото да ми изправи косата  Laughing и непременно минава един baby vac преди яслата, за мое лично успокоение.
Другото от майка ми, е че сутрин и на двете гласовете ни са едни задгробни. Милион пъти ми се е случвало да ми звънне телефона докато спя и като вдигна отсреща да ме питат "Какво ти е, да не си болна". Отново след час се оправя  Laughing. Луда работа Simple Smile

# 398
Мейбълин,обривът да не е от гъбички?Не знам при момченцата как е,но нали изпихте доста АБ в болницата,дъ не е от това?

# 399
Дани , финистила не помага ли?

# 400
Хъш, как е момчето ти? Бързо оздравяване и скорошно израстване ви пожелавам  Hug
И моята мома го прави този номер с кихането, ама и тя се води с алерг. ринит, та може то ва да му е проявлението  Rolling Eyes Интересно е, че като е в Родопите, при свекърите, такова нещо не наблюдавам да се случва, а само вкъщи. Не е кой знае колко запрашено, все още ни е новичко жилището, а и поддържам все пак, но като цяло въздухът ни е много мръсен, ужас е....
Дани, аз пък съм много доволна от гривните за комари - Криска цяло лято си носи (сменяме ги през 3-4 седмици) и имаше сега един период от около седмица, в който не носеше - е, на решето я бяха направили. Сега е на село, доста комари има, но е с гривничка и нови пъпки нямала, казаха. А иначе вечер навън ползваме Аутан, доволна съм  Peace

# 401
Дани , в контакта не включваш ли нещо ?

# 402
  • shumen
Лисе,пробвах да мажа с Фенистил,но не помага.Пак се чеше до кръв.В контакта иначе включвам Райд,но пак влизат комари.
Рали,и гривничка купих,ама моето диване не иска да я носи.Аз я слагам,той само докато ми види гърба я маха и я хвърля някъде.
Днеска ми предложиха едно на Брос и сега съм взела и него да пробвам да видим дали ще има ефект.

# 403
Ако Райд ти е с течен пълнител ,купи си друга течност мисля,че беше Килтокс ,не припарват комари  Peace

# 404
  • shumen
Лисе,Райда ми е с таблетки.Не знам дали има други и дали може да се слагат и в него.

Общи условия

Активация на акаунт