Искам да кажа ... (48)_03.08-09.08

• 50 388
  • 884
  •   1
Отговори
# 75
И на мен ми хареса диетата, ама съм смотана и не можах да я изкарам цялата. Но 5 кг свалих де. Сега съм на зърнена - каквото видя - хапвам  Mr. Green

# 76
Aз на диета се сложих, дрехи си напоръчах, готвя и пека много, че и книга за оцветяване си купих  Crazy аз кат ви казах, че ми е скучно и ето... Ами да взема да си намеря някво предизвикателство, че да мирясам.

# 77
  • Пловдив
Aз на диета се сложих, дрехи си напоръчах, готвя и пека много, че и книга за оцветяване си купих  Crazy аз кат ви казах, че ми е скучно и ето... Ами да взема да си намеря някво предизвикателство, че да мирясам.
Метни някое сладкишче насам, ама дозите ти ми се виждат възмалки.

# 78
Simple Smile А, да пека за вас се и голямо предизвикателство!  Hug

# 79
  • Пловдив
Simple Smile А, да пека за вас се и голямо предизвикателство!  Hug
Сега се сетих. Миналата седмица бяхме на вилата при майка ми. И отивам с нея на пазар. Влизаме в магазин за готварски работи и аз се заплесвам по ТОЧНИЯ размер тенджера - 12 литра, неръждавейка, дебело дъно, перфектна (цената малко неприятна, ама аз само си гледах). Майка ми пазарува каквото пазарува и идва при мен "Какво гледаш този казан, че кой купува ТАКИВА тенджери?". Поглеждам Crossing Arms "Аз". Ма наистина, какво е 12 литра тенджера? В нея удобно се събират 10 литра супа.

# 80
На мен втори ден ми е доста заспало. Нощем лягам в един, сутрин ставам в пет май взе да ми се отразява на общата кондиция.
Хубавото е, че  при това дремещо настроение успях да осъществя един работен план за деня по начин, по който исках.
Айяла, аз умирах от страх как ще ме приеме голямото дете, предвид настроенията му - всичко старо ми е любимо, ама каза, че нямало промяна, същата съм си Laughing. Тъкмо се бях приготвила да обяснявам защо съм забравила да запазя кичури. Спомням си, че синът на една приятелка преди години беше ревал, че майка му изглежда все едно има шапка на главата.
Ние готвим в малки тенджери и тави. Ако остане за следващия ден, не го ядат, та предпочитам да не хвърлям.

# 81
 Joy Казан!

# 82
  • дядовата ръкавичка
Абе, ние сме 9 човека, от които двама тийнейджъри със завиден апетит, и пак не готвим в казан  Wink

# 83
  • Mediterraneo
Искам да кажа, че без интернет не си е работа  Crazy

Преместихме се в новата къща. Хубаво си е! Всичко мина през ръцете ми за 3 дни, но умората е повече от приятна. Булсата пуснахме, сега остана и оферта за интернет да излезе удачна, че не издържам, хванала ме е абстиненцията. През телефона ми е адски неприятно да чета и пиша каквото и да е, най- много някой лайк във ФБ да пусна Simple Smile

# 84
  • Пловдив
Абе, ние сме 9 човека, от които двама тийнейджъри със завиден апетит, и пак не готвим в казан  Wink
9 човека по 300мл супа (нормално за едно ядене) - приблизително 3 литра, за две храненета - 6 литра супа. Трябва си поне 8 литрова тенджера. Това си е малко казанче.

# 85
  • дядовата ръкавичка
За две хранения, ако броим - може  Grinning. Готвим само за вечеря, ако остане нещо за другия ден - остане, иначе всеки се спасява както може за обяд.

Тарталета, честито! Само хубави емоции в новата къща!

# 86
Аз готвя супа в една 8 литрова тенджера, за да не ми пръска и прелива и да не я доливам. Като я налея около 5-6 литра до финала ми оставят към 2,5 литра супа. Знам, защото я пресипвам задължително  Simple Smile Реално погледнато са даже 5-6 супи, ние сме 3-ма човека, няма за всички по 2 пъти да ядат от нея, та какво ли остава за едно по-голямо семейство. Когато готвя в тази тенджера никакви следи от готвене нямам по котлона. Като сложа в по-малката, докато вари ми прави пръски отстрани, доливам я поне 2 пъти, ако варя някакво месо с кост, въобще повече съм ангажирана около котлона, затова обичам в голямата  събира и много и малко Peace

# 87
Благородно завиждам, Тарталета. Не искам ново място, а да изпразня всички стаи у дома, да попрекроя и да обзаведа чисто ново!
Честит нов дом, да е пълен със здраве.

# 88
  • някъде ... тук ...
У нас, ако се наготви такава тенджера супа, ще трябва да се яде една седмица. Ама виж, ако големият гювеч е пълен с мръвки или голямата тава - с картофи, не знам дали ще стигнат за 2 яденета. Обаче и у нас не се готви за две пълноправни хранения една манджа.
Моята най-голяма тенджера е тази под налягане - 6 литра.
Всеки знае своето семейство и ящността на зоопарка Crazy

Честито, Тарталета!

# 89
  • ту тук, ту там
Искам да кажа, че от десетина дни ходя на фитнес. Всеки ден по 45 мин кростренажор (и малко упражнения за ръце). Целта е уж да сваля няколко килограма, но и да си създам някакъв ангажимент в монотонното ми ежедневие. Не че много съм надъхана, че ще успея, ама взе да ме хваща яд направо. Може ли не само да няма никакъв резултат до момента, ами да съм с кило и половина отгоре. То вярно, че покрай РД на мъжа ми малко се поотпуснах, ама чак пък толйова не съм!
Та, моля ви, мили дами, които имате понятие от спорт, кажете ми нормално ли е това?! Да се предавам ли или има надежда за мен? Кога са очаквам някакъв макар и минимален резултат?

Общи условия

Активация на акаунт