ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 186

• 27 939
  • 739
  •   1
Отговори
# 645

Този Хюнкар е бил от снимачният екип на ПО и в Инст е поздравил Танер с РД   Heart Eyes
"..Бъди щастлив на рожденият си ден,братко мой,който се боиш от кръвта... Grinning Grinning Grinning
Ти винаги ме веселеше на сета ,много ми липсват разговорите с Баръш аби и твоите смешки. Беше прекрасно да работим заедно с теб 2 години,братле. Народните песни,които ни пееше на сета ни караха да забравим всичко.Желая ти щастие и тая надежда,че ще се срещнем в нови проекти..."

Peace Peace Peace

Танерчо е сладур  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

лека нощ  Hug Hug Hug Hug

# 646
Лека,Ани  Hug

# 647
Привет на всички! Hug Hug Hug Hug Hug
Честито на Танер ,нека върви само напред и нагоре и естествено да бъде жив и здрав и много обичан.Аз го харесвам страшно много и се надявам ,че скоро ще го гледам в някакъв нов проект.
 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

# 648
Честито на Танер ,нека върви само напред и нагоре и естествено да бъде жив и здрав и много обичан.Аз го харесвам страшно много и се надявам ,че скоро ще го гледам в някакъв нов проект.

Асееее,липсваш бе,къз  Hug Hug Hug

# 649
Сет...ама нащУ нерде  Thinking Thinking Thinking туй сигурно са  му дубльори  Wink

Тия барабани станаха като стаята на Яман...кой откъде идва-там  Party Party Party

Последна редакция: нд, 09 авг 2015, 23:48 от Niky Kotceva

# 650

Ники  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Децата почиват и няма как Whistling Цял ден съм бавачка,чистачка ,готвачка,перачка абе.... ooooh!Нищо ново май няма около Сери поне не потвърдено. newsm78

# 651

Ники  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Децата почиват и няма как Whistling Цял ден съм бавачка,чистачка ,готвачка,перачка абе.... ooooh!Нищо ново май няма около Сери поне не потвърдено. newsm78

Няма,Асе,поне не е казала,че има някой в сърцето   hahaha hahaha hahaha 

# 652

Iyi geceler  Hug Hug Hug

# 653
Гюнайдъъъън  Hug Hug Hug
Стели  Hug Hug Hug
Лек понеделник  Wink Wink Wink

Последна редакция: пн, 10 авг 2015, 08:38 от Niky Kotceva

# 654
Добро утро  Hug Hug Hug Hug

# 655
  • Яко в Матрицата...

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Добро утро! Слънчева и усмихната седмица, Пренсеси! Hug Hug Hug

И пак тези късметлиите ooooh!

Последна редакция: пн, 10 авг 2015, 09:04 от Reni - BG

# 656
Добро утро  Hug Hug Hug

# 657
Ренка  Hug Hug Hug да, те са били и на сета на ПО, няколко пъти  Joy явно са връзкари  hahaha

Видях новия имидж на Чаатай, човека наистина е минал на друго ниво. как може на един човек толкова да му отива мръсна брада, татута и ... (нещо, което не мога да разбера) Ренка  Hug Hug виж го  Hug Hug Hug

# 658
Ха и Бонбонка си намерила ашк а на сета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 659
Ха и Бонбонка си намерила ашк а на сета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ха и тримата режисьори с любими от ПО.  Laughing Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт