ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 186

• 27 927
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Hug Hug Hug Hug
Сладурки, здравейте, Hug Hug Hug Hug Hug
и аз идвам с базуките,  #Sniper #Sniper #Sniper ама мисля да ги насоча към Еджето, щото тя ги забърка тия.... поредица от недоразумения...  smile3511 smile3512
От мълчанието на двамата покрай бозите на Лейля,  Whistling през доброто сърце на Сълзицата, дето на всички трябва да помага, а на него няма кой,  ooooh! ooooh!до грозните Миркини думи и още по-грозния обрат към Крачо - все Едже е виновна... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
А оттатък аз мисля мноУ да не се впечатлят, че досега ни се трогнаха от Яман, ни от Мира... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Повече като че се впечатлиха от Седеф и Ендер, там, гледам са насочили сума ти коментари  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Вале  Hug Hug Hug Hug
това е, което мен ме изумява.  Joy Joy Joy Joy Joy
Едже по принцип е виновна  hahaha hahaha hahaha и добре, че си взе почивка  hahaha hahaha дано е дългааааааааааааааааааа  Joy Joy Joy Joy

# 721
Hug Hug Hug Hug
Сладурки, здравейте, Hug Hug Hug Hug Hug
и аз идвам с базуките,  #Sniper #Sniper #Sniper ама мисля да ги насоча към Еджето, щото тя ги забърка тия.... поредица от недоразумения...  smile3511 smile3512
От мълчанието на двамата покрай бозите на Лейля,  Whistling през доброто сърце на Сълзицата, дето на всички трябва да помага, а на него няма кой,  ooooh! ooooh!до грозните Миркини думи и още по-грозния обрат към Крачо - все Едже е виновна... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
А оттатък аз мисля мноУ да не се впечатлят, че досега ни се трогнаха от Яман, ни от Мира... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Повече като че се впечатлиха от Седеф и Ендер, там, гледам са насочили сума ти коментари  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Вале  Hug Hug Hug Hug
това е, което мен ме изумява.  Joy Joy Joy Joy Joy
Едже по принцип е виновна  hahaha hahaha hahaha и добре,ч е си взе почивка  hahaha hahaha дано е дългааааааааааааааааааа  Joy Joy Joy Joy

newsm10
Хич да се не връща скоро, че и в нашия филм ме нервеше, ам  пък като изгледах по БТВ КСШ, направооооо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Има нужда от дъъъъълга отпуска Mr. Green

# 722
Вале  Hug Hug Hug
Абе и не само Седеф и Ендер  Naughty Naughty Naughty ние за Фарук не сме писали толкова и за двата сезона   ooooh! ooooh! ooooh! май гледаме различни филми  Stop Stop Stop аз затова си мътя у гнездото  Wink Wink Wink

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
Какви са тия атентати у комшиите пак и то в Истанбул  ooooh! ooooh! ooooh! ранени полицаи ,стрелби с/у Консулство,мани,мани ooooh!  
Crazy Crazy Crazy

Последна редакция: пн, 10 авг 2015, 19:30 от Niky Kotceva

# 723
# 724
Hug Hug Hug Hug

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ама си траете, нали? Пак джадЪ е фена  hahaha hahaha hahaha
Чак ми махат с пръсти  Shocked Shocked

# 725
# 726
Извинявам се за нахлуването тук, но искам да кажа нещо.Пък вие ако искате ме убийте с камъни
Аз съм от "онази" тема, от другата.Влизам и тук защото публикувате много интересни неща за  актьорите -снимки ,факти за живота им и за бъдещи проекти.Абе все интересни неща

Но ми става и гадно като чета коментарите.Някак си иронично и  доста пренебрежително звучат."Онази" тема става  сякаш като нарицателно за хора които нищо не разбирати хора които гледат друг филм
Чудите се на коментарите ни и защо пишем за този или за онзи.Ами защото са ни интересни всички герои в по голяма или по малка степен
Да ,Мира и Яман са главните герой ,но този сериал е с такава палитра от образи че като решиш да напишеш за всеки по нещо и става....
Ние там/аз лично/не сме гледали сериала и всичко и всички са ни интересни .
И не не гледаме друг филм -същият е.Но сме различни хора и всеки е с мнението си
Не искам да засегна никой , приятно ми е че коментирате заедно с нас
Все пак сме фенове на един и същи филм и едни и същи герои
Извинявам се още един път за нахлуването в темата

# 727
Hug Hug Hug Hug

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ама си траете, нали? Пак джадЪ е фена  hahaha hahaha hahaha
Чак ми махат с пръсти  Shocked Shocked

Ама Иве, Hug Hug Hug мен не ме дразнят чаршафите,  Stop щом ги сърбят ръцете, нека си пишат... smile3507 или не ги чета, или се опитах и аз на едно място да ги позапра smile3506 /по-меко, де/, ама те се не запират, пък и .... ко да се разправяш с хора, дето си знаят своето, малко ли ни е в реала.... ooooh! Whistling А и аз се учудвам не колко, а какво пишат, уж един е филмът, ние виждахме едно - те друго, ноооо.... шарен свят.... Joy Joy Joy
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
А и на теб по-ти ходи - излязло ти име на строга джадъ, bash tooth като се разгорещиш.. всички сме стой-млък, поне тук, де...  hahaha

# 728
Когато Яман излиза от диското ми е много тъжно

И на мен...много кофти момент, наистина.
Ами на мен................ newsm45   И преди да започна стрелбата по Мира............. Mr. Green      Да     fight fight fight fight fight    подлото Крачол................ Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green   щот за мен и той има вина............ Crossing Arms

Бойче,  Hug Hug Hug ама той по принцип си е за бой по всяко време   fight fight fight fight fight    fight fight fight fight fight    fight fight fight fight fight  но този път Мира напраУ му е достойна конкуренция  Naughty Naughty Naughty
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
  Аз ще си взема отпуска докато ви мине нервното разстройство.  grinning039

ама какво нервно разстройство?  ooooh! тези думи от страна на Мира бяха ужасни и тя се държа като малка лигла.  Peace Даже меко казано малка лигла  Mr. Green
Тя е малка лигла. Peace newsm47 Какво лошо има в това?И аз така съм израснала. Wink Joy Joy

Джоли Grinning  Hug,аз пък ви се радвам на интереса към всички герои.Тук всички бяхме фокусирали внимание върху главните герои и подминахме толкова интересни,важни и злободневни теми.Дерзайте и не се впечатлявайте на момичетата,те са сладурани,макар че понякога мърморят повечко...  smile3503
Омитам се вече докато мине голямата стрелба. Joy Joy  smile3519

# 729
А и аз се учудвам не колко, а какво пишат, уж един е филмът, ние виждахме едно - те друго, ноооо.... шарен свят.... Joy Joy Joy
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
А и на теб по-ти ходи - излязло ти име на строга джадъ, bash tooth като се разгорещиш.. всички сме стой-млък, поне тук, де...  hahaha

Mr. Green Mr. Green

И мен това ме учудва, а оттам и размера  Mr. Green  на мислите и вълненията около Седеф примерно.  Peace
И виж като го напиша аз как скачат, а като го напишете ти и Ани - не  Rolling Eyes Rolling Eyes
А иначе - ама нека всеки си изрази мнението - дълго или кратко, ако може за филма.  Whistling

# 730
Извинявам се за нахлуването тук, но искам да кажа нещо.Пък вие ако искате ме убийте с камъни
Аз съм от "онази" тема, от другата.Влизам и тук защото публикувате много интересни неща за  актьорите -снимки ,факти за живота им и за бъдещи проекти.Абе все интересни неща

Но ми става и гадно като чета коментарите.Някак си иронично и  доста пренебрежително звучат."Онази" тема става  сякаш като нарицателно за хора които нищо не разбирати хора които гледат друг филм
Чудите се на коментарите ни и защо пишем за този или за онзи.Ами защото са ни интересни всички герои в по голяма или по малка степен
Да ,Мира и Яман са главните герой ,но този сериал е с такава палитра от образи че като решиш да напишеш за всеки по нещо и става....
И не не гледаме друг филм -същият е.Но сме различни хора и всеки е с мнението си
Тъкмо пишех по темата на Ивето, пък ти си ме изпреварила, Peace ама пишете си каквото си искате, на който не му харесва... да не чете, нали в това е смисълът от двете теми, ма защо се впрягате, с "тази" и "онази", ми за нас пък нещата са като при втори брак Joy /все сравняваме как е било и как е сега/, така че... всеки да си пише квото иска, thumbsup пък в крайна сметка сме демокрация... Peace

# 731

Ох бееее,веят им косите със сушоара,за да е по-романтично,или е много горещо при допира им,та пак им веят  hahaha hahaha hahaha
Май снимат за промото  Peace Peace Peace

Последна редакция: пн, 10 авг 2015, 20:17 от Niky Kotceva

# 732

Идвайте,идвайте,може пък да стигнем до единомислие  Laughing Laughing Laughing  на нас по ни е трудно да се нагаждаме  Stop Stop Stop

# 733
Хайдеее,танцуващо Яманчеее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 734

Общи условия

Активация на акаунт