Искам да кажа ... (48)_03.08-09.08

• 49 727
  • 884
  •   1
Отговори
# 30
Бърди,избра ли  безсмислен и ненужен подарък  Laughing?

О да, звезда  Mr. Green Страхотна идея.

(Всъщност, БърдИ е друга симпатична потребителка, аз съм Бърдс.  Wink )

# 31
  • София
Шанти, аз дупки имах преди, много, три на едното, две на другото ухо. Като забременях нещо пощръклях и започнах да не мога да търпя и свалих всичките обеци. Затвориха ми се дупките, а аз много харесвам.
А тату-някъде, едно, малко, не тая мания по цялото тяло и чак ръкави и чудеса. Аз искам мъничка на глезена, ама само с искането ше си остана. Дружката ми си направи бяла татуировка, много е ефектно като почернее.
Не съм се оплакала, че малкия е със стомашно-чревен вирус, защото бях убедена, че е бомба вече, ама не би. Преди 2 часа пак повърна. Надявам се да е последно вече. Егати от 4 дни на морето само един нормален имахме.  #Cussing out

# 32
Пак са плъзнали някакви гадости.
Ние се разболяхме на Кристина преди РД и тримата, само малката не, леко сополи и гледах нещо ударно противогрипни да вземаме и за РД бяхме пушки. Ама малката се разкашля баш тогава.
И от тогава точи едни сополи и една кашлица. Нищо й няма, не е фрапиращо, ама е постоянно. По-късно ще ида да я чуе лекарката в крайна сметка и ако гърдите и са чисти, нищо няма да и давам, само чай. Да отминава само  Crossing Arms
Оказва се, че малката много обича чай, което е супер. Аз и голямата не обичаме. Само малката и баща й. И ще и накупя разни билки да и правя.
Малкото и по този въпрос си е към "оная" рода  Laughing

# 33
Добро утро и то мен в новата тема.

И Калина от някъде е лепнала гадния вирус....вчера към 19ч. започна да вдига температура, после болки в стомаха и накрая повръщане на няколко пъти. Поне нищо не беше яла и основно храчки.
Днес продължава същото....Sad
Малкият път е все в нея заврян, няма и как да го изведа навън, таткото е на работа. Евентуално да се прибере до 2-3часа, но не е сигурно.

# 34
Здравейте и благодаря за темата на Лалето!

Много стиснати палци на Ени, Жаки, Лина,Мерида и на всички, които имат нужда.
На въпроса към мен - в 38-ма седмица съм. Избрахме дата, която е в 39-та седмица. Няма да ви я кажа, ще ви изненадам  Grinning Подсказка - в тази темa ще е  Sunglasses

Алейша, радвам се, че си добре.

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 11:06 от vanini*

# 35
Ванини, ти за мен си страшен герой да ги докараш тия бебета до 39 седмица  Hug

# 36
vanini*, ти си страхотен герой. Simple Smile

# 37
  • югозапад, под "Марков камък"
Привет в новата тема!
И Никол е със стомашен вирус от тази сутрин. Вчера си беше ОК цял ден игра с едно детенце и сутринта изненада, а аз трябваше да съм на работа от днес след три седмици отпуск. Ще работя от вкъщи и дано в сряда се добера до офиса  Praynig
Късмет за всички, които имат нужда!

# 38
Ейййй нямате откриване значи!

Ванини,   bouquet

# 39
  • Бургас
Ние бяхме на преглед. Резултаът е добър. Някакъв ъгъл вече е в гранични стойности. Вярно,че в долната граница,но пак е в границата. Продължаваме с гащите и след 20 дни пак на преглед. Само е вече ще ходим в Бургас.

# 40
  • София
Ванини, ти за мен си страшен герой да ги докараш тия бебета до 39 седмица  Hug
И за мен! И тия са си нашите бебенца! Как си ги чакахме от самото начало! Вани, Heart Eyes
Оф, вървят си значи вирусите Sad Тъпото е, че едно е като съм в нас да стане така, друго - на морето Sad

# 41
  • Sofia
О да, звезда  Mr. Green Страхотна идея.

(Всъщност, аз съм Бърдс.  Wink )

Упс,  Hug. Но пък идеята е моя  bowuu

Да кажа,че изненадващо се стегнах за гимнастика. Моят мъж ми звъни,че ми кара колата да ходя на спорт  ShockedАз....таковата,не съм заявявала такива намерения.Тамън бях опънала кълка на двора  hahaha Ше взема го пратя него на гимнастика  Joy.Подозирам,че му се прилягва и си приписва голяма загриженост  Mr. Green.Аз пък вместо на гимнастика...дали да на обиколя мола  Mr. Green?!

Татус и аз искам, мъничък,на плешката,или на врата....но не съм се наканила.

Оздравявайте,болните  Praynig

# 42
Добър ден и от мен! Simple Smile

Вчера успях да се разпиша на плажа за първи път този сезон, най-после.Имаше вятър, големи вълни, водорасли. Гадно.

Днес денят е спокоен, но съм на работа. Sad

# 43
За татуировки сте се разприказвали....
Аз периодично през около 2години, се сещам че искам татуировка. Проблемът ми е, че нито мога да измисля къде точно (искам да не е видима с летни дрехи), нито каква да бъде. А съм разгледала едно 4-5хил. и все не намирам "моята".

# 44
Сигма, Мира, Цвети, Жади, благодаря ви!  Hug

И аз не вярвах, че ще я докарам до тук, но за сега, да чукна, нямам проблеми. Моля се само да се родят здравички и достатъчно големи.

Лина, радвам се, че прегледа е минал добре и сте обнадеждени.

Общи условия

Активация на акаунт