Искам да кажа ... (48)_03.08-09.08

• 50 388
  • 884
  •   1
Отговори
# 60
  • Телиш/Плевен
Лале, може ли да снимаш татуировката ти да я видя. Винаги съм казвала, че ако реша да се татуирам, то ще е само с името на дъщеря ми. Иначе не бих.
Може, да. Hug
Но не е само името на дъщеря ми и вероятно не е идеята, която търсиш. Peace

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 14:49 от Лале в дъжда

# 61
Благодаря. Всъщност името е трибуквено и ням да боли толкова  Mr. Green

# 62
  • Телиш/Плевен
Благодаря. Всъщност името е трибуквено и ням да боли толкова  Mr. Green
Гарантирам, че няма да те боли изобщо. Peace То, докато усетиш, че нещо се случва, работата ще е приключила. Wink

# 63
  • София, Младост
Здравейте  Hug.

Лаленце, благодаря за темата   bouquet
Браво на Ени! Дано така геройски да издържи и останалите процедури и да има така търсения ефект  Praynig.

Vanini, браво и на тебе и на бебоците! Аз и двата пъти не устисках до края и родих каката в 38-ма седмица, а малко в 37-ма. Ти с близнаци го докара до 39-а  Peace

Аз пък да се оплача, че ми се счупи пералнята  Cry. Уговорихме се с техник да дойде в сряда да я види.. дано не отнеме много време и средства ремонта...

# 64
  • В тъмната гора.
Здравейте!
Искам да изкажа раздразнението си от тийновете, заради които си отидоха толкова стойностни хора.
Новината винаги започва така - младеж/и или девойка/и, попаднали на мъртво течение/вълнение или в зона забранена за плуване бяха спасени от еди кой си, но спасителят им се удави.
Е то цяла редица с имена на починали при спасяване на безотговорни тийнове вече може да се напише.
Почти винаги се обозначават опасните места, слагат се флагове, всеки трябва да знае, че на плаж без спасител не се влиза във водата. И не се спазват обозначенията и не се спазват. И по Дунав, и по крайбрежната ивица сумати хора се удавиха, заради пренебрегване на безопасността.

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 15:40 от _Мishel_

# 65
  • Sofia
Нагимнастирах се аз  Flutter.

Джули,  Hug.Ени ще дойде по-корава от теб  Wink.А ти не може ли да не влизаш, щом ти става зле?  newsm78 Дъвчи дъвка,за да преглъщаш постоянно и да не ти пукат ушите  Peace Видях я тая "подводница",много уютничко  Crazy

Ванини,  Praynig,всичко ще е наред! Сигурно и се вълнуваш,и нямаш търпение, и те дострашава...

Друго кв'о да кажа...к'во ще ядете  Mr. Green?

А,сетих се...някой бил ли е по Приморско скоро  newsm78.Синковецът ще е на лагер там и  на турнир и уж да ходим всички, ама хотелите, които са обявили са хем възрастни,хем скъпи  Shocked Crossing Arms.Май ще го пращам само с баща му,по мъжки,аз да си рахатясвам дОма  Thinking

# 66
Аз съм на диета и яденето е ясно. Ядох веге пица. Баш веганска.
Довечера - тортелини със спанак  Heart Eyes
На населението у дома съм направила крем супа, а и баба е наготвила манджа.

# 67
Уф на мен ми се яде нещо сладичко, а няма от къде да си купя... Ще карам мъжът ми да ме води на торта след работа  Mr. Green

# 68
А аз си купих продукти пак за бишкотения, но ще го правя чак като ми дойде деня!   Mr. Green И от вчера ме гледат на криво.

# 69
Нино ако не е тайна за колко порции е тази доза ,която правиш горе долу  ? С литър и половина сметана .

# 70
Нино, да не си на 90 дневната? Любимото ми беше сладката вечеря  Mr. Green

# 71
Алечка, да, на 90 дневната : )
Ама днес ми е въглех. та ше почакам малко.
Жармен, ми то зависи кой колко изяжда като порция  Blush мои - 10  Laughing Иначе нормално - 16, 18.

# 72
И аз обичам да правя големи торти или хич  Joy  Да има на воля .
 И  за другото не се научих да готвя по малко - първо бяхме много хора на село и винаги не стигаше - винаги имаше гости или случайно приходящи. И сега като правя нещо започвам малка доза  и все ми се вижда малко и става за целият китайски народ. Последно една супа дето уж само аз щях да си ям с тиквичка и царевица и стана цял тенджър и замина в буркани на село .   Joy Joy Там добре не са махнати дет викат и си хапват всичко/ харесват ми манджите де / .  А има и животинки  Joy hahaha
  На 90ДД ще й дам още един шанс някой ден  - засега се разделихме с нея.  При мен нямаше резултат или имаше ама в друг аспект  Laughing

# 73
Напоследък изобщо не ми е до диети, режим на хранене и т.н. и вече много ми личи. Иначе 90-дневната си я обичам.

# 74
  • Пловдив
А,сетих се...някой бил ли е по Приморско скоро  newsm78.Синковецът ще е на лагер там и  на турнир и уж да ходим всички, ама хотелите, които са обявили са хем възрастни,хем скъпи  Shocked Crossing Arms.Май ще го пращам само с баща му,по мъжки,аз да си рахатясвам дОма  Thinking
Аз. Преди две седмици. Най-евтино там е в ММЦ , в хотел Бисер, ама е много, много, много соц.

Общи условия

Активация на акаунт