Искам да кажа ... (48)_03.08-09.08

• 50 391
  • 884
  •   1
Отговори
# 690
Ще ви призная една моя особеност: Много обичам семките от пъпеша, но не знам защо не се сушат и пукат. Сурови са ми много вкусни. Дали са вредни. newsm78

Предполагам, че не са вредни!
Една година при проблеми с бъбреците майка ми вари чай от изсушени семки от пъпеш.Беше вкусно и много ефикасно, тя следи разни бабешки списания и вестници, но е намерила полезна рецепта!

# 691
  • Euskal Herria
Нино, аз обикновено действам според вдъхновението си, рядко имам съвсем избистрена концепция. Не че съвсем не ги обмислям, но винаги променям в хода на създаването. Почти всичко, което правя, съм качила в албум във фейса. Имам и разхвърляно по другите албуми - когато украсата е свързана с празници.
Признавам си, че нещо не ми допада много-много сегашната мода или тенденция, така да е нарека, в картичките. Прекалено много ми идват пластовете елементи, някак ми е претрупано. Ама всеки различно вижда.

Елени, красиви гривни. Гледала съм и видеоклипове, и книги за начина им на правене, но просто не е моята дейност. Иначе ги харесвам. Мога да плета, да бродирам, да шия, но не ми е страст.

# 692
За какво изобщо писах в тази тема и във всички други. Направо се чудя.

# 693
Колко сте сръчни и какви неща умеете да творите!
Браво!
Аз нито имам умения, нито търпение за такива неща Embarassed
Елени, напиши ми моля, къде в Ахелой правят хубава риба
Отивам на балкона, да видим ще чуя ли Роби bowuu

# 694
За какво изобщо писах в тази тема и във всички други. Направо се чудя.
Кво се напрегна, Фафле? Пиши си бе, е така,  да лафиме.
Малкото си пълни бодито с играчки и после квичи да ги вадя. От време на време квичи и че има нокти  Flutter

# 695
Ееее, като казахте Ахелой, на мен един приятел, много близък, там живее и точно той ни донесе сафрида.

# 696
Аз ако кажа какво правя сега, ще ме обявите за чисто луда  doh

# 697
еlleni, страхотни гривни. Бих  носила с удоволствие, особено лятото.
Нино, твоите картички също са хубави. Аз не мога нищо такова да направя, но и нямам желание като Цвети.
Фафле, какво стана newsm78
Много ми се спи, но малкото будува....ама сега като седнах на компа, рече, че иска да му чета Simple Smile

# 698
  • ту тук, ту там
Яна, за мен плетенето на гривните си има история. Много време исках да се науча да ги плета и бях (и още съм) много щастлива, когато най-сетне успях!
Но ми е трудно да  се снабдявам с качествени мъниста в разнообразни цветове.

Вал, с удоволствие ще ти направя, но ще е наесен, за другото лято да си ги носиш!  Hug

# 699
Аз ако кажа какво правя сега, ще ме обявите за чисто луда  doh

Кажи да се посмея, че скоро не сме се смяли. От калъфа за банани  hahaha

# 700
  • ту тук, ту там
С Фафлата какво вярно става, гледам, че в модераторската се сджавка нещо с Татти...

Аз май ще ви казвам лека нощ, момчетата ми изпозаспаха вече, май ще лягам и аз!  Hug

# 701
елени, благодаря, много мило  Hugне съм в Бг.

Силве, кажи си  Sunglasses

# 702
Моля, не ме цитирайте

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 08 авг 2015, 07:09 от Cилвия

# 703
 Joy и за мекички ще се навия, но за друго да не ме търси Joy знаеш ли от кога тесто не съм яла.
а снимката с мама по-така ли беше или трикотажна?

# 704
 Joy да ти напрай плодова салата мама!  Ше ме умориш! Казвам ти!
С калъфа за банани и сега се смея.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт