ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 186

• 27 955
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
И Екин Коч ли е в каста  Mr. Green
Как се мразят феновете на Чачо и на тоя  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha
Пак ще има тоя крив Чаатай  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 631
Как се мразят феновете на Чачо и на тоя  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha

не го знам кой е Екин Коч  Joy Joy Joy крив или прав Чачо, аз ще го гледам  Joy Joy с брада, без брада .. с каквото ще  Joy Joy Joy

# 632
И Екин Коч ли е в каста  Mr. Green
Как се мразят феновете на Чачо и на тоя  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha
Пак ще има тоя крив Чаатай  hahaha hahaha hahaha hahaha

не го знам кой е Екин Коч  Joy Joy Joy крив или прав Чачо, аз ще го гледам  Joy Joy с брада, без брада .. с каквото ще  Joy Joy Joy

Скрит текст:
Султан Ахмед Хан

Иве,а какво не могат да разделят  newsm78 newsm78 newsm78

# 633

не го знам кой е Екин Коч  Joy Joy Joy крив или прав Чачо, аз ще го гледам  Joy Joy с брада, без брада .. с каквото ще  Joy Joy Joy

И аз  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms hahaha hahaha hahaha hahaha

# 634
# 635
# 636
# 637
# 638
Не знам защо си мислех, че имат дъщеря и това ще им е второ дете.  newsm78 май Нил ще е първа  Joy и идва скоро  Party Party

Бату крил и от майка си новата роля  Joy

и едно видео има от сериала му.  Heart Eyes Heart Eyes

Thinking Thinking Thinking

# 639
# 640

тази стена с графити само ни я пробутват  Joy Joy Баръш нали може и да рисува .. знае ли се, може той да ги е нарисувал тези неща  Joy Joy Joy

# 641
  • Яко в Матрицата...
Иве Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
Изгледах го и аз този Шепа целувки/Por un punado de besos. Хареса ми романтиката Crazy Актрисата е с много интересна биография. Тази година излиза или е излезнал филм, в който играе с Киану Рийвс... Доста стряскащ трейлър Rolling Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=ti6S3NZ5mKI

Марион К. и аз я харесвам, ще погледна филма, мерси Hug Hug Hug

# 642
Иве Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
Изгледах го и аз този Шепа целувки/Por un punado de besos. Хареса ми романтиката Crazy Актрисата е с много интересна биография. Тази година излиза или е излезнал филм, в който играе с Киану Рийвс... Доста стряскащ трейлър Rolling Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=ti6S3NZ5mKI

Марион К. и аз я харесвам, ще погледна филма, мерси Hug Hug Hug

Knock, кnock  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:
Боже, това е шантав филм  hahaha hahaha
Тоз Киану няма ли да остарее  Rolling Eyes Crazy   А тя е супер сладурка Crazy
Ще го гледам, ама по светлото  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 643

тази стена с графити само ни я пробутват  Joy Joy Баръш нали може и да рисува .. знае ли се, може той да ги е нарисувал тези неща  Joy Joy Joy

може, от мъка  Mr. Green Mr. Green

# 644

Този Хюнкар е бил от снимачният екип на ПО и в Инст е поздравил Танер с РД   Heart Eyes
"..Бъди щастлив на рожденият си ден,братко мой,който се боиш от кръвта... Grinning Grinning Grinning
Ти винаги ме веселеше на сета ,много ми липсват разговорите с Баръш аби и твоите смешки. Беше прекрасно да работим заедно с теб 2 години,братле. Народните песни,които ни пееше на сета ни караха да забравим всичко.Желая ти щастие и тая надежда,че ще се срещнем в нови проекти..."

Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт