Искам да кажа ... (48)_03.08-09.08

• 50 388
  • 884
  •   1
Отговори
# 90
Elleni, не съм кой знае какъв специалист, но знам, че при започване на интензивно спортуване, се случва да качиш 1-2 кг. Но те реално не идват от напълняване.

# 91
  • ту тук, ту там
Съни, искам да те напрегръщам за тези думи, честно!   Hug

# 92
Ами на мен ми се е случвало, на мои познати - също. По-спортните натури в темата сигурно също ще го потвърдят. Продължавай в същия дух и резултатът няма да закъснее.

# 93
  • Телиш/Плевен
Тарталета, честито и от мен и само хубави емоции да преживявате в новата къща! Hug

elleni, сигурна съм, че скоро ще има резултати. Hug

# 94
Тарти, честита нова къща  Hug

Изпуснах ви. Идвам да се оплача. Днес се разделих с Булсатком. На луди ни направиха с това HBO.
Подписах с Виваком - не можем да ползваме всичките услуги, защото сме нямали не знам каква си връзка с интернет, но все пак ще получа каналите, на които държа.
Три дена ще бъдем без никаква телевизия  Crossing Arms

# 95
  • Sofia
О,Янтра,как добре ми идваш  Mr. Green.
Скрит текст:
Баш в тоз "хотел" Бисер ще им е турнирът,та трябва нещо наоколо да избера  newsm78. Децата ще ги настаняват там, ама моят ще го взема  да спи с нас, на някъФ лукс  Crazy,че той е по-махнат от мен  Rolling Eyes. Та,с 2 думи търся нещо около Бисер-а,ама да не е инклузив (като Магнолиите),и да не са вили (като Форест-нещо-си  ooooh!). Идеи?

Нино, тая рисувателна дейност, ще ми избоде очите, буквално  Rolling Eyes.'ич не ги мога такива пипкави неща  Naughty Ти що не си почиваш, нали скоро се връщаш на работа  Thinking А,и много са ти готини мокасините  Laughing

Диета не съм пазила никогаш  Crazy.Или ям ябълки и солети и кисело мляко, или -всичко  Laughing.

Елени,дай си шанс! Не се тегли,ами се мери,със сантиметъра-бедро,коляно,прасец... Peace.
След месец тренировки се претегли,не час по час  Mr. Green

Моите наблюдения са,че от спортуването апетитът се увеличава,човек се подвежда,че като спортува може и да си хапва по-щедро и неусетно се качват 1-2-3 кг., които след месец-два се свалят... А и мускулите ще започнат да тежат  Mr. Green,но пък сантиметрите ще намаляват  Peace

# 96
Здравейте, не съм писала отдавна, но ви следя.
Ванини, бебенцата май ги следим от зачеването в тази тема. Безпроблемно и спокойно раждане.
Синът ми замина на море, ММ в Италия, малката на село, а всички приятелки са на море. Няма човек с кой да пие едно вино.
И аз съм на 90дневната. За 15 дена -4кг. Засега върви добре, не съм гладна, но ще видя коя нощ ще изям хладилника.
И аз готвя в голяма тенджера, защото ми е по удобно. Да не говоря, че какъвто съм заплес не веднъж ми се е случвало картофи, които да се изпекат. Е, няма такава смрад.

# 97
  • ту тук, ту там
Ох, момичета, точно от малко окуражаване имах нужда. Не че смятам да се отказвам, но както казах, направо се ядосах като се претеглих!
  Crossing Arms
Благодаря!  Hug

# 98
Гена, ето значи каква е тайната на стройната ти фигура. Wink И солети обичам и ябълки и кисело мляко. Но за жалост и много други неща. Никога няма да ги достигна тези така желани 45 кила.

# 99
  • Пловдив
О,Янтра,как добре ми идваш  Mr. Green.
Скрит текст:
Баш в тоз "хотел" Бисер ще им е турнирът,та трябва нещо наоколо да избера  newsm78. Децата ще ги настаняват там, ама моят ще го взема  да спи с нас, на някъФ лукс  Crazy,че той е по-махнат от мен  Rolling Eyes. Та,с 2 думи търся нещо около Бисер-а,ама да не е инклузив (като Магнолиите),и да не са вили (като Форест-нещо-си  ooooh!). Идеи?
Ами то там друго няма Simple Smile Форест бийч не са вили, това е ремонтирания хотел Нептун, доста го стегнаха, изтърбушиха до бетон стария соц мастодонт, нови дограми, бани, апартаменти с кухни, само лобито е леко кофти, иначе бива. "Вилите" са два типа бунгала - вили "Носталгия" и вили "Романтика". Другия соц мастодонт хотел Бисер. И толкоз. Другото е в Приморско на 2-3 км.

# 100
  • Sofia
Стройна, стройна, ама не бих отказала малко по-големи "мишнички"  Mr. Green

И да се разбЕрем, теглене само сутрин, на гладно и на голо  Whistling И пак казвам, важни са мерките,не теглилките  Hug

Янтра,мерси,че ме ориентираш  Hug
Скрит текст:
Тъй го виждам и аз, че няма друго  Crossing Arms,ама си викам,нали съм недоскив,може да пропускам нещо. Инклузив-а само го плащаме и си отива бадева  Thinking. Ама,това е положението- или Магнолиите,или возене с колата постоянно  newsm78 между хотела,ако е другаде в Приморско и лагера  Tired. Да разбирам,че тоя комплекс ММЦ е някъде встрани от Приморско,нали?

# 101
  • София
Записвам се, че в края на седмицата очакам лъвчетата на Вани.  Grinning

# 102
Момичета, кекс с шоколад и праскови ще стане ли? Отиват ли си вкусовете според вас?
В събота купих две щайги праскови от борсата, ядоха доста, ама нещо  някои тръгнаха да омекват и ако не ги ползвам, ще се развалят.
Племенникът на мъжа ми ни е на гости и детето каза, че искало кекс с шоколад. Ще му разваля ли кекса, ако сложа и праскови, че моите пък казаха, че искат кекс с плодове.....

# 103

Джули,  Hug.Ени ще дойде по-корава от теб  Wink.А ти не може ли да не влизаш, щом ти става зле?  newsm78 Дъвчи дъвка,за да преглъщаш постоянно и да не ти пукат ушите  Peace Видях я тая "подводница",много уютничко  Crazy

Ако я остава сама няма да стои мирна, веднага ще махне маската, иначе с удоволствие бих се отървала. Уикенда ще пратя с нея татко й. Мина единия преглед, то беше по-скоро интервю към мен, отколкото реално да се гледа детето, няколко пъти ме пита всички казват, че няма ДЦП и аутизъм, така ли? Rolling Eyes И аз най-сетне не издържах и казах а вие какво мислите, нали за това съм тук Tired Нещо нервите са ми станали по-тънки и от конец, а не бива, не бива....Всичко живо е отпуска и обследването ще се проточи чак до края на август, за 3 прегледа. Скапана съм, а утре ме чака още по натоварен ден. Дано успея да ви дочета по-късно или утре Hug

# 104
  • Варна
Благодаря на Лалето за темата!
На всички, които имат нужда, пращам положителна енергия.  Hug

Боря се с моя лаптоп.  Twisted Evil За половин час два пъти ми даде черен екран, а по едно време ми изписа, че дисплей драйвъра е сдал багажа. И се излекувал. Обаче екрана е тъмен. Добре, че детето ме светна да увелича яркостта, та в момента е добре. Едва се въздържах да не го метна през терасата.  Twisted Evil Laughing Не ми се купува нов, че у дома има още два.

Общи условия

Активация на акаунт