Искам да кажа ... (48)_03.08-09.08

• 50 388
  • 884
  •   1
Отговори
# 825
Зависи от мебелите. По принцип ми харесват стари мебели. Все по-рядко обаче ми харесват мебели тип Икеа, особено като вземат че ги съчетаят с червен или ярко зелен диван. И всичките интериори еднакви, като някакви соц домове.

# 826
  • ту тук, ту там
Цвети, още. До края на септември!   Hug

Последна редакция: нд, 09 авг 2015, 12:50 от elleni

# 827
Силви явно е трила, защото не схванах за какво иде реч....Simple Smile Сигурно е било забавно.

Напоследък се чудя...провокирано от разни снимки и наблюдения...
Как млади хора (30-40г) могат да живеят с мебели на по 50-60г? И това не са някакви изпаднали и безпарични, които не могат да си купят нов диван (намират се и за по 300-400лв, друг е въпроса за качеството) или спалня. В същото време претенции големи....за работа, живот и т.н. и хоп....в някакъв момент снимка от дома...с дивана от времето на баба ми (на 78г е).

Това, че имат пари и възможности нищо не значи. Може да са скъперници. Зълва ми е така. Свекърите ми са над седемдесетгодишни, но си сменят интериора и техниката редовно. Старите предмети съответно се "купуват" от зълвата за символична сума и тя си "обновява" интериора. Такива са и схващанията - за нея е кощунство да даваш пари за нови мебели, ако старите вършат работа. Не е като да нямат пари. Напротив. Манталитет.

# 828
Хората имат различни ценности. Някои хич не се вълнуват от обзавеждане, предпочитат да си ползват свободното време и парите за почивка, хубава храна и т.н  Аз пък въобще не се вглеждам в обзавеждане, ремонти, домове. Трябва някой да ми каже, че има нещо ново, за да го открия. Абсолютно завеяна съм в това отношение. Уютно ми е в къщи в топли цветове, но детайли не ми правят впечатление.
elleni , ти си много сериозна със спортуването. Не вярвам при нас така да се получи, но не ни пречи да опитаме.

# 829
  • ту тук, ту там
valerie, ти все пак ходиш и на работа!
А на мен това ми е единствен ангажимент освен детето и къщата. За момента ми се получава, точно заради това, защото ми е някакво разнообразие в монотонното ежедневие. Пък ако след време все пак покаже и някакъв резултат, добре дошло!  Laughing

# 830
Има голяма разлика м-у старинни и реставрирани мебели и стари бюфети, гардероби и изтърбушени дивани.

Ей за това говоря.

Скрит текст:

# 831
Ванини, как си, как са бебчетата.
Силве, разказвай ни, много ме радваш.
По нощите може и да разкажа защо допреди малко бях с натъпкан със салфетки сутиен  Grinning
Ама преди това, моля някоя добра душа да ми оразмери за аватар това, че полудЕх.
Скрит текст:

# 832
Ох, Силвия  Joy

Аз защо не чух тези истории на живо, за да ми е още по-смешно!?

# 833
И от снимките се вижда, че зеленото и навремето е било актуално Simple Smile. Аз пък вчера попаднах на чанти от 80-те и те почти като сегашните модели, така че... модата хем се мени, хем си е същата. Аз си помислих, че си гледала репортаж от дома на Антон Хекимян, там беше доста бих казала празно и със по-стари мебели, от интервюто обаче останах с впечатление, че е под наем, което обяснява интериора.

# 834
Аз съм от идиотите, които харесват стари мебели. Платих €6000, за да докарам бюфет, маса и 6 стола, произведени в Австрия 1889.

Сега ги реставрирам по малко, като имам муза, а като ми е самотно ги мириша и се втъщам в детството си.

# 835
Даун, е това са мебели с история, не лакирания гардероб или изтърбушения диван от снимките на Сесил Peace

# 836
Това са стари мебели, за мен са с история Simple Smile. Едно такова диванче, като от снимките на Сесили ме разплака почти. Сетих се, как родителите ми купиха нова "гарнитура" предлагаше се един вид и в един цвят.

За децата ни и тези мебели са антични Simple Smile.

# 837
  • Телиш/Плевен
Силве, заповядай: Hug
Скрит текст:

# 838
на мен бюфета и дивана ми харесават много. Бюфета както е, дивана има нужда ит малко помощ, но е прекрасен цвят, с копринен плюш и хубаво декадентско излъчване. За съжаление нямам такива мебели. Моите са все нови, бели, леки, но все внимавам да няма шоу рум ефект- бррр, отврат.
точно сега едно момиче с чудесен дом е настанила в хола си ръждясало индустриално шкафче и не и даваме да го боядисва.  Mr. Green

# 839
  • Телиш/Плевен
Лиляна още я няма и в тази връзка искам да попитам дали някой има желание да пусне новата тема. Hug

Общи условия

Активация на акаунт