Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 56

• 58 078
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Кога ще е пункцията?
Утре  Praynig
и все още не съм си легнала , винаги съм нервна преди пункция. Tired
Не се притеснявай мила успех  bouquet

# 721
Мар Ди Ка, как ти беше поставена диагнозата ендометриоза?
При мен също имаше опасения за ендометриоза и ендометриозна киста, но беше отхъвърлено, след  изследвания на туморни маркери , и лапароскопско отстраняване на киста.
 Ако искаш сподели, в кой град си?

# 722
Рано рано мина и моята пункция .
Извадиха 5 яйцеклетки от които една с лошо качество и една дегенерирала(какво означава дегетерирала newsm78)
Ще ги оплодат ИСКИ.
Кога ли ще ми ще обадят какво става ?
На вас след колко време ви се обадиха? Tired

# 723
http://invitrobg.com/sashtnost-na-invitroto/698-vidove-defekti-pri-yaitzekletkite

Тук пише нещо за дегенерация при яйцеклетките - атрезия.

# 724
Аутлук, стискам палци останалите Я да се оплодят и развият перфектно. Утре сутринта ще ти се обадят Simple Smile

# 725
outlook21, стискам палци за останалите Я!

Герда, ти как си?

На мен в понеделник ми е прегледът при д-р Персенска, за да говорим кога ще започваме.

# 726
Фрея, аз изчаквам ембриончетата ми да растат. Моля се всеки ден.
В неделя, ако достигнат бластоцист ще им взимат клетчици за изследване, дали са здравички и след това не знам какво следва. Аз съм много спокойна, но не мога да кажа същото за мм. Laughing

# 727
Стискам палци за неделя и за след това!

# 728
  • София
Фрея, аз изчаквам ембриончетата ми да растат. Моля се всеки ден.
В неделя, ако достигнат бластоцист ще им взимат клетчици за изследване, дали са здравички и след това не знам какво следва. Аз съм много спокойна, но не мога да кажа същото за мм. Laughing

Вярвай, че всичко ще бъде наред.
Стискам силно палци за малките душички, дано да са здрави и да ви донесът много радост след девет месеца fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 729
Благодаря, момичета за хубавите думи!
Успех на всички!

# 730
Praynig Надявам се поне да има трансфер .
Не очаквах такъв резултат надявах се на повече яйчица  Cry

# 731
Praynig Надявам се поне да има трансфер .
Не очаквах такъв резултат надявах се на повече яйчица  Cry

Стискам палци всичко да е наред и да се похвалиш с положителен тест!
С какво те стимулираха и колко дни ти беше стимулацията?

# 732
gerda,  на "око" ми поставиха диагноза ендометриоза, при положение, че всички хистологии на кисти са в норма. Е2 започна от 32 и достигна преди пункция 2000, за една яцеклетка (според сметките на доктора) от общо 4 фуликула на 11 ден!?!?!?! Няма и 15 мин след самата пункция ми съобщават буквално,че не става понеже нямала ядро. Това за броени минути.....запознах се с процеса до колкото успях за 24ч. и не би могло да го установят за това време. Гледам да не мисля, защото е изключително обидно за мен самата това, което се случи.
Искам да ви питам, след колко време от пункцията ви съобщават за състоянието на златните яйчица, които вадят, на 15-та минута ли ?
Стискам палци на всички за успех Hug
ПП от София съм

# 733
 След като док.приключи с пункциите идва и казва на всяка от нас какво е положението

# 734
Док идва и казва бройката след пункция. След 16-18 часа казват дали се е оплодила.

Общи условия

Активация на акаунт