Искам да кажа ... (48)_03.08-09.08

• 50 389
  • 884
  •   1
Отговори
# 795
Честито на Чек за годишнината и на Бърди за рожденика !
И аз чакам снимка на бебенцата. Жаки страхотна орисия.
Аз цял ден днес се хиля с 3 дружки, сещахме се за първите влюбвания, че се знаем от 13-14 годишни, а аз пазех в дълбока тайна моето влюбване, че беше комедия, с елементи на трагедия. Баба ми едно време викаше, че който много се смее му излизало през носа. И на едната и излезе кафе от носа.

Последна редакция: сб, 08 авг 2015, 21:51 от Cилвия

# 796

Аз чистя, най-сетне се накумих. Ми че гости ще имам след обяда.

Като каза чистене да се оплача. Майка ми така чисти и подрежда, че само ходя след нея до дочиствам и да си търся нещата. Аз нищо не ѝ казвам, но тя ми прави забележки като ме види да оправям нещо, което тя уж е направила, един вид не оценявам помощта. Не мога да разбера на дете ли се прави или се е вдетенила наистина.  ooooh!

И баба е така. С тази разлика, че се научи да не подрежда вече. Но при нея е от възрастта. Колкото изчисти, толкова замаже. Не й намирам кусур, но дочиствам след нея или още повече - чистя основно. В началото и тя се палеше, после си даде сметка. Не искам да я обиждам и гледам да е тихомълком, но като ме видеше, че повтарям след нея и се вкисне. И веднъж при конкретна ситуация и обясних - поляла с мазно върху пералнята, замаза с един парцал и готово. После копчетата клеясват и се развалят. Обясних й и вече не се сърди.  

Обаче пък много ме дразни някой като ми каже - ма ти кво се пряйш, нали баба ти чисти  Tired То нали чуждото се по-лесно и хубаво. Дето са казали - чуждата патка - гъска.
Помага ми много, но все пак е възрастна и за мен остава Simple Smile

# 797
Дайте ги насам тия помагачи за чистене. Няма да им търся кусури.
За готвене  колкото искаш, ама за чистене ни един кандидат. Готвенето и аз си го обичам...
Силвия,  Laughing
Нино,  Hug

# 798
  • ту тук, ту там
Нино, на кого е? Обичам да чета поезия, много!  Heart Eyes

Искам да кажа, че ям барбун! Ммм, много вкусен!
Силвето от снощи ни разсмива!  Hug

# 799
Елица Мавродинова. Има страхотни неща.

# 800
Искам да ви кажа, че и снимка ще кача, но след като мога да ставам. Сега ми е трудно да се завъртя към лаптопа.

# 801
Нино, наистина има страхотни неща. Много ми хареса "Песничка за хората". А иначе днес много тъжно.... по повод твоето "искам да кажа".
Ванини, супер. И утре се пробвай по малко да се раздвижваш.

# 802
Искам да ви кажа, че и снимка ще кача, но след като мога да ставам. Сега ми е трудно да се завъртя към лаптопа.

Ох, душата  Hug

"Песничка за хората" ми е любимо, Валъри  Heart Eyes

# 803
Синът ми и гаджето му преди малко се прибраха от море. Толкова са почернели, и двамата в страхотно настроение. Нацелуваха ме, ометоха каквото има сготвено и изчезнаха на кино. Сипах си няколко капки мента в огромна чаша сода, и просто не мога да се сдържа да не споделя. Това е първата от най- ревностно пазените тайни в живота ми, и никоя дружка не беше запозната с цялата картинка, а всяка с отделни детайли.

Последна редакция: нд, 09 авг 2015, 11:16 от Cилвия

# 804
Ух, че интересно. Ама края не го разбрах. Дъщеря ти неговите очи ли има?

# 805
Не, не сме се виждали повече от 15 години. Просто той спря да ми се сърди. И ходехме заедно на училище. Така и не станахме гаджета.

# 806
Силве,пиши по-често Hug Последните дни все ме разсмиваш Laughing

# 807
  • София
Леле, Силве, просто си представих как си се почувствала в момента, в който си разбрала, че това са неговите родители  Crazy

# 808
Силве, много увлекателно разказваш! Чак си представих края:)

И аз имам много трагикомична случка с пътвото ми влюбване, ама дълга и друг път ще разкажа, сега нямам сили да шавам:)

# 809
Сега влизам и попадам на най-чаканата и прекрасна новина! Честити, здрави, щастливи бебета, Ванини Heart Eyes Най-прекрасните моменти да имате, много поводи за радост и гордост и с нетърпение чакам да видя вързопчетата. Ти си герой, успя Hug

Общи условия

Активация на акаунт