Юлски бебета - тема 33

• 58 044
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
От нашата храна отдавна яде, но аз супи не готвя всеки ден, даже веднъж месечно или айде два пъти месечно да готвя супа. И като цяло готвя само за вечеря, сега и за обяд ли да почна? Затова взимам кухня, обаче ще видим как ще е другата седмица и ако не ми тежи и аз ще я спра. Преди две седмици пак пробвах да я спирам, обаче тогава готвех и тя ядеше и ме домързя. Сега ще видим.

# 91
Бяхме на басейн. Разказахме се от кеф. Утре пак. Аз си имам вече тен  Flutter

# 92
Пине аз като ти казвах, да не се оплакваш, че нашият вариант е по-лош, не слушаш ти. Сега ще те видя как ще я изхранваш. При нас единствената манджа е около 16ч следобяд се навива все още да яде два вида пюре на бебевита. Виж всеки път като минем покрай една прословута тук закусвалня, ме дърпа навътре и вика "ку-ку-ку" демек закуска, като че ли я държа на въже у нас. Ама не минавам аз всеки ден оттам, няма да ми яде само гевреци и пюрета. Но сега е добре, че имаше период, в който и това не ядеше.

# 93
А може да не е от жегите. Пина, Ю. има ли кътници? Може сега да е тръгнал някой. Като пробие пак ще прояде детето.

# 94
  • Варна
ИНие спряхме кухнята от май месец и ми е изключително трудно. Почвам да готвя едва в 21:00ч вечерта и то ако не съм забравила да извадя месото от камерата сутринта или не съм забравила да купя зеленчуци, лук, домати. Ако съм забравила да си призная честно (колкото и да ме е срам) се радвам , че мога да си легна навреме. Но на другия ден детето няма какво да яде и купувам готвено. Еми не не е съвсем безсолно, но се успокоявам, че поне е готвено. Чакам с нетърпение края на лятото, нямам сили вече да работя с един почивен ден и да се прибирам понякога и в 19:00ч, ако има задръстване.  Tired
Ето, те днес ходиха преди обяд на плаж,а аз на работа. И цял ден само главоболия.
Надявам се поне да можем да излезем довечера и дребния да отиде за една нощ при баба на село.  Rolling Eyes

# 95
  • varna
Ами на Емито й зимам най-малкия възможен размер - 92 см и са й лееко дългички, но не виждам да е проблем, важното е, че са от хубав памук.
Пине, добре дошла в моя свят - рогчета, солети, снаксове, пици, бисквити и КМ, и толкоз! За сушито, Немо на братя Шкорпил имат супер оферта - Рибна фиеста - за 8 лв. изяждаш колкото можеш суши на корем. Тъкмо оня ден бяхме там и се освинихме пак яко, едвам ходех после - такова им е вкусно сушито!

# 96
Захарче, извинявай, аз съм пълно куку! Изобщо нямам спомен да съм го чела във Фейса....

Вие ядете ли риба на морето? Ние в Несебър понякога, но тази година още не сме ходили. Май само вкъщи ям сьомга. Другите много врътня ми се видят.

# 97
Може и зъб да е забъркан, наистина! Тя не дава човек да ѝ погледне в устата, трябва да дебна и докато се ориентирам кое какво е и вече свършило. Все пак със сигурност има 18 зъба, като остават само гоните два вътрешни кътника. Обаче докато зяпаше снощи ми се видя, че единия горен е пробил наполовина. Освен това е ядски кисела и се буди с рев. Крива е като цяло. Аз си мислех, че е от 'терибъл ту', но може зъб да е. Добрата новина е, че обича суши! Но изяде 3 сушита и малко корички хляб, което беше и за следобедна закуска и за вечеря. Даже влязохме в Терранова, даже загледах едно потниче, много приятен цвят, кройка, материя..., но има много летни неща, а лятото скоро ще свърши и се въздържах. За есента вече ще видя, но тогава няма да има намаление... Сега за 5лв...
Хера, трябва да я видя кога е тази рибна фиеста! Много евтино. Ех, от 12 до 15ч. Точно когато детето спи....

# 98
Джине,лично ти благодаря за това,че си направила нещо за Димитър Йовов!  bouquetТи си голям Човек  bouquet HugС него сме израстнали заедно,приятелчета от деца.Бяхме голяма тайфа на село.Все още се виждаме вече семейнно по празниците.Моля се силно да успеят да съберат по-скоро сумата и отново да е в къщи... Praynig

# 99
  • София
Касис, наистина ли?
Толкова искам този човек да оздравее! Още като прочетох за случая ми се сви сърцето. Да ти се роди болно детенце и  да се бориш с това по най-добрият начин и изведнъж тази коварна болест…. За съжаление нямат много време, дано сумата се събере, моля се от цялото си сърце! Praynig Praynig Praynig

Пине, зъби ще да са. Не може да си представиш каква лакомия е Марина, или по-скоро- беше. Няма храна, която да е отказвала, няма нещо, което да не обича, да не говорим, че постоянно би мляла нещо, ако и се предлага… До преди известно време, когато просто започна да отказва да яде. Ето, снощи дори си легна гладна- Бранка и бе набутала само една бисквитка Орео. Първо мислехме, че е заради жегите. Обаче миналата седмица една нощ е вдигнала температура, доста често и виждам ръката в устата… Тази нощ се събуди с писък…. Аз също не мога да знам със сигурност колко зъба има в момента, струват ми се всички….
Агнес, ама как ще ти се сърдя?! Лошото е, че този Линекс по никакъв начин не ми влиза в употреба… Виж, да беше Аналгин…
Да ви кажа, много е лошо да имаш роднини- пияници. Изобщо да се занимаваш с пияници е лошо.

# 100
Да Джине,да...Много е трогателна историята им,да не дава Господ на никой подобни мъки.А Митко е и страхотен като човек-весел,емоционален,абе народен човек...Дано всичко си дойде на място Praynig Praynig Praynig

# 101
Днес закусва половин рогче, което отне часове..., обядва 3 сливи и няколко ядки кашу. Следобедна закуска едва ли ще яде, надявам се вечерята да я вдъхнови. А зъба не е наполовина, а даже целия е пробил, но стои хлътнал, сигурно е надут венеца наоколо и затова така. Остава един зъб само, ако правилно съм видяла. То и да се тъпче не искам, че голямо тъпкане, голямо чудо, ама сега гладна ли ще стои? Иначе освен в събота, и в неделя ядохме суши, а днес и сутринта, и по обяд ме пита за суши, ама няма.

# 102
Е, Пина, ти поне си майстор на сушите - вземи и спретни едно на момата. Пък може малко по-Пернишко да и го направиш Wink Примерно някое суши с кюфте вътре или с омлет...

# 103
То с омлет си е съвсем японско, има суши с омлет, макар леко по- различен, ама пак си е омлет. Иначе ме мързи. Искам на мен някой да ми готви, аз само да ям. Ау.., което ме подсеща, че имам да беля картофи... отивам.

# 104
Да се запиша, като една от последните с избили кучешки зъби. Край, тъкмо мислех, че приключиха се  ooooh! а сега като ви чета, че имало и още 4 кътника  Rolling Eyes тези пък кога да ги чакам, с нашите темпове сигурно около 3-тата година newsm78
След В. сигурно остана само на Захарчето К. беззъб.
И още нещо, махнахме дневният памперс, дотук добре. Но си се напикава насън, и идея си нямам, кога ли ще престане. Но проблемът е, че не иска да ходи по голяма нужда. Един път без да иска свърши работата в тоалетната, удари един рев, и сега стиска и не иска да ходи, та не знам какво да я правя. Обяснявам аз, ама нещо не чува момата. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт