Искам да кажа ... (48)_03.08-09.08

• 49 732
  • 884
  •   1
Отговори
# 855
Ванини, много жалко, че в такъв щастлив момент имаш и огорчения!
Не го мисли, радвай се на щастието си!

За мебелите- да ви кажа, понеже ще обзавеждам нова къща в стил ретро, една година се влачих по антикварни магазини или просто по магазини със старинни/ остарели мебели. Някои много ми харесват, други- никак. Все пак зависи от конкретните мебели, както и от това кой с каква нагласа ги възприема.

# 856
  • Sofia
Ванини,наслаждавай се на момента  Praynig.
Пак да кажа,да им скръцнеш със зъби  Crossing ArmsА-ма-ха Stop
Хубаво плажувахме днес,огромни вълни,децата-доволни  HugАз-снощна,ще се присламчвам вече да прилегна  Embarassed
Лале, пускай темата,получава ти се  bouquet

# 857
  • София
Ванини Hug
ах мамка му!!! В такъв хубав момент!!!
Че то даже много хубаво си го измислила! Всички уважени и пак недоволни #2gunfire

# 858
Вани, много неприятна ситуация със свекървата. Утре, като дойдат поговрете, обяснете, че няма как да си кръстите детето Ангелина, всяко име има своето време, ако преди 20-30 години е ОК, сега е остаряло. А детето ще го носи цял живот и няма да го е срам да си го каже. Все пак това е решение на РОДИТЕЛИТЕЕЕ! Не на бабите, еб@си!
Мой приятел от детството е получил нелепо име, ама многооо, под натиск на баба, нямаше търпение да го смени, що подигравка отнесе, като малък той си знае.
Или пък мъжът ти да говори с тях, ти да не се нервираш, сега само това ти трябва! Алина е прекрасно име, да знаеш!
Добре, че със свекървта сме адашки, та нямаше драми. Всички щяха да мислят, че на мен съм си я кръстила, та я писах на свекър ми, бог да го прости. Той много се зарадва, сега името му се споменава по сто пъти на ден.

# 859
И аз гледам да не се ядосвам, ама ме е яд. Мъжа ми се ядосва и той, но не искам да го натоварвам в такъв момент. Пред него се смея и викам майната му.

# 860
Утре, като дойдат поговрете, обяснете, че няма как да си кръстите детето Ангелина, всяко име има своето време, ако преди 20-30 години е ОК, сега е остаряло.

По-скоро да наблегне на това, че родителите избират име, а не че Ангелина е остаряло име. Може съвсем да прозвучи обидно. Още повече Ангелина е красиво име и според мен- неостаряващо.

Но детето вече е с име и по-добре Ванини да подчертае, че като майка е искала да има избор .

# 861
  • София
Eй, ама знам кога да вляза в този форум беееееее Hug От месеци не съм ви чела, нямам време да дишам, обаче сега съм в отпуск и си викам - я да си нагледам девойките, влизам вчера и - бебенцаааа Heart Eyes Нетът в хотела не е първа китка и ме изхвърли, та не успях да си напиша честитките, но сега ще се вредя - честити да са Виктор и Алина, да са здрави, усмихнати, късметлийчета, колкото са чакани, два пъти по-щастливи да направят мама и тате Hug Ванини, вълнувах се с теб от самото начало, много, много съм радостна, че всичко приключи благополучно и по-точно - че всичко едва започва за вас! Браво, маме  bouquet

При мен - почивчица Sunglasses Цял ден плицик, плицик, разходки, хубава храна. Ама хич не ми е гузно, заслужила съм си го пък! Пращам ви морски бриз и баклавички от слънчева Анталия Party

# 862
Аз също не мисля, че Ангелина е ретро.
Но родителите решават как да се казват децата им!

# 863
Белинда  Hug Благодаря ти. По-често ни навестявай

# 864
Ами, ето, аз не харесвам Ангелина, вие да. Аз го сързавам с позната с това име. Затова родителите си решават. Когато решихме Мария, да е Мария всички казаха, ама много е тривиално, всяка втора и т.н. Но на мен си ми харесваше, отива си й името.
Вани, права е Светкавица, това за остарялото не го казвай, че и без това е напрегнато.
Това ще мине Hug

# 865
Ванини, аз не видях какво си писала, но Алина е прекрасно име, и е като съкратена версия на Ангелина.

# 866
Силве,видях нов отговор  от теб и очаквах за сутиена да кажеш Laughing

# 867
  • София
Еееее, Белинда, много ни е домъчняло за теб, да знаеш! Включвай се по-често.
Вани, не обръщай внимание. Обаче говори и с мъжа ти, защото него се мъчиш да не го натоварваш, а тежкото сега е при теб!  Hug

# 868
Не знаех,но ми стана хубаво и топло.  Heart Eyes
Малките са добре. Видях ги за малко, че много ме боли операцията, като вървя. На ел.легла са и на системи, за да не падат на тегло. Може би утре ще ги видя за повече.

Алина, нали знаеш, че от твоят ник си харесах името.

# 869
Честито чичовци! Laughing
Родих Виктор и Алина съответно по 2330гр и 48см. и 2360гр. и 45см.
Всичко мина леко. Аз съм добре. Упойката не ме е пуснала и нищо не ме боли все още.

Затова влязох, за да видя този пост! Честито, желая ви цялото щастие на света с малките слънчица  Hug Heart Eyes Много хубави имена и изобщооооооо не знам какво да напиша, защото много се развълнувах, та си загубих ума!  Blush

пп - утре ще напиша как изкарах уикенда, защото сега съм смазана, но нямаше как да не седна, за да видя новината от Ванини.

И се надявам, че Касита и Сесили сте здрави вече  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт