Искам да кажа ... (48)_03.08-09.08

• 50 389
  • 884
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Vanini, честито, живи, здрави, щастливи и спокойни и много обичани да растат твоите съкровища. Прекрасни имена.
Силве, разказвай ни, много ме радваш.
Check, честита годишнина, много здраве, любов и късмет ви желая.
Бърди, да ти е здрав и много щастлив младежа!

# 811
Яна, мога да покажа само мънистените гривни сега. Напоследък май основно с тях се занимавам.

Иначе бродирам гоблени, миналото лято се занимавах с разни дребосъчести неща, бродирани картички. Трябва да поровя за снимки, че на телефона нямам. Макар че май съм показвала в темата преди.
А, последно пробвах всъщност да плета играчки на една кука. Имам изплетена една костенурка, но не е сглобена още, че няма наоколо откъде да си купя силиконов пух.

Не зная защо, но прочетох бродирани карФички и мнооого се впечатлих.  Joy

# 812
  • Sofia
Намъквам се да кажа,че ида от среща на випуска  Flutter Доволно преседях ...7 часа....17 години,и класната ни беше.Как помни  тая жена  Shocked.С един младеж си хоратувахме 100 часа  Laughing НякъФ фен се оказа  Mr. Green Девойките изглеждаме по-добре от момчетиите, определено    bowuu

# 813
Добре сте си изкарали явно щом до 4 сте издържали  Grinning. Ляхай да спиш, че не те мисля Joy.

# 814
Благодаря за пожеланията.  Hug

Тук вчера заваля много силен дъжд, което си е изключение за този сезон. Продължи само 20 минути, но във ФБ заваляха коментари от малтийци: "Видяхте ли какво стана?", следват снимки на дъжда  Mr. Green, също и: "Надявам се да няма пострадали.".  hahaha Joy Много им е скучно и горките само се чудят какви сензации да си измислят.

Киселото мляко най-сетне стана. Закваската беше Домлян, държах го под одеало 12 часа по съвет на Софи. Като бетон е твърдо, но една идея ми е по-кисело, може би по-рано трябва да го прибера в хладилника.
Даун, само да кажа, че прясното е пастьоризирано, значи става и с него идеално.

# 815
  • Пловдив
Честито на Ванини Simple Smile Да са живи и здрави Simple Smile

# 816
  • София
много се радвам за  Ванини и малките сладурковци,да са вижи и здрави и мнооого непослушни.  bouquet

# 817
По ранни зори ходих с една приятелка, дъщеря й и още едно момиче на фитнес.
Възрастните само на пътеката висяхме, а децата изглеждаха все едно се мотаят като мухи без глави по уредите, но явно това мотаене си има смисъл, защото много добре са си оформили разни мускули.
На нас акъла ни стигна да увеличим наклона и скоростта на пътеката. Поизпотихме се доста, дано има ефект. Все е някакво раздвижване. Идеята ни е уж да почнем всеки ден да ходим, но доколко ще се осъществи.....
Силвия, Laughing Сега е смешно, но представям си какво ти е било тогава.

# 818
  • ту тук, ту там
Valerie, и аз на шега почнах, но за 17 дни вече само 3 пропуска имам, иначе всеки ден ходя! Не знам дали ще има друг ефект, но ми дава тонус!

Софи, чак такъв виртуоз не съм!  Laughing

Позакъсняла честитка за сина на Бърди и семейството на Чек и от мен!

# 819
Чек, знам, ама тук в киселото не слагат нищо, та не виждам голям смисъл.

Обещавам, обаче за опита да направя другата седмица. (Аз съм правила де от купено прясно).

# 820
Силви явно е трила, защото не схванах за какво иде реч....Simple Smile Сигурно е било забавно.

Напоследък се чудя...провокирано от разни снимки и наблюдения...
Как млади хора (30-40г) могат да живеят с мебели на по 50-60г? И това не са някакви изпаднали и безпарични, които не могат да си купят нов диван (намират се и за по 300-400лв, друг е въпроса за качеството) или спалня. В същото време претенции големи....за работа, живот и т.н. и хоп....в някакъв момент снимка от дома...с дивана от времето на баба ми (на 78г е).

# 821
  • София
Това не е много коректно заключение. Имам позната, която ужасно много си пада по стари мебели. Като отида в тях се потрисам, ама тя си ги харесва. имам друга, на която почина някаква пра леля и тя си домъкна в тях много мебели от апартамента на лелята и си смени нейните, защото "мебелите носели история". Не ги разбирам, ама уважавам правото им да харесват това, което искат!

# 822
Преди половин час се излюпихме, още не мога да се събудя. Пия кафе и разцъквам нет-а. Слушам музика. Днес ще е ден за малко пазаруване и после - нищоправене.

# 823
  • ту тук, ту там
И аз предпочитам стари мебели пред талашитени съвременни. Тук вече има значение не възрастта на съответната мебел, а как е съчетана в интериора. Който има вкус и класа, постига вълшебства. Справка: Ема от интериорната тема!  Peace

# 824
  • София
Който има вкус и класа, постига вълшебства.
Ето това е истината!  Hug
Елени, как сте? Още ли сте на морето?

Общи условия

Активация на акаунт