Възстановяване за косата през лятото с Macadamia Professional! Играй и спечeли!

• 14 085
  • 212
  •   1
Отговори
# 180
  • Враца
Обожавам маската и олиото Макадамия.  Heart Eyes

Pro Oil Complex представлява комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света, масло от макадамия и арганово масло. Те са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп.

# 181
 Комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло. Те са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп.

# 182
  • Стара Загора
Pro Oil Complex представлява комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло. Те са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп.

# 183
Ексклузивната комбинация от двете най-ценни и най-полезни масла в света - масло от макадамия и арганово масло  Macadamia нарича Pro Oil Complex.  Комбинация от арганово масло и масло от макадамия е изключително богата на омега 7,5,3 и 9 мастни киселини.

# 184
Ползвала съм боята за коса и  останах много доволна от резултата

Pro Oil Complex е комбинация от богатите на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини - арганово масло и масло от макадамия

# 185
  • The Big Apple
 Pro Oil Complex представлява комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло. Те са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп.

# 186
Pro Oil Complex представлява комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло. Изключително богати са на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп.

# 187
  • Бургас
 Pro Oil Complex е комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло. Те са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп.

# 188
Много харесвам възстановяващото олио за коса, уплътнява ми косата и предпазва от цъфтеж, освен това ми е доста икономично.  Heart Eyes

На поставения въпрос:
Pro Oil Complex съдържа масло от макадамия и арганово масло, изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп.

# 189
Не съм ползвала серията, непозната ми е, но с удоволствие бих я пробвала!!!
Pro Oil Complex представлява комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло. Те са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп!

# 190
Отдавам голямо значение на косата си и добре подбирам продуктите, които да използвам за нея. Напоследък чета само хубави мнения за Макадамия Профешънъл и бих искала да я пробвам, защото след бременноста косата ми се промени и старите продукти не ми действат така добре, та напоследък си търся нови , иновативни продукти за коса , на които да се спра.

Информирах се за , Pro Oil Complex и научих , че комплекса представлява страхотната комбинация от масло от макадамия и арганово масло, които са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп и по този начин те защитават и възстановяват структурата на косъма.

# 191
Prо oil Complex представлява комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло. Те са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп. Поради тази причина маслата се усвояват бързо и лесно от косата и абсорбират в нея почти мигновено, без да оставят мазни следи или усещане за тежест.

# 192
Обожавам продуктите на Макадамия,особено маската за коса.

Pro Oil Complex представлява комбинация от масло от макадамия и арганово масло, които са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп.

# 193
  • София близо до Витоша

Никога не съм ползвала продуктите Ви, дано скоро да имам тази възможност

# 194
  • у нас
Използвала съм шампоан и балсам от макадамия, много съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт