Булката, Кармата и Щастливи пътеки - разходка из индийските библиотеки ~Тема 18

• 106 340
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Но за мен за всичко си е виновен Джагооо...
Ся ще има да реве и да се тръшка...и сам без Гауруто ще го видите колко е долен.
Ооо! Те, двамата, са създадени един за друг, в смисъл, че са си перфектното наказание, един на друг ... Малко съжалявам, че се разделиха ... трябваше да си останат заедно, да си се надлъгват и да се въртят взаимно, на бавен огън  Twisted Evil

Анандито днес беше като принцеса от приказките - бяха надминали себе си в докаросването и . Като богиня!

Много са ми смешни мъжете с тези цветни тюрбани на главата  Mr. Green
Зависи от самия носител на тюрбана  Wink  Повечето изглеждат наистина комични, с тези закачливо стърчащи на една страна крайчета на тюрбана - изглеждат ми като еквивалент на веселите конусовидни шапки по нашите партита - ефектът е същият  Mr. Green  Но има и такива,на които придават един такъв, готин,напет и нахакан вид Примерно, Шив ми хареса с тюрбан... Само цвета на перушинката, дет`му я бяха боднали в тюрбана, не ми хареса ... Цикламена перушинка, на червен тюрбан!  smile3544
Бях останала с впечатление (от други сериални сватби), че тюрбаните на гостите от страна на младоженеца, са задължително розови, а от страна на булката - задължително червени, ама май не е така  Thinking

Шив, като измъкна пак лаптопа, с този загадъчен поглед, викам си, дЪл няма, тоз`път, да осъществи връзка с майката на Ананди, от отвъдното ... Е, тогаЗ вече, щях да го призная!  Mr. Green  Ама то, пак със Сумитра ...

Здравейте! Много се вълнувам на този епизод. Това което каза бащата и че го е срам да даде скромния си подарък ме разплака. Защото знае че Кало има много по-щедри подаръци.Напомни ми за моята майка когато веднъж сестра ми каза, че свекърва и дава много по-големи подаръци и майка ми се натъжи. А хората не знаят че и малкия подарък, но даден от сърце и с голяма любов, е по-голям и ценен от всеки друг.
И на мен ми беше много трогателно ... Особено, когато Бейрон подкани Казан, да даде своя пръстен - много затрогващ момент ... Въобще, цялата серия преливаше от любов ... Ех! Защо не може и в реалния живот да става така?! Колко по-щастливи биха били хората, ако се обичаха и гледаха да са щастливи, отваряйки сърцата си, вместо да правят живота си изкуствено сложен и да се тровят със завист и злоба ...

Хареса ми украсата на къщата - кич с пълни шепи и без грам задръжка ... обаче, настроението, което създава!! Приказно!!  Flutter

Абе, къде се дяна Пулито? Трябваше да бъде в центъра на дунанмите  Thinking

Последна редакция: сб, 26 сеп 2015, 10:16 от Lora-Di

# 646
Piya Ghar Aavengey- мисля ,че така се казва песента и я има с превод във вбох.Сори,че не мога да кача линк.

Точно! Еее, супер, много ти благодаря. Изтеглих си я току-що и определено бих казал, че първоначалните ми впечатления бяха съвсем правилни - наистина е много въздействаща и дълбока песен.

# 647
  • Prague Czech Republic
Пеесента е страхотна , Благодаря....

# 648
  • Стара Загора
А къде ги откривате и сваляте?

# 649
# 650
http://www.vbox7.com/play:92227a02d5?p=user&id=1167711&order=rate

на този клип дават превода на тази песен

Последна редакция: сб, 26 сеп 2015, 11:35 от Дарья

# 651
  • Варна

Тук е още по въздействаща.

Момичета, радвам се, че ви харесват клипчетата! Продължавам да ги правя, ако се случи някой път да има пауза, да знаете, че съм ангажирана, няма да се откажа.

# 652
  • плевен
Здравейте,днес много ме е яд.От снощи нямам телевизия заради бурята, която се разяри в града и няма да мога да гледам Пътеките,а и не мога да намеря някъде да гледам онлайн,нищо не ми се отваря.Дано оправят проблема,че снощи не можах да гледам нищо,добре че качват във vbox.

# 653
http://play.novatv.bg/programi/puteki-kum-shtastieto

сега проверих, отваря се много добре

# 654
  • плевен
Даре,благодаря.

# 655
  • Варна

Знам, че това го публикуват след като са давали филма. Скоро не съм гледала, но преди се е случвало във вбокса да публикуват сериите по-рано.

Здравейте,днес много ме е яд.От снощи нямам телевизия заради бурята, която се разяри в града и няма да мога да гледам Пътеките,а и не мога да намеря някъде да гледам онлайн,нищо не ми се отваря.Дано оправят проблема,че снощи не можах да гледам нищо,добре че качват във vbox.

rozelin ти имаш проблем с нета, или само пускането на онлайн тв?

# 656
  • плевен
Само с онлайн.От всички телевизии само БТВ се отвори и успях да гледам.Оправиха проблема,ще мога да гледам сериите,много съм щастлива. Grinning Все пак ви благодаря за усилията.  bouquet

# 657
  • Варна
Само с онлайн.От всички телевизии само БТВ се отвори и успях да гледам.Оправиха проблема,ще мога да гледам сериите,много съм щастлива. Grinning Все пак ви благодаря за усилията.  bouquet

Радвам се! Все пак ще ти дам един линк за всеки случай http://bg-gledai.tv/online-diema-family.
Трябва регистрация, не иска допълнителен плеър, но ако имаш добавка към браузъра, която спира рекламите ще трябва да я изключиш.

# 658
  • Варна
Реших да направя клипчетата на руски език публични, така че можете да ги гледате и без да ми ставате приятели. Във vbox съм magiat.

# 659
  • Варна

Сладури, много са готини.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт