Искам да кажа ... (48)_03.08-09.08

• 49 741
  • 884
  •   1
Отговори
# 45
Ти пък-как няма да се родят големи като са отгледани до тая висока седмица. Абсолютно здрави и доносени дечица е си имаш.

# 46
Ти пък-как няма да се родят големи като са отгледани до тая висока седмица. Абсолютно здрави и доносени дечица е си имаш.

Коремът ми не е много голям. Аз и хората около мен се чудим как съм побрала близнаци, след като на големина корема ми е колкото едноплодна бременност. Та за това го казах това за теглото на близнаците.

# 47
Ванини, ще са доносени деца. Ако се съди само по големината на корема, аз трябваше да родя поне 8 кг. бебе.

# 48
  • Пловдив
Надявам се, че на Ени ще и потръгне с терапията.

За татуировките - аз искам от няколко години, искам бяла/жълта, с растителен мотив, проблемът ми е, че я искам в долната част на ръката, под лакътя-над китката. Само мястото ме спира. Всичко друго съм сигурна.

# 49
vanini, ще стискаме палци! Вярвам, че всичко ще е наред!

Искам да кажа, че ми се счупи служебния компютър и ако не ми го оправят ще заплача. Най-важните ми данни са записани на външен източник, но все пак си е информация, събирана две години...

Татуировка имам на гръбнака. Не съжалявам.

# 50
Имам две татуировки. Никога небсъм съжалявала. Обмислям трета.

# 51
  • дядовата ръкавичка
Джули, Ени наистина е геройче!

Ванини, не са ли ги мерили бебетата, или е по-трудно при близнаци?

Искам да кажа, че и аз като valerie, от 3 дни съм с къса коса, което за мен е направо събитие. Съдейки по снимки, за последно с къса коса съм била като 5-годишна. Синът в първия момент каза, да ходя при фризьорката да си ми връща парите  Mr. Green. Вече ме възприема, но съм приличала на "зла учителка по математика"  Wink.

# 52
Прибрахме се. Тази камера ми се отразява у-жас-но Tired Главата ме цепи, ушите пукат, болят, хем не спирам да пия вода, Ени буквално ме отсрамва. Може би тя като е с маската и диша не и се отразява толкова зле, а аз само пухтя и страдам от налягането, все едно имам скала на главата. Много се вълнувам за Ванини. Все едно вчера съобщи, че е в болницата за опита Heart Eyes
На всички момичета, които имат нужда - успех, кураж, болните да се оправят - аман от вируси, въшки и прочие екстри! Дано и ние не прихванем нещо, че процедурите са 15 дни нонстоп, а трябва да е в добро здраве.
Прибрахме се сега да поемем дъх, Ени да изкара кратък сън и в 15 вдигаме дисагите наново - към Центъра за психично здраве. Добре че поне местата, на които се налага днес да ходя ми стига метрото, че иначе не ми се мисли. После ще дам пак отчет Hug

# 53
  • дядовата ръкавичка
Ооо, в барокамера съм била веднъж преди 20+ години. Стана ми много лошо и припаднах. Напълно те разбирам, Julia  Hug

# 54
  • Телиш/Плевен
Ванини, ти за мен си страшен герой да ги докараш тия бебета до 39 седмица  Hug
Абсолютен герой! Браво!!! Hug Ще чакаме изненадата. Heart Eyes

Джули, браво на Ени! Hug Ще стискам палци и за това в 15 ч.! Praynig

Болните да оздравяват бързо, че с тия вируси си е гадна работа. Sad То от каквото и да се разболее човек, все е гадно, ама понякога някои неща са неизбежни.

За болката при татуиране - дори не мога да кажа, че ме боля. Беше нещо като драскане от котка, но в много по-лека форма. Но може би зависи от мястото (моята е от вътрешната страна на ръката, половин педя над китката), а и от големината на татуировката, от вида й (вероятно цветните картинки болят повече) и кой знае още колко фактора. При мен може еуфорията, че този момент е чакан близо 6 години да е притъпила болката - не знам, но наистина не бих нарекла това, което усещах 'болка'.

# 55
Лале, може ли да снимаш татуировката ти да я видя. Винаги съм казвала, че ако реша да се татуирам, то ще е само с името на дъщеря ми. Иначе не бих.

# 56
Браво на Ени! Пак!

Малката е ОК, кашля като стар пушач, но много рядко, отхрачва. Ще давам още малко сироп, някъв лек и тва е, даже и капки за нос ги спирам.

Имам ново занимание. Мандала. Терапията започва от днес  Laughing До клиниката има книжарница, влязох да купя на малката награда, че не плака и си тръгнах и с награда за голямата, но най-вече и за себе си  Blush
Скрит текст:

# 57
vanini*,  Hug
С право пожелах значи бебета в тази тема Wink

Добре съм момичета. Мъжете изчезнаха май от темата  newsm78
Започвам да свиквам да не съм на работа. Да видим някой ден как ще се върна в работен ритъм  Joy
Уплътнявам си времето с курс по английски език, с ремонт на апартамент и с опити да му намеря наематели.
Признавам, че ми липсва работата ми.
Но хората ... вече не.

Радвам се за всички, които са в режим 'почивка'.

# 58
И мен не ме боля като ме татуираха, а казват че на кокалак много боляло... Само усещах вибрациите от иглата чак до петите, като рисува върху прешлените. Един ден си усещах кожата като поизгоряла от слънцето и после нищо. Обмислям втора, може би на зима.

Браво на героя Ени!

# 59
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Добър ден!
Да се запиша Mr. Green, нямам нищо интересно за казване, освен да се оплача колко безобразен е форумът днес Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт