Великолепният Век - Кьосем (Muhteşem Yüzyıl - Kösem) от тази есен по Star TV, №1

• 152 442
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Засега не. Ако имаше щях да ги сложа и тях.  Peace  От сайта на фотографа са, само тези двата са качени там плюс общия и този на Анастасия, но тях сме ги слагали.

Постер на сериала

# 496

Зад кадър

Всички бижута и корони за сериала са изработени от Мюджелла Мерт. Използвани са камъни Сваровски, за короната на Сафийе Султан - 3 000 броя, а цената й е 10 000 ТЛ.

# 497
На мен ли така ми се стори или ми се видя Мукадес ат "Пепел от рози" на снимките от каста?  newsm78  Joy Joy Joy
не мога да си я представя като някаква султанка, сигурно ще е интересно

# 498
На мен ли така ми се стори или ми се видя Мукадес ат "Пепел от рози" на снимките от каста?  newsm78  Joy Joy Joy
не мога да си я представя като някаква султанка, сигурно ще е интересно

Да, Miss_Bingley  за наше щастие ще гледаме тази прекрасна актриса в Кьосем !!!:peace: Peace bouquet

ЕСРА ДЕРМАНДЖЪОЛУ ще играе ролята на Дженет Хатун. Най-вероятно, тази героиня ще бъде хазнедар в харема (икономката на харема)   Hug Peace bouquet newsm10 smile3501

Есра е уникална , невероятно талантлива актриса , много интересен човек като мислене , поведение и изобщо поглед към живота ...завършила История на изкуствата преди да сбъдне детската си мечта - да стане актриса !  smile3525 Не се съмнявам , че каквато и роля да й бъде поверена .....ще ни зашемети с нейното изпълнение !!! smile3521

# 499
  • София
Братята Гирай - враговете на Ахмед.

Giray Kardeşler: Saltanatın ve hanedanın yeni düşmanları.

Еркан Колчак Кьостендил ще е Шахин Гирай Хан.

Кадир Дооулу ще е Мехмет Гирай Хан.
Докато за Шахин идол ще е Дженгиз Хан (Чингиз както е известен у нас), Мехмет ще е влюбен в дъщерята на Сафийе Султан Фахрийе.

Şahin’in hayallerini Cengiz Han, Mehmed’in hayallerini ise Safiye Sultan’ın kızı Fahriye süslüyor.

Шахин Йълмаз май пак променя историята  Rolling Eyes  Откъде сега изникна тази Фахрийе, като дъщерите на Сафийе са само две - Айше и Фатма.

*

След неуспешен опит за покушение от Кримския Хан, наследниците на Кримското Ханство Шахин Гирай Хан и Мехмет Гирай Хан, пристигат в Истанбул за да се укрият. В Османската империя те ще се чувстват слаби и безпомощни, нежелани гости. Мехмет и Шахин ще се превърнат във врагове на Султанското семейство. Идол на Шахин ще бъде Чингис Хан, а Мехмет ще е влюбен в дъщерята на Сафийе Султан Фахрийе.

Получи се дълъг пост, но гледам да спазвам правилата и да не правя поредни. От Тимс в скоро време ни обещават и кратко видео с двамата братя.

Последна редакция: чт, 29 окт 2015, 22:31 от zarani

# 500
Цитат
Шахин Йълмаз май пак променя историята   Rolling Eyes  Откъде сега изникна тази Фахрийе, като дъщерите на Сафийе са само две - Айше и Фатма.

Зари, това за нашия сценарист са незначителни подробности. hahaha hahaha Като последната сестра на Сюлейман, която се появи във ВВ едва в 4 - ти сезон. Дотогава беше неизвестна на зрителите, но ако се съди по възрастта й, в началото на сериала трябваше да ни я покажат в двореца, защото тогава би трябвало да е дете на около 12 г. Така и не се разбра къде е била толкова години. smile3503

# 501
  • София
Да, вярно  hahaha  Или като Румейса, която убиха, защото зрителите не харесаха актрисата до Мехмет Гюнсюр  Outta Joint  и му измислиха дъщерята на Барбароса (така ли беше  newsm78) да му роди принц.

Но по-лошото е, че има и такива хора, които приемат измислиците за част от реалната история.  ooooh!

Краткото видео с братята Гирай - https://instagram.com/p/9dm3mcjETh/

*

Нов, пети фрагман, който вече е с по-голямата част от героите

https://youtu.be/lUjIiFr7eDI

"Magnificent Century Kosem" Teaser 5 - English Subtitles - https://www.youtube.com/watch?v=7m1j7uB2RUM

Последна редакция: пт, 30 окт 2015, 21:36 от zarani

# 502
Зари, благодаря ти! Hug Grinning bowuu
Все пак да не забравяме, че както "Великолепният век", така и "Кьосем" са вдъхновени от историята, което позволява на сценариста да си вихри фантазията колкото и както реши. hahaha

Берен с Езра Дерманджиоглу  в Нишанташъ. Казала е на репортерите, че до дни започват снимките й в сериала.

Скрит текст:
Берен Саат и ее подруга Эсра Дерманджиоглу были замечены на районе Нишанташы, выходя из отеля "Софа", где состоялась вечеринка. Саат со своей шляпой на голове выглядела очень элегантно. Как- то вышли слухи о том, что муж Берен, Кенан Догулу, нанял охрану для любимой жены. На вопрос, связанный с этой темой, актриса с улыбкой ответила опровержением. Также журналисты спросили, почему актриса так долго не была видна в публике. Берен ответила: "В эти дни у меня не было настроения. " Еще актриса сказала, что на днях приступит к съемкам сериала "Великолепный Век: Кёсем". Далее актрисы, сев в машину Саат, уехали.

# 503
  • Ruse, Bulgaria
5. Teaser - Бг Субтитри

# 504
Синан, благодаря ти за превода!  bowuu newsm10  bowuu

# 505
"Берен Саат и ее подруга Эсра Дерманджиоглу были замечены на районе Нишанташы, выходя из отеля "Софа", где состоялась вечеринка. Саат со своей шляпой на голове выглядела очень элегантно. Как- то вышли слухи о том, что муж Берен, Кенан Догулу, нанял охрану для любимой жены. На вопрос, связанный с этой темой, актриса с улыбкой ответила опровержением. Также журналисты спросили, почему актриса так долго не была видна в публике. Берен ответила: "В эти дни у меня не было настроения. " Еще актриса сказала, что на днях приступит к съемкам сериала "Великолепный Век: Кёсем". Далее актрисы, сев в машину Саат, уехали."

Берен е засичана по-често с Есра отколкото със съпруга си Кенан Party Rolling Eyes Кога една жена започва да споделя всичко и да има нужда повече от приятелката си , отколкото от половинката си ?! newsm78 "Без настроение" ..... удобно извинение за красавица като Берен ....Не да й наема охрана , ами да мисли какво да прави , че след този пълен "игнор" който му наложи Берен пред камерите в Кан ....нещата не му отиват на добре на КенанчУ  Wink Rolling Eyes smile3521

# 506
  • София
Глупости, нормално е да не е с Кенан напоследък, тъй като той е на турне в САЩ, а тя почва да снима. Охранител има още от както са сгодени

# 507
Глупости, нормално е да не е с Кенан напоследък, тъй като той е на турне в САЩ, а тя почва да снима. Охранител има още от както са сгодени

Г-ца Бързо се уча, защо винаги реагирате така на пост , мнение или коментар , който не съвпада с Вашия ??? Wink Какво значи "глупости" ????!!!  Така мисля аз за рендето Кенан , това , че Вашето мнение не съвпада с моето - не дава моментално право да квалифицирате поста като "глупости" .

Не знам къде е Кенан и не ме интеревсува , то скро ще се чуе   Stop Peace , но в Кан беше с нея .....и се покриваше като мишка ....не можа да понесе голямата й слава ....А може и тя да го е крила ......там , но снимки нямаше бол или поне колкото беше нормално  smile3521  Нека си пее и свири в САЩ , тя да започне да снима Кьосем ....и няколко месеца след като сериала стане номер едно и Берен блесне вътре с цялата си светлина ......пак ще си "говорим" ..... Wink
До тогава успех и всеки има право да си мисли и да споделя каквото иска, нали?  Peace bouquet

# 508
bebeOgi

Скрит текст:
Тази тема е за сериала "Кьосем", а не за "рендето Керем". Даже не е и за личния живот на Берен! Има тема за актрисата, където спокойно би могла да изказваш всичко що се отнася за житието  битието й. Не бих желала да допускам, че оплюванията ти целят да прогонят желаещите да коментират сериала "Кьосем" от тази тема, но в последно време всичките ти коментари са силно променени към негативизъм и зле прикрито удоволствие да размахваш неоспоримото си право да лепиш епитети. Някак много познато започна да ми звучиш....
Апропо къде изчезна Сибилла? smile3503

# 509
  • София
Бебе Оги що не си пускаш отровата в групичката, а ни караш да ти четем глупостите. Никой от нас не иска да ти чете малоумните постинги, пълни със злоба и жлъч.

Общи условия

Активация на акаунт