Искам да кажа ... (48)_03.08-09.08

• 50 390
  • 884
  •   1
Отговори
# 750
Ванини,  Hug. Много здраве и щастие ви желая.

# 751
Ванини, честитооооо. ❤❤❤

# 752
  • София
Честито, Ванини!  Heart Eyes Лек и хубав живот на Алина и Виктор от мен и от батко им Иво, който се роди на този ден преди 15 години  Heart Eyes
Как лети времето! Едни се раждат, други чакат гаджетата си на рожден ден  Laughing

# 753
Бърди, честит ти рожденик.  Hug
Ние днес имаме годишнина от сватбата. Като се сетя каква щура сватба имахме и ме напушва на смях. Роднините още не могат да ни я простят, даже майка ми днес се сети, присви си очите и се скри в друга стая.  Mr. Green

ММ е на семинар, следобед с майка ми и детето ще излезем някъде на разходка, ще го вземем от семинара и ще седнем на открито на рибка. Мислехме до Сицилия да прескочим на тази дата, но в тази жега не ми се ходи никъде да обикалям забележителности.

# 754
Ей, честит празник на всички празнуващи! Много голям ден днес, бе  Hug

Аз чистя, най-сетне се накумих. Ми че гости ще имам след обяда.
Мисля да купя някакви готови неща, няма да смогна да готвя. Ще поръчам от едно ресторантче.

# 755
  • Euskal Herria
Честито на всички, които днес имат повод да празнуват!

# 756
Бърди, много да ти е здрав и щастлив рожденика! Кротко бебе ли беше?

Чек, още дълги години разбирателство и любов!

# 757
Честити бебенца на Ванини!Светъл и хубав живот да имат!  bouquet

Честити празници на всички, които имат повод!

Аз да си похваля детето- участва за първи път в градски маратон "Детско бягане".В неговата възрастова група имаше с 4-5 год. по-големи, бягаха 2 км и най-важното което е- детето не се е заплеснало никъде по пътя нито заради кучета и котки, нито заради шарении разни.

Финишира със средно време, беше отчаян че не е сред първите, но като цяло много се забавлява! Simple Smile

# 758

Аз чистя, най-сетне се накумих. Ми че гости ще имам след обяда.

Като каза чистене да се оплача. Майка ми така чисти и подрежда, че само ходя след нея до дочиствам и да си търся нещата. Аз нищо не ѝ казвам, но тя ми прави забележки като ме види да оправям нещо, което тя уж е направила, един вид не оценявам помощта. Не мога да разбера на дете ли се прави или се е вдетенила наистина.  ooooh!

Има гръмотевици, може да завали.  Shocked Praynig

# 759
Охо и рожденици и годишнини.
Честити да са Ви  Hug

# 760
  • София
Охо, честито, Чек Simple Smile

Ванини - много, много кротко - и бебе, и дете, и сега като тийн е сравнително кротък Simple Smile

# 761
Бърди, имаш кротък тийн? Блазе ти.

Скрит текст:
Един съученик на дъщеря ми и баща му вчера загинали при катастрофа и тя е много разстроена. Не знам какво да ѝ кажа. В Египет се случило, докато били на почивка. Тук слава Богу, че почти винаги катастрофите се разминават със смачкани ламарини, защото на пръстите на ръката си мога да преброя местата, на които ограничението е 80, и то за по 1 километър най-много.

# 762
  • София
Или той е кротък, или аз не се втелясвам много, не знам къде е истината  Laughing

Чек, много е неприятно това, тя говори ли за случката, споделя ли?

# 763
  • Варна
Чек,честита ви годишнина,много любов и щастие да имате  bouquet
Ние с ММ имаме 15 годишен стаж заедно,но ще празнуваме първата годишнина,сами на почивка,нямам търпение вече Heart Eyes

Тази случка е ужасна Rolling Eyes

Бърди,честито и на теб  bouquet

# 764
Говори, да, само за това говори и плаче. Приятелчета по футбол са били. Тя не може да разбере как така деца умират, и то деца, които познава. Имаше и една случка с дете в училището ѝ във Варна.

Общи условия

Активация на акаунт